Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Az attól függ :)
    Ha csak a várható kötelező tenyésztést, akkor pár száz elég.
    Ha eladásra, akkor figyelembe véve a tápjához szükséges különleges összetevőt (koponyafa) + alapesetben 12 óra "érésidő"-t akkor sokat :)

Utoljára szerkesztett: 15.9.15
    hóóvirág, steve223 és Tündégbogár kedveli ezt.
  2. .tigrisbigris.

.tigrisbigris. Fórumlakó

Oviban mintha már lett volna mindkettő...esetleg neonban?

sziszi1965 kedveli ezt.
  3. lári-fári

lári-fári Járnitanuló

A zsálya feltűnően kelendő a piacon, mi az oka? (használjam ki, vagy legyek óvatos, mert több ezer készletem van a raktárban)

Köszönöm a felvilágosítást

4. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

ÁÁÁÁÁ ...... most csente el valaki előllem a 2db Sport hódot 0,10 csp/db-os áron volt kint >:(>:(>:(:cry::cry::cry::cry:

5. hofeher

hofeher Fórumszaki

A horrorgazt tisztességes nevén koponyafának hívják de szinte mind1 .

Palacsintax és sziszi1965 kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nálam 97-ért van és sok.

sziszi1965 kedveli ezt.
  7. lári-fári

lári-fári Járnitanuló

Amikor írtam 2 ajánlat volt, utána beindult, a legmagasabb most 182, a legfrissebb 100, és 16 oldal ajánlat (lehet, hogy valami probléma volt? nem vagyok jártas ezekben a dolgokban)

8. loko0414

loko0414 Junior szaki

Sziasztok!!
    Nálam a piacon elfogyott az aranylevél. Valaki kirakott 10*100 db-ot és másodpercek alatt elvitték.
    Valahová kell ilyen sok levél vagy csak tápot készít valaki??

9. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Szia! :)
    Nálam is szorgos kezű vásárlók jártak ;)
    A mostani sörfesztivál eventhez kell majd:

60 db Fesztivál virág
    30 db Pompon virág
    8 db aranylevél
    Előállítási idő: 5 perc

csio70, -orgona-, Tündégbogár és 3 más kedveli ezt.
  10. joci1944

joci1944 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az én piacomon valaki 6.000 fahasábot tett ki, ha valakit érdekel :p:D

sziszi1965 és csio70 kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó áron ;) Akár érdekelne is ;)
    De nem egy piacon vagyunk ;)

csio70 kedveli ezt.
  12. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Tényleg, van külön Horrorgaz. Javítottam, pedig a magam részéről csak arra gondoltam, hogy kell hozzá valamilyen horroros növény. :D

A fahasáb nálunk szépen visszaugrott 9000 körülire.
    Az aranylevél pedig 390

sziszi1965, -orgona-, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  13. Dyny

Dyny Fórumgróf

Hűha, bárcsak 5 percre beszabadulhatnék a piacodra, kicsit átrendezném az ajánlatokatxDxD Régebben nálam is hasonló árak voltak, kivéve hogy a gyáva is sokkal alacsonyabban volt. A nyuszis küldi óta fent ragadtak nálam az árak. Egyébként jobb ötletem nincs mint a kereslet kinálat oldal. Lehet már sokan megcsinálták a tenyészküldiket a módos gazdák, és már nem érdekel senkit a magas szintű tenyészállat. Lehet túl sok ajánlat van kint, nem kell senkinek és ez állandóan lefelé veri az árakat. Majd valaki hozzáértőbb lehet tud valami logikusabb magyarázattal szolgálni. Mihez tartás végett nálam a hó 700 körül van, a varázs már 3 milla és igy feljebb.
    De ez egyébként inkább piaci topik, ne lepődj meg ha esetleg radirpók jön majd megelőzendő valami hosszabb piaci beszélgetés kialakulását;)

P.S. Ha nem bánod át is hoztam inkább ide is, aztán itt biztonságosabban lehet folytatni:)

14. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

köszi :)
    mindenesetre kénytelen voltam inkább tenyészteni , hogy tovább tudjak lépni :)

csio70 és Dyny kedveli ezt.
  15. Dyny

Dyny Fórumgróf

Nem tudom hol jársz a gazdaköriben, feltételezem a gyávánál, és azért fogtál padlót az árak láttán, de egyébként ilyen árak mellett egy idő után szerintem nem éri meg tovább tenyészteni. 10 puha árából megveszel 1 hótapsit, ellenben 10 puhát továbbtenyésztve nem tudom hova lehetne eljutni:sleepy: várhatóan sehova sem. Ha ilyen árakon mozognak az állatok dobd ki nyugodtan a puha nyuszikat a piacra és vegyél belőle hótapsit:)

hóóvirág, csio70, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  16. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

igazad van de azért tenyésztettem ki egy gyávát , hogy tovább tudjak lépni , mert magasabb szintűek voltak :)

csio70 kedveli ezt.
  17. békácska

békácska Junior szaki

Szia!
    A tölgynél kiváltható állatok (4. szintű) mindig olcsóbbak,mert abból egyet mindenki ki tud váltani néhány csillagért cserében!Szerintem ez lehet az ok,arra,hogy a gyáva 347 ezer ,a hó pedig 285 ezer.A magas árak pedig a nemrégiben lefolyt tenyésztős eventnek köszönhetőek,ahol megszerezhettük a szép kis neon ólakat:)

18. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

És igen!!!Sikerült 2,7 Millióért vadlúdat vennem végre kész a rózsa Lúdól :D

szalaip, sziszi1965, csio70 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Agnesasszony

Agnesasszony Törzsjátékos

Nálunk a vándor is drágább.... Gratula!

csio70 és Dalmacska20 kedveli ezt.
  20. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

A vándor nálunk is.Viszont a vadlúdat max.3 M-ért tudtam volna kirakni.Valószínűleg ezért nem rakják ki mert nagyon lent lett belőve az ára sajnos.De megnyugodtam végre megvan :)

csio70, GA-BI-O-Farm és Agnesasszony kedveli ezt.