Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Elfogyott a kacsacsőrű a piacomon...
    Történik valami? o_O

iboly54, genka53 és sziszi1965 kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

A naptár kapcsán lehet néhányan észbe kaptak, mi nincs még (elég) nekik ;)

kekmaci75, -orgona-, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  3. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Piacfüggő, nálam 142 ajánlat van 10.6e-től...

genka53 és hóóvirág kedveli ezt.
  4. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Valóban... Köszönöm :) akkor lassan észbe kapok, hogy maradjon is valami a pajtámban :)

iboly54, -orgona-, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  5. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Nálam amúgy minden drága, nagyon kell vadászni BÁRMIT, hogy megérje megvenni, a fahasábra még várok, max. 12e-ért még nem dobom fel. :music:

sziszi1965 és csio70 kedveli ezt.
  6. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    homoktövis:6570,kerti berkenye:3195,majomkenyér:3199,achacha:4817,amherstia:2099:):):):)
    jégmadár:24 700,kacsacsőr:9800,teknős:23 376:inlove::inlove::inlove:
    ezekre figyelek most, elég szépen viszik:D:D:D8)

Gio, csio70, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  7. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jobb lesz ha semmit nem adunk el :music:mivel nem lehet előre belelátni az előttünk álló feladatokba, így inkább mindent tartalékolok:) sőt, lehet még inkább be kellene vásárolgatni ezt-azt:music:

genka53, Dyny, Marika312 és 8 más kedveli ezt.
  8. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

kovacstne, Gio, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  9. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sajnos tényleg rászorultam a termények beszerzésére, de bizony úgy jártam mint kukori, dobtam egy hátastxD olyan árak vannak:oops: a lápi póc 17 ezerrel kezdőik, a fazék 16, a strucctojás 15, a fahasáb 12, ragasztó 22:wuerg: nos ilyen árak mellett passzolok inkább folyamatosan.xD
    Találkoztam nem kevés növénynél 1-1 db os ajánlattal xD búza, répa, salátaxD nem is értem az eladóját, miért jó ez neki?:oops:

Dyny, sziszi1965, hóóvirág és 3 más kedveli ezt.
  10. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    nincs trutyi:wuerg:
    lápi póc:12 766,strucctoji : 20 950, ragacs: 25 463, fazék:19 7418)8)8)

sziszi1965, -orgona- és Gio kedveli ezt.
  11. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Nálunk sincs o_O Biztos én csinálok valamit rosszul, hogy nem trágyázok :oops:
    strucctojás most épp már 10e-től is van, lápi póc 13e, fazék 10,5e, fa 5858, amúgy elég ingadozóak az árak.

40-ért senkinek sem fog bent ragadni a rózsája. Még az is lehet, előbb elkapkodják, mint te odaérnél 8)
    Bárcsak látnék 40-ért rózsát :sleepy:

Dyny, -gyöngy-581, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  12. meheszborz

meheszborz Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Hova tűnt a trágya?
    Nincs vagy mindenki gőzerővel használja?

kutyaszálló kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Használják is sokan a 8 órás növényre, meg le is szoktak az emberek arról, hogy a trágyát a piacra vigyék. Olyan lassan emelkedik a trágya ára az event alatt is, hogy igazán nem éri meg vele vacakolni.

Dyny, sziszi1965, kekmaci75 és 3 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Kicsi a valószínűsége, hogy olyan olcsón megkapd. Továbbá körülbelül 35 piac van a Játékban, nem is tudod, hogy azonos piacon vagy e azzal aki esetleg baglyot küld neked.
    A rózsa piaci középértéke 113 Csp./db. Az én piacomon jelenleg 100 db/ 69,87...Csp. Azaz 6987 Csp.
    Kicsi a valószínűsége, hogy lemenjen 40.-Csp/db.-ra (Ráadásul nem is tudod melyiken vagyok...) :)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Nem szoktam piacozni, igy ezt nem tudhattam/tudhatom. Ezért irtam oda.

Pár héttel ezelőttig pont ennyiért vásároltam. Tudom jelenleg mennyi az ára, és azt is hogy ez majd csökkenni fog. :)
    A piac beazonositására irtam egy eladót, szóval aki eladna csak megnézi van ilyen ajánlata:D

A rózsa sokaknak hegyekbe áll a pajtába. És magasabb áron nem biztos hogy elkelne. Illetve vannak olyanok akiknek esetleg sürgösen kellene a pengő.

Hozzáteszem, tudom hogy alacsony ár érte, és ezért nem fog több ezer ember jelentkezni nálam bagolyba. De talán lesz 1-2:)
    Az egyébként érdekelne engem, ha már felkeltette az érdeklődést az ajánlatom:) :
    Ha sokaknak hegyekbe áll a pajtába a rózsa (sokaknak szegfű, rozs stb is), miért nem értékesitik olcsón? Nem ingyért:) De több millio is bejöhetne belőle, és a felröpik miatt "nulla percezéssel" hamar potlásra kerülne.
    Nem vitázni akarok senkivel se, csak érdekel mások véleménye, tapasztaltabb játékosok stratégiája e téren:)

16. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Akinek hegyekben áll, az a TOP-ra gyűjti, vagy majd a TOP alatt adja el, sokkal jobb áron, mint most. Szerintem csak év vége felé fog csökkenni az ára, addig a topra készülők mind azt lesik a piacon. Lehet, hogy picit túloztam, de tényleg csak picit. xD

17. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Értem és érthető is:)
    De azért akinek pengőre lenne szüksége talán szól majd:) Az ajánlatom egy darabig élni fog. Nagy mennyiségben kell:)
    Tudom kicsi az esély, de a reményhal sokáig él:)

Dyny és csio70 kedveli ezt.
  18. magika

magika Fórum nagymestere

Ennyiért nem éri meg eladni, szerintem kivárnak az eladók! (trágy ügy)

mebajah kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nem akar véletlenül valaki tenyész állatoktól megszabadulni ?
    Még mindig kell 49 csillag az őserdőmhöz :( , s csak a 8-9 szintű tenyésztős gazdakörik vannak nyitva ...
    nem horror árú állatkákkal ki tudnám venni a csillagokat ;)
    Tudom bili kategória ...:cry::cry::cry:

iboly54, csio70 és -orgona- kedveli ezt.
  20. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,

érdemes gyakrabban figyelni a piacot,
    mert folyamatosan változnak az árak a kereslet-kínálatnak megfelelően.

A hozzászólásodban szereplő ajánlat (40 CSP) nem jó ajánlat, nálunk pl. jelenleg 70 CSP a rózsa.
    Ezek alapján az ajánlatod komolytalan - "üzleti" szempontból.
    Kb. olyan, mintha januárban dinnyét vagy epret szeretnél venni nyári akciós szezonális áron: nem megy.

40-ért én is vennék rózsát, akár 10 millió értékben is:
    - kitenném azonnal mondjuk 67-ért, vagy ami valószínűbb
    - megvárnám a TOP-ot az eladással.

Ha jelentkezik valaki, csak azért fog , mert segítene.
    De HA azonos piacon vagytok is, HA ki is teszi ennyiért a rózsát,
    lehet, hogy valaki más gyorsabb lesz és akkor csak pazaroltátok az időtöket és a rózsáját.

Ha segítséget kérsz, inkább írd le, mennyi CSP-re lenne szükséged:
    aki segíteni akar, küldhet NEKED (nem egy piaci vásárlónak, aki talán te vagy) valamilyen értékes terméket,
    amit jó áron eladhatsz a piacon, hogy CSP-hez juss.

TIPP: vedd meg a gazdaboltban az első oldalon lévő növényeket (előtte nézd meg a piaci árukat) és add el őket a piacon.
    Ezt naponta megteheted, a kis haszon is haszon;)
    Sok szerencsét! :)

Utoljára szerkesztett: 2.9.15
    kutyaszálló, Dyny, sziszi1965 és 10 más kedveli ezt.