Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Discussion in 'Pletykaodú' started by |Tamás|, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. H`oótch™

H`oótch™ Fórumprofi

Sziasztok!

17-es piacon az alábbi növényekből vásárolnék 100 ezres tételben: (Korrekt áron persze)
    Búza, széna, kukorica, köles, paradicsom, egres, vörös áfonya, orgona

Akár állatokkal, tenyészállatokkal, esetleg cserenapkor dekorokkal is tudok fizetni!

*Napsugárlány* and -Holdfeny-. like this.
  2. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Sziasztok! 37-es piacon keresek tenyészett kutyát és egeret, mert általában nincs, nekem pedig még ez a két (jó, három a kecskével, de az meglesz) küldetés hiányzik a 19 nap múlva lejárók közül. Előre is köszönöm a segíséget!

3. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    A 8-as piacon keresek 2 db zŰrtehenet, reális áron! :D

4. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Sziasztok!

19-es piacon nagyon keresnék 3db Kocka egeret. Hétvégén ráfekszem a kitenyésztésükre, de félő nem lesz elegendő állatom ahhoz, hogy ez sikerüljön is. Esetleg ha valakinek sikerülne és el is adná akkor keressen fel. Már szinte sokféle megoldásban is gondolkodom a fizetés terén, keressetek bátran.

Farmnév: fekike13

5. farmeres53

farmeres53 Fórumfelvigyázó

32-es piacon vennék 1 arany malacot,2 kockaegeret, 2 00k9 ügynököt 2 karate pandát ,1 tudós kecskét

6. szepesej

szepesej Fórumszaki

Ha még érdekel az aranymalac nekem van , mennyiért vinnéd?

7. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

13-as piacon tenyésztett lajhárokat tettem ki.

8. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Már csak 1! db Kocka egerem hiányzik, viszont kifogytam a tenyészthető dolgokból. Ezért a 19-es piacon vásárolnék Asztropockot vagy magát a Kocka egeret. Esetleg Tudós pockot.

fekike13 a farmnevem.

kutyaszálló likes this.
  9. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok! Már csak 1 db karate panda hiányzik a "feladat takarítás" felhősorhoz! Ha valaki eladná, cserélné, a hetes piacon lecsapnék rá ;)

(22:44 kor) Volt egy ajánlat, megvettem! :)

Last edited: Sep 20, 2026
  10. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!9-es piacon szeretnék venni egy szivárványos békát,biztos nem lesz meg.Köszönöm.Bagolyban megbeszéljük.Üdv Sylvi

tina07141983 likes this.
  11. Mohály

Mohály Haladó

Sziasztok!
    11-es piacon vadászok 2 kockaegeret, 2 db 00K9es ügynököt, 1 db Tudós kecskét elfogadható, reális áron.
    Köszi!

12. csacsi007

csacsi007 Járnitanuló

Sziasztok!
    Sajnos a tenyésztéseimnél elmaradtak a remélt ugrások… Ezért a 15-ös piacon keresek a gazdakör takarítás befejezéséhez számos tenyésztett állatot. Nem tudom megbecsülni, hogy milyen áron jutok esetleg hozzájuk ezért egyből eladásra is kínálok nagy értékű állatot, terményt. Gondolom a top eventre készülőknek érdemes nagyobb tételeket felvásárolni. Légyszi jelezzétek, hogy milyen áron vennétek:
    1800 tollboát, 2200 szakállápolót, 2000 erdei macskát, 1300 hangajuhot, 1000 berni pásztort, 5800 fürjet, 4000 igáslovat, 2400 vörösfülű ékszerteknőst…
    Keresek:
    1 kocka egér
    2 00K9-es ügynök
    2 cirkuszi panda
    3 karate panda
    3 tudós kecske
    2 arany malac
    3 szerelmes üsző
    1 húsvéti nyúl
    1 vattacukor bari

varga1234 likes this.
  13. Micimackó61

Micimackó61 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! 13-as piacon keresek 1 00k9-es ügynököt

14. zsoltikamezei

zsoltikamezei Fórum-zöldfülű

Sziasztok, a 24 piacon vásárolnék 3 kockaegeret és 1 karatépandát ésszerű áron.Ha valaki eladna,kérlek jelezd üzenetben.zsoltikamezei -farmra.Köszönöm.