Visszajelzés Piknik event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 22.8.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Mivel én nem szoktam hatalmas mennyiséget csinálni, max kis lábasba, annak nem szokott:) De pont ezért főzőm kicsit tovább, hogy az ízek jobban kijöjjenek:)
    Szia!
    Elnézést, de ugye nem a supporttól?:D xD

Melan, Gio, Magdusnéne és 21 más kedveli ezt.
  2. teréz65

teréz65 Aktív író

Szia! Krumplit tegyél bele és ha, megfőtt vedd ki.;)

Gio, emocy91, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  3. revaa

revaa Fórumgróf

Elhiszem :)
    Aranyosak vagytok, érződik, mennyire szeretitek egymást! Minden rendbe jön, fel a fejjel! :)

Húsleveshez: ha nagyon sós, tegyél még vizet hozzá, és a krumpli ötlet is tökéletes. A kettő együtt csak használ. :)

Melan, GA-BI-O-Farm, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  4. GN12

GN12 Haladó

mebajah, revaa és Rylee86 kedveli ezt.
  5. Netudki50

Netudki50 Törekvő

Sziasztok, én is így csinálom, ha elsózom véletlenül a levest, és mindíg bejött.
    Már 351 kosaram van, éjszakára meg szegfű, hogy még több legyen!

Gio, igaba, Peszi2 és 7 más kedveli ezt.
  6. csontkovácss

csontkovácss Járnitanuló

Nagyon kedves tőletek, hogy így szíveteken viselitek a sorsom. Ez a nőci nekem az életem és remélem, hogy hétvégére hazaengedik. A levest újra kell forralni ugye? Aztán kell beledobni a krumplit.
    Már csak 8 óra és megérik a növény. Még nem is aludtam.

ursa11, emocy91, teréz65 és 8 más kedveli ezt.
  7. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Neeem :D Itthon jártam körbe a témát 8)

Melan, SzilvaG, Gio és 19 más kedveli ezt.
  8. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

A krumplival úgy is felforr, hisz meg kell főzni, nem főtt krumpli kell bele, úgy veszi fel a sót. Jó lesz az! Minden rendben lesz!! Veled vagyunk sokan.

Melan, Mikulás48, -kaktuszable- és 9 más kedveli ezt.
  9. teréz65

teréz65 Aktív író

Igen, forrald újra, szép lassan főzd meg benne a krumplit, majd vedd ki.:)

igaba, GA-BI-O-Farm, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  10. csontkovácss

csontkovácss Járnitanuló

Ma már nem forralok semmit, de holnap reggel első dolgom lesz. Ha sikerül, elárulom majd neki is, hogy mennyi segítségem volt. Biztos kinevet majd, de addig jó míg látom nevetni. Köszönöm szépen a rengeteg segítséget.
    Jó éj nektek!

Melan, Mikulás48, -kaktuszable- és 13 más kedveli ezt.
  11. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Köszi! Már itt is rendeztem soraimat. Az "anyukának" elmagyaráztam, hogy a gyerekeit nem szabad itt hagyni, etetni és melegíteni kell őket. mindez az udvaron, a szomszédok jót mosolyogtak rajtam:) A végén behoztam őket. mert hűvös van már éjszaka.

-kaktuszable-, Peszi2, Domos52 és 4 más kedveli ezt.
  12. bindi5454

Nagyon szerencsés kis csöpségek, jó egészséget Nekik, a szomszikkal ne törödj, nekik is kell 1 jó nap!!

-kaktuszable-, igaba, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  13. Pimiliv

Pimiliv Járnitanuló

Háááááát ma este ez volt a csúúúúúúcsxD:inlove:xD:inlove:xD:inlove:xD

Melan, Gio, -kaktuszable- és 7 más kedveli ezt.
  14. bindi5454

Szerintem is, viszi a pálmát!!!

Melan, revaa, Mikulás48 és 5 más kedveli ezt.
  15. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Rá se ráncs,mert nekem 73 volt,de meglesz;):inlove:! Fel a fejjel és miközben vetsz -locsolsz-aratsz és haladsz előre, jusson eszedbe ez,mint nekem is :
    Ki az abszolult paraszt? Aki csak vízummal jöhet ki a disznóólból.;):D(bocs: Gazdakőrből)

Mikor pár nap múlva készen leszünk,akkor + ez fog eszünkbe jutni :
    Mit mond Hófehérke amikor szeretkezett a törpékkel?:oops: "Hmmm ez a hét is meg volt";):DxDxD

Utoljára szerkesztett: 24.8.16
    Melan, revaa, Cyra65 és 6 más kedveli ezt.
  16. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Muszáj bele kuruttyolnom.:pHa bármit főzöl,majd mindenbe delikát kell,mely magába már eleve sós. Tehát sóval külön mindenki csak szájíze szerint inkább tányérjába.:music:Az egész burgonya pedig Húslevesbe nem azért kell,hogy a sót felszívja,hanem a leves szép tiszta,átlátszó legyen és kicsit se zavaros.
    Sokak mikor húsos csont, egész tyúk,....etc megfőlt,akkor kiveszik tányérra és levest vízzel felöntik.No,ezt nem szabad,mert az már nem olyan ízű lesz. Tessenek nagyobb fazékba már elején első forrás után azt a vizet leönteni.Másik víz,melyből a leves lesz,annyit feltenni, zöldségekkel együtt,forrás után habozni és lassú vagy kis lángon főzni tovább és nem virág az,hogy locsolgatni keljen főzés közben.:pHozzá a tésztát pedig külön kis sós,olajos vízbe kifőzni,hogy ne álljon össze.:DxD

revaa, nagymami2, Vazulnéne és 6 más kedveli ezt.
  17. gazoskert

gazoskert Aktív író

Pffff.........:D

18. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Én a tésztát úgy főzöm meg, hogy a levesből szedek ki 1-2 merőkanállal és abban...Így nem lesz ,,idegen" a levesnek, nem lesz egy külön főzött, vízízű valami. Anyukám tanította.

Melengeti ez a topic a lelkemet, hogy mindenki rögtön csontkovács segítségére sietett :) Kedves moderátor is :)

Én a ma reggeli aratással 313 kosárnál tartok, ami eltörpül itt sokak mennyisége mellett, de ez számomra azt jelenti, hogy az eventnövény is szépen adja, ami jó :) Most már mindkét eventnövény 3.000 db felett jár, napközben a 3 órással szórakozok, estére mehet a 6 órás. Nem vagyok benne biztos, hogy szükségem lesz végül a szegfűre, hiszen meglepően jól adja a kosarakat az eventnövény is. Nem tudom, majd meglátjuk :)

Melan, revaa, osztrak12 és 12 más kedveli ezt.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hello!
    Tegnap 18:00 után kezdtem és max 3x tudok ültetni..,meg sem nézem,hol tartok,mert felesleges.Így biztos,hogy jobban álltok nálam.Remélem ez megnyugtató!! :D ;)
    üdv.:apja

Gio, revaa, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

tegyél bele 1-2 db krumplit egészben felszívja a sót

revaa és mebajah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.