Visszajelzés Piknik event csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Aug 22, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Rendben,de szerintem nem csak én írtam a szarvasról,de elnézést kérek ebben az esetben!
    Folytatom csendben az eventet!

Nem tudom hol találom a bölcsek kövét, valaki tud válaszolni? Már kiváltottam, az eventismertetőben nem találok róla, pedig elolvastam párszor.

Last edited by moderator: Aug 27, 2016
    -kaktuszable- and emocy91 like this.
  2. revaa

revaa Fórumgróf

Pajta, éléskamra

maszilva and mebajah like this.
  3. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

ok, köszi

osztrak12 likes this.
  4. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Első és második ezüstje kész....
    A többi befejezve....
    Már csak a felröppenő hiányzik, meg némi apróság (ami elment a piacra.....)
    Most hirtelenjében pótolom az apróságokat, és hosszút ültetek estére....
    Még több mint 2 nap van, és mindössze 160 felröpi hiányzik....
    Még ilyen sose volt, s minden kertemben hasonlatosan jól haladok...
    Lehet, hogy kész leszek?! Reménykedem....
    Mindenkinek jó játékot!

5. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

68 kosár hiányzik, a reggeli aratással készen leszek. Bónuszként eddig úgy 6 misi a keresetem salátán és répán :)

6. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziaztok!
    Mivel nagyon sokatok segített a napi 1-1 röpi küldéssel,melyet nagyon köszönök mindenkinek. Igaz még nem végeztem,de talán kiemelkedőt arattam ma és ez nem csak Én,hanem röpi küldő Gazdatársaim segítségének is köszönhető.;)
    Tegnap hiányzott 510 db röpim. Ti ma küldtetek 20 db-ot és Én meg ( orvos, labor, kis munka mellett) hozzá még 216 db-ot növényekből persze és nem gazból.:D
    Semmit nem csináltam másként,mint eddig,de ma összesen így 236 röpi lett estére.:music:
    De nem csigázlak tovább benneteket és elárulom,hoooooooooogy
    MEG VAN FELHŐSOR-om.xD:inlove:
    Gazdaköri 83 %-os készültséget mutat úgy,hogy 2-3-4 Gyémánt sorba addig nem dobok be növényt,gazat még röpi nincs meg hozzá,mely már csak (?) 2x 110+60 db.
    Megleszek vele:music:? Meg kell lenni vele :pés nem szabad feladnom utolsó pillanatig!;):DÍgy kell reménykedve mindenkinek játék kezdetekor a sikeres befejezéséhez mindig hozzá állni és legyen ez példa,hogy Remény hal meg utoljára.:)
    Köszönöm önzetlen segítő társaim támogatását! xDImádlak benneteket ismeretlenül is!:inlove:xD

Kellemes, napsütéses,meleg hétvégét kívánok mindenkinek!:)
    Akik végeztek,azoknak Gratulálok, a küzdő társaimnak sikeres befejezést,melyre hétfő 14 óráig van remény!
    ;):p

7. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Este 8 körül én is befejeztem végre az eventet, a felhősort is beüzemeltem már :) Én nem annyira a salikkal és répákkal kerestem (a mi piacunkon alig ment fel az ára.... ), mint inkább az állatokkal, Isten áldja az új ólválogatáshoz kapcsolódó gazdakörit, mert milliomost csinált belőlem :D Amiből meg vettem egy csomó rózsát és végre kinemesítettem az ökotrágya-imádatot, meg a szupertrágyaimádatot, így végre nekem is van 8 perces rózsám!!! Bibibííí :)

A gesztenyés felhősorról már lecsúsztam, 0 percem már sosem lesz, de legalább eljutottam a 8 perces rózsáig, amiről nekem valójában 9 percet ír a rendszer, de nem bánom :D

Lehet, hogy csak azért volt ilyen kényelmes ez az event, hogy rá tudjunk pihenni a következőre :)

8. Melan

Melan Fórum admirálisa

Gratulálok, jó végre olvasni az örömödet8):D

A következő még nem lesz túl munkás ha előre készülsz.

Vasárnaptól jönnek a nublon aksik, mint a hivatalosban is látszik, és azonkívűl pajtakészletet kell minél többet felhalmozni, és azzal ki is válthatod majd az eventnövény termelést;):) Ha jól csinálod, akkor nem kell majd aggódni az eventnövény miatt, felröpit pedig lehet gyűjteni előre.

Ja még valami, ha futi a havi vásárlási keretből, akkor érdemes lehet a mostani szupertrágya akcióban vásárolni némi zöld trutyit, hogy legyen mivel kihasználni a 8 perces rózsádat:)

9. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Kész van a felhősorom, mindenkinek jó éjszakát kívánok!![​IMG]

10. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Szép estét mindenkinek, végre én is 100-as lettem, nagyon örülök neki, reggel az event is kész lett, azt hiszem ez a nap igazán eredményesre sikerült. Most pihi aztán nekigyürkőzünk a következő szintlépéshez.

11. stüszivadász

stüszivadász Fórum-zöldfülű

Gratulálok a szintlépésedhez, szép estét, jó pihenést.

Gio, *-ToFarmer-* and mebajah like this.
  12. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Ez csodálatos!
    Nagy levegő, kifúj, pihen!

13. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Event kész:)Gratulálok azoknak akik már befejezték,akik még kapálnak azoknak vízhólyag mentes tenyereket,sok felröpit:)
    Hatalmas gratuláció.:)100 felett már sokkal könnyebb a szintlépés.Jöhet a megérdemelt pihenés:)

14. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Melan!
    Én eddig sem voltam elkeseredve. Ha sikerült,akkor örültem.Ha kevésen múlott,akkor azt gondoltam,hogy a k..... életbe,de majd legközelebb.
    Ami bántott inkább, hogy sok hideget-meleget kaptam itt és privibe is. Beképzelt,tanulatlanként kezeltek egyesek,Pedig nem vagyok az. Mondhatnám,hogy tanulmányaim befejezése óta,de nem mondom,mert hiába több évtizednyi
    munkaviszonyom,de mai napig muszáj tanulnom az új dolgokat,hisz munkám ezt kívánja meg és van, ami kötelező is,ha már iskolapadból jó ideje ki is nőttem.(Sőt már tanult gyerkőceim is). Ennek ellenére téved,aki oly idősnek gondol.
    Az írásaim a VV-ben is 2 féle ( gyors jegyzet illetve a hivatalos) és itt ez sokaknak furcsa,talán érthetetlen volt,mint VV-ben,ha kérek valamit.
    Amúgy nekem is furcsa,hogy emberek mennyire tudnak változni.Többekről tudom vagy 1-1 szavukból rájövök,hogy ki is valójában az illető.Itt közel 100 éves,de a valóságban középkorú és nem is férfi,hanem nő.No,de majd nekik 1x talán elárulom,hogy kivagyok és emlékeztetem,hogy mit is írt itt illetve,hogy otthonomba vagy az irodában .............Vagy csak úgy rákérdezek valamire és hátha esik tantusz.
    Hidd,hogy többek és akár családjuk élete is ezen gépen. Húúú,de szépen megfér 2 dolog egymás mellett.
    Nem tartom fair dolognak,ha 1x ismertként bíznak valakiben, munkájában és ismeretlenül meg mocskolódás megy ugyanahhoz személyhez.Van olyan,akinek emailt küldtem és nevét írva adta gép,mely itteni nick neve.Kicsit se döbbentem meg ám.

Itt Én pont most 5 hónapja.Eddig jutottam még vagy már. Ez az 1 farmom van,bár régről több,csak jó lenne tudni nevüket.
    Én 5 hónap alatt,mint kezdő,nem adtam fel a fentiek ellenére sem.De kíváncsi lennék,hogy még hány első farmos tartott ki akár csak fele szintig is és meddig is jutott ? Nem hinném,hogy sok.Amúgy tudd,hogy Én mindent kézzel aratok-vetek,pedig lehetne géppel is tán,de azt még nem tudtam tanulmányozni,hogy miként.

Mindent félre téve,most jól jött Leho és a Húsleves biznisz és milyen más volt event hangulat is.Hányan írták,hogy benéztek csak Fórumba és milyen jókedvű volt,így maradt olvasni,jókat nevetni és még írni is.
    Nem kellene ide más,csak:
    Tudjunk emberek maradni,mindig,minden körülmények közt.

15. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Sziasztok!
    Sorry, ha valaki írt már erről, nincs időm visszaolvasni.
    Az lenne a kérdésem, hogy van köztetek olyan, akinek állatok vannak kitéve? És mennyire adnak felröppenőt? A gazokat megtermeltem, de elég rosszul állok a felröpikkel. Ha nagyon rossz az arány, akkor inkább nem teszem ki az állatokat.

osztrak12, Gio, Leho69 and 1 other person like this.
  16. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    A Bahán a 4 újjal vártam,adta 1 az 1-ben. De ez nem szentírás!

Gio and Leho69 like this.
  17. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Kész vagyok,felhő aktiválva! Jó kis event volt! Sok sikert annak,aki még küzd! :D

18. kamijozsi

kamijozsi Járnitanuló

A színes ólak és a nagy tp-sek adnák rendesen...
    Kicsit én is bajban vagyok a felröpikkel még mindig sok hiányzik, de remélem sikerül fog

Gio and Leho69 like this.
  19. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szép napot!
    Szép hétvégét!
    Ahogy terveztem, ma reggel az event letudva. :D

20. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Nalam is kesz, aki meg nincs keszen sok sikert!

osztrak12, alpha58, Gio and 1 other person like this.
Thread Status:
Not open for further replies.