Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sajna,pedig ez fapados járat,pl a papagájtoll 380,500-as tételek,árpa,hagyma 9999 tételek 350 körül,szegfű ocsoért:D280.

missuzy_53, GA-BI-O-Farm és Fatther kedveli ezt.
  2. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

szegfű 450-631 papagájtoll 6500-8007

Fatther kedveli ezt.
  3. mebajah

mebajah Fórum császára

Korcsolyás struccot, mézes méhet, gyémánthalat keresek a 14-es "kifutóba"!

Utoljára szerkesztett: 22.11.17
    missuzy_53 és *bálint* kedveli ezt.
  4. Szépségem

Szépségem Utánpótlás-írogató

Maja majom várja gazdáját a 7-esen!

missuzy_53 kedveli ezt.
  5. CateW

CateW Fórumlakó

Sziasztok!
    A 14-esen gyümölcsre/papagájtollra cserélném a következő állatokat: őshód, sziámi macska, kocka egér, tudós kecske.
    Az őshódot kb 25 m pajtaértékért adnám, a sziámi/kocka 20 körül, a kecske meg 12-15.
    Figyelem, ez nem CSP, hanem pajtaérték, mivel a max ára az állatoknak olyan alacsony, hogy nem éri meg őket kitenni.
    Részletek privátban.
    Dolgozok napközben, szóval a tranzakciót valószínűleg csak este lehet végrehajtani, esetleg kora délután.

missuzy_53, csio70 és mebajah kedveli ezt.
  6. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok.
    Ha bárkinek tudok segíteni aki topp-ozik, írjon. Az aláírásomban benne a kényeg.;)

genka53, inanna11, missuzy_53 és 2 más kedveli ezt.
  7. csio70

csio70 Fórumlakó

Sziasztok!
    Topp-osok figyelem,(24)vágányon szivesen vásárolok bármit.(papagájtoll van kirakva a nevemen).:)
    Ha kell valami rakok ki,csak irjatok!

kutyaszálló, inanna11 és missuzy_53 kedveli ezt.
  8. inanna11

inanna11 Törzsjátékos

A 10 -es busszal senki nem jár ? Igaz már a bérletre sem maradt pénzem a TOP miatt :p

genka53, Fatther, Gio és 4 más kedveli ezt.
  9. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Sziasztok! :)
    A 14-es vágányon eladó 250db koalatáp olcsóért :D

feki13, inanna11, csio70 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Ugyanitt koalát vennék feléért xD Kifogytál szomszi? :p

Rebcsok és *bálint* kedveli ezt.
  11. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Szia szomszéd! :)
    Kifogytam, csak nem tudom hogyanxDxD
    Most pár cuccot ipari áron teszek ki, hogy valamennyi CSP gyorsan visszajöjjön :D

mimi, genka53, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  12. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia! Lemaradtam.

mimi, genka53, *bálint* és még 1 ember kedveli ezt.
  13. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Tegnap 400csp/db áron adtam a kölest, 300csp a zabot :D Csináltam is gyorsan 15millát belőle. Ma pedig volt egy kedves gazda aki szinte PÉ adta az árúját 1000 tételben, minden növényből 800-1500 tételekben. Vissza is vásároltam többszörösen amit eladtam :p

khmm papagájtoll már lassan 2000csp környékére esik vissza, elő a bevásárlókocsikkal :p

mimi, csio70, nevada007 és 3 más kedveli ezt.
  14. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Sziasztok!
    Ha kérhetném valaki segítsen, mert rövidesen én leszek a vágányok bolygó hollandija. :oops:Akit csak egy bagoly menthet meg.:inlove:

Ninett bizonytalan, Cyrát láttam még.

U.i.: Nem arról volt szó, hogy lesz valami ráncfelvarrás?

feki13 kedveli ezt.
  15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét!
    2 db Búvárhódot vásárolnék nagyon kéne, ár nem számít bármennyit adok érte!;) De még kikeverni se tudom mert az előtte lévőből sincs egy db se! :(

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.11.17
    mimi, genka53 és csio70 kedveli ezt.
  16. flamne

flamne Törzsjátékos

Melyek az új állatok amiket most meg lehet szerezni. Sajnos nem tudom mindig olvasni a rovatot, de nem találom az ismertetőt és időm sincs mindig keresni. Jó lenne ha mindig az aktuális dolgokról lehetne olvasni mert sokan vagyunk gondolom akinek nem mindig van ideje visszakeresni dolgokat . Sajnos a csevegőben sem lehet most olvasni róla pedig most ez is aktuális! Külön kellene választani a régi és az új eventek csevegőjét. Lehet, hogy ez egy buta kérés, de engem mindig az aktuális érdekel és nem tudok mindig visszaolvasni oldalakat. Lehet, hogy nem teljesíthető kérés? Köszönöm !

17. Blökix

Blökix Fórum hercege

Eventismertető!
    Mindig lehet olvasni,akár naponta is.

inanna11 kedveli ezt.
  18. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia! Nem kell keresgélned sokat! Menete a következő: Fórum > Eventek > Eventismertető. Illetve ennél egyszerűbb is van. Ha belépsz a Fórum kezdőlapjára, találsz a jobb oldalon egy ablakot, ahol a napi események megtalálhatók. Ha rá kattintasz, bejön az event ismertetője.
    Remélem, tudtam segíteni! :)

genka53, inanna11, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  19. sosi19

sosi19 Aktív író

Sziasztok. Vennék korcsolyás struccot, gyémánthalat és őshódot. Ha lenne eladó, de kevesli a max árat (gondolok itt az őshódra), akkor levélben megbeszélhetjük a részleteket.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.11.17
  20. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Sziasztok.8-as vágányon keresnék egzotikus elefánt,repülő elefánt és druida medvét.Tudom lent van még az ára de biztos megegyezünk :)

feki13 kedveli ezt.