Visszajelzés Piknik event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 22.8.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Nagy Gratula azoknak akik már végeztek az eventtel 8).... én még csinálgatom :D, mert mindent azért nem bontottam le ;), de úgyis meglesz egy napon belül :inlove:....
    Ilyen eventek is kellenek, amelyek nem veszik el a kedvünket a játéktól 8).... hanem meghozzák :D....
    És akik hétközben nem tudtak belehúzni ;), megtehetik hétvégén :). Sok idő van még hátra az eventből :inlove:...
    A felhősor bónusza is nagyon jó :inlove:, ehhez hasonló jöhet bármikor 8)...

Akik csengőpengőt akartak gyűjteni ;), és idejük is engedte xD, kisebb vagyont halmozhattak fel ezúttal 8)...
    Összegezve : ennél rosszabb eventünk ne legyen soha 8) :inlove: !!!

Humorban és ételreceptekben is volt/van részünk a laza eventnek köszönhetően :).

Sok piknikkosarat és derűt kívánok :)...

További szépeket :)...

"A kulcs, és ez nagyon fontos, hogy találj valakit, akinek az őrültsége passzol a tiédhez." /Christopher Moore/

Farm142/309

-W-595-, ursa11, vje0315 és 15 más kedveli ezt.
  2. teréz65

teréz65 Aktív író

Tudom, hogy off leszek, de a húslevesről jutott eszembe! Tudtok valamit csontkovácss-ról vagy a feleségéről?
    Remélem jól vannak mindketten!:)

Egyébként az eventtel jól haladok, már csak az 1-2-3 arany és gyémánt része
    van hátra.

Utoljára szerkesztett: 25.8.16
  3. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Végeztem az eventtel, de nem találom a felhősort, most nem az elején van?

vje0315, Fenyvesi1010, Gio és 3 más kedveli ezt.
  4. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Továbbra is úgy csinálgatom az eventet, hogy nem rendezem át a farmomat!
    Ahogy számolgatom, legkésőbb szombaton készen leszek!!
    Idő van! :D

vje0315, Hechingen, mária4702 és 9 más kedveli ezt.
  5. revaa

revaa Fórumgróf

Még 96 felröpi és kész az event! Szegfű, és sárgadinnye elvetve, úgyhogy reggelre meglesz a felröpi is. xD

Naptárban találtam és az éjszaka aratóknak ajánlom figyelmébe:

"Üdv Farmerek!

Ma éjjel 2 óra körül egy negyed órás karbantartás várható, ezen időszak alatt a játék nem lesz elérhető.

Karbantartás kezdésének várható időpontja: 2016.08.26 - 02:00

Köszönjük megértéseteket!

A Farmerama csapata"
    https://board-hu.farmerama.com/index.phpthreads/karbantart%C3%A1s.14251/

vje0315, emocy91, mária4702 és 9 más kedveli ezt.
  6. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Nagy nehezen szereztem 1 pannit mindenki elájul tőle -- én is a 200 1x1 kockábol 1 db felröpi jött fel --- szégyen , a legtöbb 5 db

osztrak12 kedveli ezt.
  7. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Szia Holdfény, Nekem is jöhet a távoktatás, nagyon megköszönnöm:)

osztrak12 kedveli ezt.
  8. maniszla

maniszla Aktív író

Megtaláltad már?

emocy91 és sziszi1965 kedveli ezt.
  9. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok mindenki!:D
    Most mesélek nektek elalvás előtt egy csodáról. Húsleves helyett a Csülkös Bableves ugrott be mára Aranygaluskával. Csak úgy lazán munka és játék mellett,hisz régen őseink ha mostak,akkor Bablevest főztek,mert az állítólag megfőtt magától. Így jött 5-let,hogy ennyi minden mellett kipróbálom Én is.:music: Közben hívott munkába induló sógornőm és beszélgetés közben szóba került a "Mi lesz az ebéd?"--elmondtam. Húúú,az jó! Gondolj rám,ha eszitek!--Ha és olyan jó,akkor küld be Sogit és kaphattok,vágtam rá,mint ráérős kismama vagy kispapa.:p Kapott is alkalmon persze,hisz munka után nem kellett főznie. Így ma több emberre főztem és állítólag finom is volt minden.:)(Leho 69! Kockázva volt és nem egészbe krumpli benne és nem is csak első sorból válogatva növény.Ha-ha! :DDe ha most csipetkébe kötsz bele,falra mászom):cry:
    Rendes munkámmal is időre készen lettem és most ért a legnagyobb Meglepi,hogy ma össze hoztam eddig 123 felröpit+20 db-ot ajiból. :DÍgy a tegnap esti 653 hiányzó röppencs, mostanra már 510 db-ra csökkent idáig,mert még nincs vége. :D
    Nem tettem egyebet,mint eddig,de lám, vannak még csodák!;):D
    Gazdakörim pont 70 %-os,és már csak alig 100 Bazsi és 2 kör Hagyma kell. Éjszakára már Rózsa,Hagyma ment és Bahán,majd aratás után 6 órás Hagyma lesz kora reggelig. Holnap ilyenkor gazaknak rég ÁMEN.
    Milyen igaz, hogy: Jó tett helyébe,jót várj!:inlove:Ez ma megint bejött és remélem velem is marad.Őseink csak tudtak valami boszorkányosdi módszert mindenre ?;):DxDxD

-W-595-, vje0315, Peszi2 és 10 más kedveli ezt.
  10. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,

Sajnos a farmon is igaz, "egy fecske nem csinál nyarat", így egy Panni nem terem temérdek plusz felröppenőt.

A felröpikre tett jótékony hatása szerintem olyan 10 db Panni körül már kellemesen érezhető. Esetleg 7-8 db, nem tudom... De az biztos, hogy 1 db Panni 5%-al emel csak a felröppenő esélyen, ez pedig tényleg alig jelent különbséget.

A többi dolgodat, úgy mint Élő legenda, Kupák állás nem írtad, pedig azoknak van még jelentős hatása a felröpikre.

Részemről rövid gaz, piknikkosár kész, hosszú maradt, holnap reggel az is meglesz, és ebből következően a felhőcske is:p:)

Aki még gyűjtöget és termel, annak azért mondom, hogy nagyon sok idő van még vissza, és az itteni kommentek alapján azért most nem tragikus a felröpik aránya, úgyhogy csak tovább-tovább, remélem minél több gazdának összejön most a felhősor.8)

-W-595-, vje0315, Gio és 15 más kedveli ezt.
  11. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

:D Nekem még nincs Szegfűm és messze is vagyok még tőle.;):DMég csak most Árpánál talán vagy korpás a fejem. Nem tudom,nem látom.xDxD

vje0315, emocy91, Domos52 és 5 más kedveli ezt.
  12. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Sziasztok!

piknikkosár 800 db
    metélőhagyma 953 db
    piros levelű bazsalikom 12.405 db

itt tartok most reggelre kész vannak a event növények és jöhetnek a hosszú érésűek a hiányzó 200 db kosárért;)

Sok sikert Mindenkinek!

-W-595-, vje0315, Gio és 5 más kedveli ezt.
  13. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, nálam ott van, lehet már azóta nálad is.:D:D:D:D:D

vje0315 kedveli ezt.
  14. cNobody

cNobody Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Komfort hagyma adja 100%-ban a felröpit?

osztrak12 és vje0315 kedveli ezt.
  15. cskati01

cskati01 Törekvő

Sziasztok!

Kész vagyok az eventtel. Szuper kis event volt!

osztrak12, Gio, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  16. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia, igen a hagyma 100%-ban adja a felröppenőt,mert az alap érés ideje hosszabb mint 12 óra, Komfortra csak akkor érdemes tenni, ha szupertrágyával is megszórod. Ha nem teszel rá szupertrágyát event végéig se érik be neked, mert az alap érés idő 4x-esével kell számolnod. Gyorsabban beérik ha karácsonyi sütit és fehér ártatlanságot teszel az arany rekeszekbe vetés előtt, és ez után szórod meg szupertrágyával. Tovább gyorsíthatod, ha van gesztenyés felhősorod, és aktíválod ezt is vetés előtt. Ha pedig kivan nemesítve, akkor 0 perces lesz. Pld. a póréhagyma akkor is ad 100%-ban felröppenőt, ha simán 2x2-es termő talajra teszed.

Utoljára szerkesztett: 26.8.16
    Gio, alpha58, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  17. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Durván számítva egy-egy kör kell mindkét eventnövényből, de annyira pörög a répa és sali biznisz, hogy nem tudom elültetni őket. :pA legpofátlanabb kofa címre benyújtott pályázatomat aktualizálom: 89,51-ben árulom a répát (és veszik :inlove:)

update1: répa 109,79
    update2: 102,01 (már az eventbe kellőt is árulom ki)
    update3: 131,77 és már kiszürkült

Utoljára szerkesztett: 26.8.16
    osztrak12, alpha58, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  18. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Szia ! Próbáld a legendát teljessé tenni, hidd el sokat számít.Nekem is addig volt gondom a röpikkel,mig a legendát nem teljesítettem (pannim nincs)A nemesített hosszúérésűek is sokat befolyásolnak a a röpik mennyiségét illetően .Röpi záport kívánok !

Gio, alpha58, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  19. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

azta,ez aztán nem semmi

luszilke151 kedveli ezt.
  20. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Még nem, ki van pipálva, hogy kész a feladatsor, de felhő sehol.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.