Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsko2014

zsko2014 Utánpótlás-írogató

A mi piacunkon elfogyott a trágya. Pedig most kellett volna.... Amúgy 6,25csp volt az utolyó ár még egy órája.

sziszi1965 kedveli ezt.
  2. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Nálam szépen mennek fel az árak 30.000 ért adom a bőröndöt gondoltam rá nézek mi a helyzeta a titok állatokkal a kacsacsőrűt 35.000 ért viszik mint a cukrot, de a medve ára is meg ugrott 4000-re a róka is követi 3700-al szóval most lehet keresni :D

kekmaci75, hóóvirág, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Van ami nálad drágább, van ami nálam, teljesen kiszámíthatatlan, hogy melyik piacon mi az ár. A bőrönd jelenleg nálam is 18800-tól kezdődik:). Ha eladni szeretnék, én sem raknám ki, de én venni szeretnék jelenleg, nem eladni.:)

HéricsBáró, steve223 és sziszi1965 kedveli ezt.
  4. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Nálam bőrönd nincs, a ló és pulyka is fekete

-gyöngy-581 és Gio kedveli ezt.
  5. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A retró hód előtti rókalyuk dömping nem látszik meg a kínálaton:) 6230 csp/db a róka ára és csak 8 tétel van a piacomonxD.

kekmaci75, -orgona-, hóóvirág és 3 más kedveli ezt.
  6. -cabernet-

-cabernet- Utánpótlás-írogató

Lemaradtam valamiről? Alig van nyúl a piacomon, az is 1400 csp felett... o_Oo_Oo_O

sziszi1965 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Megvettem 1 bőröndöt 6500cspért, valaki tollat foszt eltűnt a piacról, a titkosaim a kutyának sem kellenek, az unokámnál most vettem jégmadarat 3600 - ért

8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Vettem volna én is .... bőröndöt is jégmadarat is ... de nálam nincs a piacon ...
    Persze van mindegyikhez ól ... de ameddig jó ára van vevő lennék rá ;)

sziszi1965 kedveli ezt.
  9. vízinyuszi

vízinyuszi Járnitanuló

Érdekesek a piaci eltérések. Nálam volt 4 tétel bőrönd 4107/db, trágya van 222 tétel 28,83-ért alsó áron, parafa 289,93-94-től
    A jégmadár szürke, eventállatoknál nincs nagy ugrás, esetleg a rókánál. Ő 4100-200. Ló,pulyka és társai is vannak bőven,a szokásos áron.:)

kistejes*, csio70 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

ŐŐŐŐ majdnem kitettem néhány jégmadarat a piacra ... de még 500 csp-t sem kaptam volna értük ...

11. -gyöngy-581

Szia!
    Nálam szinte minden, a titkosgköribe beadandó állat ára emelkedett, van amelyik a kétszeresére is, van ami csak alig. Kacsacsőrű 22500, mosómaci 2100, róka 4998, egér 1900 süni, 1800 (ez a kettő kétszer annyi mint volt),teki 33900 (de volt 60000 is) maci 3800(kb ez is kétszer annyi) mókus 4300.
    az alapállatok ára nálam is változatlan. A bőröndöt remélem megvetted? Most éppen 19800-ért láttam az alsó árát, a bioragacs 13000 csp körül van:). trágya már van, sokkal drágábban, mit tegnap délután volt, mielőtt kiszürkült volna.:)
    Anakondatáp? Más okáról nem szólnak a hírek:)

12. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Nóci, nálunk mennyi a jégmadár? Te láttál, esetleg vettél-e?
    Nekem még látni sem sikerült, nemhogy venni és fogalmam sincs milyen árban megy. Köszi :)

sziszi1965, _Cygnus_ és csio70 kedveli ezt.
  13. csio70

csio70 Fórumlakó

szia,467csp,én már tettem ki belőle.

sziszi1965, Baby72 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  14. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Szerintetek miért ilyen magasak a fák árai?

csio70 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Sokan készülnek az elkövetkező eventekre, amik a pletyik szerint pajtaürítősek lesznek:)

16. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Köszi. És kb mikor lesznek ezek? Szerinted várható utána csökkenés a top-ig?

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Augusztusban, ha igaz. Hogy lesz-e csökkenés? Kiszámíthatatlan szerintem... nem merek rá válaszolni, még a saját piacomon sem, nem, hogy általánosságokban. Érdemes gyakran megnézni a piacot, sokszor lehet kifogni viszonylag olcsóbban.

HéricsBáró, sziszi1965 és csio70 kedveli ezt.
  18. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Ok, köszi. Sajnos most lett csak annyi csp-m, hogy indulhassak a top-ban, de ilyen árakkal nem éri meg. Pár hónapja jobb volt :(

csio70, -gyöngy-581 és -jancsiszeg- kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nem volt ma időm piacozni, de ritkaságokat nem tudok én elkapni.:( Nincs is türelmem kattintgatni...

sziszi1965, -orgona-, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  20. jani975

jani975 Fórumszaki

Sziasztok!

Bőröndöt kb. 10 ezerért kitenni megéri vagy lesz magasabb ára is?

csio70 kedveli ezt.