Visszajelzés Piknik event csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Aug 22, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pal73

pal73 Junior szaki

8)aztao_Oszomszed8)ejxDxDxDxDazt a répáját

Last edited: Aug 22, 2016
  2. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Másra is jó az éjszaka, a röpi meg kell az eventhez és reméljük baráti mennyiség.

3. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Én meg a szupitápnak örülök a legjobban,150db egy event alatt,nagyon jó,valakinek ez a mennyiség is kedvező:)Leho Gazdatárs !A 70-en már leszáradt a bagoly a karóno_O

Last edited: Aug 22, 2016
  4. tommycee

tommycee Törzsjátékos

Azért 150 szupitáp egy "mezei" eventből sztem több mint jó! :)
    A felhősor meg olyan mint az event matrica... kell és kész! :D
    Anno mikor volt (vagy most is van) valakinek egy listája az eddigi játékban megszerezhető felhősorokról, nagyon-nagyon sajnálkoztam, hogy olyan sok nincs meg nekem, így ha tehetem és időm engedi, mindig megpróbálom összehozni, hogy innentől egy se maradjon ki... persze azóta is maradt ki 1-2, de megyek tovább... lesz még majd nehéz, izzasztó event nyugi...

5. tommycee

tommycee Törzsjátékos

Hogy ne lenne jó másra is az éjszaka... répázni! :D ennyi répát rég láttam! :D

6. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Csak az a baj, hogy tyúkszem nő a fotelon. Én olyankor szoktam rövideket ültetni, ha felhősorozok, olvasok, levelezek stb.

7. maya

maya Fórumprofi

ŐŐŐ...hol lakik az az ember?

8. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Óóó,hát ezért ültem Én ide kávéval,füstölő pipával Te meséd hallgatni?:cry:A sylviorum kosárba nem kell. A takaróba meg Barack Oh' blama sem,mert Anti A..... vagyok és így már takaró közös veled nem lehet.:p
    Még most szólok,hogy kiírásban nem szerepel Apaszamár,akit eső józ....t ki.;):DCsilipaprikát Tigrisnek ne gyomrába,hanem s......re kenni és veheted is nyúlcipőt még fentiek hatását érzi.;)Videózást ez alkalomból vállalom szívesen, :D ingyé persze!xDxDDe izgi Piknik-nek nézünk elébe.Pipás,öltönyös úr menekülőre fogta.( Piknikvideó):):DxD

9. revaa

revaa Fórumgróf

Ez nagyon jóóóóóóóóó ! xDxDxDxDxD
    Stand up kategória aranyérem a tied xDxDxDxD

10. .sylvia72.

Na kezdődik,lekaptam a gesztenyést a felhőn,0 percezés kicsit elhalasztva:music:Mi lesz holnap,már ez a sok salátázás,répázás tiszta hülyét csinál belőlem:p

11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ha vársz keddig, kiderül mi lesz holnap.;)

12. osztrak12

:D:DKöszönöm :Dés mi a csemege hozzá? :)Nem főtt tengeri ugye?:music:Bocs Leho,de még most is könnyezve nevetek,de nem hagyhattam ki.:pxDxDxD

13. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Ne izgulj, én is leszedtem tegnap, csak eltitkoltam, mert mindig így járok:pxD menetrend szerint ezt csinálom, mintha elő lenne írvaxD de most megfogadtam, event után kiemelem a kicsi gesztenyét és bedobom a szigetre, had aszalódjon;)
    nekem is kevés a répám, de majd amíg felszaporítok, addig meg lesz a répus is;)
    Nagyon jó kedve van mindenkinek :inlove:végre nincs annyi nyüsszögés, mindenki elégedett......ez nagyon kedvemre való.:)
    Nekem már hiányzik, hogy nem kell taktikát kidolgozni:p legfeljebb a kosarak érkezésének szaporulatát kell megtervezni, lehet nem is kell 0 percezni;)

14. .sylvia72.

Ez biztos,mert holnap kedd,de hogy mit fogok még el bénázni eventkezdésnél,csatnim van;) csak egyem is meg:music:

15. revaa

revaa Fórumgróf

ha szereted akkor chili xDxDxD csak nehogy úgy járj vele, mint az általad megírt tigris.. xDxD

16. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Semmit nem fogsz elbénázni, mert mindent lehet újra kezdeni:p ha az első fordulóban nem teszel ki sztrágyára ható bónuszt, majd teszel a következőbexD én már ezt is kitanultam:p hehe és még mindig a végére értem időben;) tehát semmi rossz előérzet, meg kisördög a fejbenxD
    Annyit nevettem a visszaolvasások közben....xD remélem így marad ez az event végéig;)

17. osztrak12

:DFigyelj azért kicsit,hogy csatni helyett nehogy 1 répát kapjál be! :D
    Nem Répának kell mondogatni kedd délután 2-kor,hogy egyelek meg .;):DAnnak még ma lehet kuruttyolni ezt.xDxDxD

18. .sylvia72.

Persze semmi negatív csak ismerem magam:DNagyon jó a hangulat,jó volt bejönni ide is tényleg:)
    Szia!Nem kicsit,nagyon fogok koncentrálni:DMa már befejeztem a répázást,nem akarok répát látni egy darabig:D:pNem is emlékszem mikor répáztam ennyi,megvan időszámítás előtt mikor az éttermi gazdakörit csináltam.:)

19. osztrak12

Van bőven csilim.így felajánlom 1 csibének.:inlove:Amúgy Én biztos nem kergetném Lehot akkor,hanem húznám csíkot.:DHa eltévednék erdőbe,Ti tudnátok merre vitt utam kínomba.:pxDxD

20. revaa

revaa Fórumgróf

Ne aggódj megtalálunk, és viszünk neked sok-sok répát, az megoldja a problémádat xDxDxD

Thread Status:
Not open for further replies.