Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

sziasztok
    en is vennek egy Korcsojas struccot vagy egy Mezes mehet vagy Gyemant halat vagy Szerelmes uszot vagy Arany malacot
    a en piacomon Levente 82 szokta az ilyesmiket arulni
    ha valaki tud esetleg irjon hatha benn tudnek maradni a topban
    elore is koszi

csio70 kedveli ezt.
  2. szalaip

szalaip Fórumprofi

Sziasztok!

Akkor lehet nem egy piacon vagyunk mert tegnap került vissza a pajtába a gyöngyhalam, így a mézes méhemet ki sem mertem pakolni.
    Viszont van ha érdekel valakit.

sziszi1965 és csio70 kedveli ezt.
  3. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Mézes méh kinn van lenbela néven. Max két misit tudok még engedni belőle :)
    piac 40

Utoljára szerkesztett: 5.8.15
    csio70 kedveli ezt.
  4. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

tegy ki 10 drb buzat maximalis aron es irj , en megnezem hogy latome a piacomon s akkor tudjuk hogy egy piacon vagyunke

csio70 kedveli ezt.
  5. szalaip

szalaip Fórumprofi

10 búza kint van 15.40-ért.

sziszi1965 és csio70 kedveli ezt.
  6. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

sajnos nem egy piacon vagyunk

sziszi1965 kedveli ezt.
  7. VividDarer

VividDarer Fórumlakó

Nálam hónapok óta az eventek között csak ólak vannak kint. Néha levetek pár kört 1x1-en RACS-csal, de csak ritkán. A növényeket hamar le lehet termelni nagy mennyiségnem, az állatokat és terményeket nem. Fél éve ritka kincs volt nálam a RACS, most már annyi feleslegem van, hogy eladom. A lovakat figyelem naponta a piacon. 1 hete a Virgonc Vizipaci 60 ezer volt, most 99 ezer az alja. Lipicai Lovag indult 1 hete 250 ezerről, lett 430 ezer az alja, most 333 ezer.
    Nálam is jellemző, hogy szó szerint alig van tenyészállat a piacon, nagy része szürke.

genka53, csio70 és -orgona- kedveli ezt.
  8. LongNight

LongNight Fórumgróf

Már nem keresek többet, megvan a 4 db;)
    Köszönöm ..Anyoca.. és Giraffe gazdának:):inlove:

genka53, simi1955, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  9. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Sajna csak kecském és nyulam van arany :sleepy::(

genka53, LBetti, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  10. szilveszterl

szilveszterl Aktív író

Keresek:
    -Korcsolyás strucc
    -Gyémánt hal
    -Picasso paripa
    -Szerelmes üsző
    -Arany malac

Ha valakinek van eladó kérem írjon üzenetet a farmomra! Köszönöm.

11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

2 tündér egyszarvút és egy repülő röfit keresek elfogadható áron.
    Nem adok érte annyit, amilyen áron kint van.

genka53 kedveli ezt.
  12. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Én a max árakon tettem ki , 1 perc alatt elvitték :)

genka53 és csio70 kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

Mennyi volt a max ár nálad?
    Az előbb 3 millióért vettem.

genka53 és -vadocka70- kedveli ezt.
  14. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

a tündér egyszarvú 6 milla
    most is van , még 2 darab 6és fél milláért kirakva

az már nem az enyém

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.8.15
  15. _Cygnus_

Megvettem a másik kettőt is a piacról. A háromért kb 11,5 milliót adtam.

Repülő röfit még mindig keresek. Börharisnya árulja a tenyészállatokat, a növényeknél iwalam-ot, janulya-t említeném.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.8.15
    genka53 és csio70 kedveli ezt.
  16. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Én eltaktikáztam magam. nem viszik el a mézes méhemet a piacról, és lehet, hogy ha beadtam volna a levesmesterbe akkor benn lehetnék a toppban :( bár még sok minden lehet a végéig, de már nem éri meg belevágnom, mert ellőttem a 0 perces felhőt

steve223 kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

Mennyiért tetted ki?

18. Szutserika

Szutserika Járnitanuló

Sziasztok, elnezest ,de csak ide tudok irni,(nem tudom,hogy kell uj topicot nyitni )))) A segitsegeteket, tapasztalatotokat szeretnem kerni. 69-es szinten vagyok, tobb mint masfel evet kihagytam.Nem reg kezdtem ujra a jatekot.szeretnek fejleszteni,uj dolgokat venni. Szeretnem megszerezni az egigero paszuly 1 szintjet,de nagyon dragak az allatok amit be kell adni, amihez ugye csengo pengo kell. Tippeket szeretnek kerni , hogy tudok gyorsan 1milla csp.et. csinalni? Mit termeljek..stb..Nem tudom a piacon hanyas szinten vagyok, es azt sem tudom,hogy mit jelentenek ott a szintek. Szoval egy mentort keresek,aki atadna nemi tapasztalatot. Szeretnem en is elvezni a jatekot,adni venni...nem csak vetni aratni. A valaszokat elore is koszonom.Mindenkinek szep napot kivanok))))

csio70 kedveli ezt.
  19. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Szia!

Nem vagyok annyira vén róka, de most épp itt ülök a fórumon, szóval leírom, amit tudok. :)) A piac nem szintekből áll, csak külöböző szerverekre vagyunk kiosztva. Most (event) szerintem megéri trágyát eladni a piacon, nálam pl még mindig 220 csp/db. A pénzcsinálás egyébként attól függ, hogy mennyi időt tudsz rászánni, vagy mennyi időnként tudsz gép elé kerülni. Zabkenyeres, csatnis, 1*1 kockás búzázással/egész területes tyúkozással szép pénzt össze lehet szedni, bár nyilván nem a leggyorsabb módszer. Ha magtárban megveszed a napi 100 magot legalább az első oldalról és kirakod a piacra, akkor is pluszba jössz ki sokszor. A kukorica, paradicsom egyébként is népszerű tétel, érdemes nagyobb csomagokban felrakni (tapasztalat, hogy inkább megveszem a kicsit drágább, de 500 db-ot tartalmazót, mint hogy végigkattintgassam 5 dbonként).
    Nem tudom, költesz-e a játékra, de a tenyészállatok azok, ahol egyben meg tudod szerezni azt az egy millát (vagy többet) egyébként, bár ez inkább baby boomkor célszerű, meg oda azért kell egy kezdőtőke.
    Másik kérdés, mesterségekkel hogy állsz, csinálod-e. Érdemes nézni a termékek árát is, hogy mit keresnek épp a gazdák. :) Én az eddigi vagyonom nagy részét azokkal szedtem össze. :)
    Állatoknál is figyelni kell, mostanában viszont a tápok árai elszaladtak, szerintem kukkantsd meg azokat is, akad, hogy maga a táp ára magasabb, mint az adott állaté.
    Ha csinálod a mostani eventet, és nyertél titokólból vagy fából valami újdonságot, abból is dobhatsz ki a piacra. :)
    Bahamán nem tudom, hogy állsz, de ott is vannak slágertermékek, ott is érdemes kihasználni a magtárat. :)

Remélem tudtam segíteni, meg azt is, hogy jön nálam tapasztaltabb, és ő is leírja a meglátását. :)

Dyn

kalimera75, kekmaci75, mimi és 8 más kedveli ezt.
  20. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Mennyiért tetted ki? A korcsolyás struccomat 21,9 millióért tettem ki már hónapok óta nem láttam egyet sem szerintem ennyiért elfogják vinni meg jövőhéten jönnek a nublonok. Szerintem a te állatod sem fog ott ragadni sokan még kivárnak nem tudják mit csináljanak.

kekmaci75, -vadocka70- és csio70 kedveli ezt.