Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

2. fater030

fater030 Junior szaki

Boomon kivül is megyen neked a tenyésztés :D szépek :D 6,999,999-et nem fogadtam meg nem szeretem a kerek számokat így 7.2 misiért tettem ki :) jobb ha görbül

csio70, szalaip, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  3. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!:)

Látva kintről a neved, egyből bejöttem.:) Nagyon örülök annak, hogy látlak Téged is és a picurt is.:)
    Mindnyájatoknak nagyon jó egészséget kívánok és csak örömet okozzanak a gyerekek Nektek.
    Nagyon szép gyerek a nagyobbik is, nem féltékeny a kis testvérre?

nemethpgabi, kekmaci75, inanna11 és 7 más kedveli ezt.
  5. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Köszi-köszi! Tényleg ők a legszebbek és látod, még a fórumra is felengednek közbe-közbe, igazán rendes tőlük :) Féltem, mi lesz köztük, de eddig nagy a szerelem, ölelés, puszi, simi... remélem mindig ilyen jó tesók lesznek :inlove:

nemethpgabi, kekmaci75, inanna11 és 14 más kedveli ezt.
  6. szalaip

szalaip Fórumprofi

Szia!

Most olvasgattam a fórumot és gondoltam szétnézek a piacomon és reagálok nálam mennyi a cirkuszi panda, és akkor látom, hogy egy piacon vagyunk, és már ki is tetted a jószágot. Sok sikert az eladáshoz.

nemethpgabi, -gyöngy-581, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  7. fater030

fater030 Junior szaki

remélem el is viszik :)
    Te ezen a piacon régebben jelen vagy szerinted elviszik?

.jancsiszeg. kedveli ezt.
  8. szalaip

szalaip Fórumprofi

Nemrégiben 11 milláért volt kint pár amiket elvittek, így azt gondolom ennyiért el fogják majd vinni pár napon belül. Na meg legalább a jóga pandáid nem zavarnak be az enyémnek most már, hogy nem adod el őket:D

fater030 és csio70 kedveli ezt.
  9. fater030

fater030 Junior szaki

Ez igaz már látszik az első oldalon :D

szalaip kedveli ezt.
  10. szalaip

szalaip Fórumprofi

Mikor kitettem én voltam a legolcsóbb, így remélem elviszik még:D

Cyra65 és csio70 kedveli ezt.
  11. fater030

fater030 Junior szaki

Ighen észre vettem hogy ezen a piacon főleg tenyészállatoknál nagyon törik az árakat amikor kitettem én voltam a két jógával kint az első aztán alám tettek és 1,5 nap alatt 1 tétel ment el de kissebb tenyészállatnál megfigyeltem ha nem viszik pár órán belül azonnal dobnak alád. Remélem holnapra nem tesz alám senki mert megörülök

Cyra65 kedveli ezt.
  12. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Nálam 1 db "cirkuszolós" panda van 11.8 misiért kirakva!

Cyra65 kedveli ezt.
  13. fater030

fater030 Junior szaki

7,2 misiért ma reggelre elvitték :D jól indul a mai napom :D

Marika312, Agnesasszony, szalaip és 5 más kedveli ezt.
  14. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok:))

Most vettem a piacon vagy inkább lecsaptam 250 db kökényre mindössze 0,10 csp/db áron:D, miközben 792csp/db áron megy.Valaki elől sikerült elhalásznom.:p

Az Achacha 6604-13.358 cs/db között van kirakva, az Amherstia is jól megy:3290-6400 csp/db áron megelőzte az eddig nálam menő Tamarinduszt, amit most potom áron lehet megvenni, akinek szüksége van rá:1480-3073 csp/db az ára.

Mindenkinek szép napot és sikeres piaci ügyletet kívánok:)

15. fater030

fater030 Junior szaki

Na rizikóztam :D vettem 4 tüzes szamarat 5,5 misiért mondom hátha ugrik de sajnos csak szépfülüt adott :D

csio70 és sziszi1965 kedveli ezt.
  16. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Nem tudom Ti hogy látjátok, de az én piacomon kivétel nélkül mindennek az egekben van az ára...termények, állatok, tápok, növények...ki érti ezt?!

hóóvirág, _Cygnus_ és sziszi1965 kedveli ezt.
  17. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Gyere az enyémre ;) minden a megszokott áron..... stagnál a piac:)

18. fater030

fater030 Junior szaki

Hát ezt ne mond ennek a fióknak a piaca ezerszer értelmesebb és nem olyan drága mint az apuci30 azaz a te piacod :D a te piacodon talán annyi, hogy ha a hivatalos bejelentésekre gyorsan reagálsz többet tudsz kaszálni mert a nagy eladók fenzauber2010 nosnsepp és sorolhatnék onnan egy két nevet éjszakai baglyok ők ha piacoznak inkább késő este teszik ki a dolgaikat de viszont akkor törik az árakat

sziszi1965, _Cygnus_ és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nálam csak a mókus ára emelkedett meg, másból egyelőre vásárolgatok.
    Ma a munkám a géphez köt, így át-átfutom a piacot s mindig találok valami olcsót.

nemethpgabi, hóóvirág, -orgona- és 4 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nálam pontosan ugyan ilyen a piaci körkép, csak a mókus, és a teki ára emelkedett, a többiből túlkínálat van, szinte olcsóbb, mint volt a többi titokállat.