Visszajelzés Piknik event csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Aug 22, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tla.

tla. Haladó

Jó lesz ez, ha a felröpi is jön, akkor nem lesz nagyon nehéz, és most, hogy nem a felhőről kell összekuporgatni a racs-t külön örülök.

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

A hófehér egészséges fogak nem árulkodnak??

Ezerről szó sem volt, mindössze egy 1 órás kupon miatt van a körforgás! :)

3. tommycee

tommycee Törzsjátékos

Nekem majd az event gaz letermelése után lesz reális rálátásom a felröpikkel, de most szabin vok :) úgyhogy remélem hamar letudom...

4. tommycee

tommycee Törzsjátékos

Szaporítás alatt répázunk... :D na meg termelünk répát meg salátát! (Bár Én piknikezni mogyoróvajas szendóval indulnék almával - de ízlések és pofonok :) )

5. tla.

tla. Haladó

Én is csak bizakodó vagyok, egyébként én is szabin vagyok, csak kényszerszabin, sietve le akarom tudni az eventnövényt, hogy ha nem elég a felröpi lehessen pótolni.

6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Egyre jobban tetszik a piknik, pedig még el se' kezdődött... végre jó a hangulat a csevegőben, a piac dübörög ( visszajött már a ma vásárolt üvegbéka árának 2/3-a és még mindig ráérek répázni...:p most döntöttem el, hogy ha még 1x 60 fölé megy, eladom mindet és majd éjjel visszatermelem 11-től éjfélig, akkor elég betenni a szegfűt;) és 7 percenként még a pink békatavamban is gyönyörködhetek:music:

7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Jaj Nyuszika! Áruld el, mikor nem értél Te rá eddig répázni?:music:

8. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Ezzel kapcsolatban bennem is megfogalmazódott néhány kérdés. ;) xD

9. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok !
    Egy kis magyarázatra lenne szükségem, sajnos nem tudok semmit az egyik megnyerhető ajándékról, vagyis a bölcsek kövéről .
    Valaki előttem már kérdezte, kapott is választ rá.Ez addig rendben is van. De még mindig nem tudom,hogy ez tul.képpen micsoda?
    Olyan mint a répás-almás csatni? egyszer fel lehet használni X óráig, és vége? Vagy ez olyan mint a bagoly fája, és ez egy kitehető ajándék és mindig ad egy ajándékot . Ha valakinek van ilyen, vagy tájékozott ez ügyben,kérem írja meg. Köszönöm előre is.
    Amit eddig olvastam róla az ennyi:
    A bölcsek köve (Aranykobold) mi lenne?​
    Aloha Csimi

Zöldségek 6% -kal hamarabb érnek be , és ez 8 órán át tart

10. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Igen, jól gondolod, ez az alkimista mesterség egyik terméke - a piacon is megtalálod -, ha elfogyasztod, 8 órán keresztül 6 %-kal gyorsabban érnek a zöldségek a farmon.

11. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Köszönöm szépen a gyors választ!
    Az alkimista mesterségnél biztosan az 5.szinten lehet ilyen terméket előállítani, mert nekem még ilyen nincs, én még csak a 4.szintnél tartok. Tehát akkor ez egy egyszeri termék.
    Köszi mégegyszer.

mária4702, Gio, Peszi2 and 1 other person like this.
  12. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Sziasztok! Hadd legyek én a bronzérmes nyürrögő, naaa! :) Nekem ugyanis nem tetszik a nyeremény, úgy értem, túl laza az event (bár nyilván a felröppenők mennyisége még befolyásolhatja ezen véleményemet), és ehhez mérten nagyon lightos a felhősor is. Én jobban örülnék egy erősebb eventnek erősebb nyereményért, mert ez így nekem nem bejövős. Egyébiránt visszaolvashatjátok, korábban nem nyürrögtem event alatt, maximum a felröppenők gyér számán bosszankodtam, de egy ideje mindegyik eventet megcsinálom és nekem nem volt bajom a 120 órás felhősorral sem. De nekem ez a 11 órás 5 ezer TP-s verzió nagyon kevés. A 150 szupertáppal sem megyek sajnos sokra, mert a mostani baby boom alatt kb. 2.000 db ment el.

13. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Tudjátok, hogy általában lusta nyuszi vagyok... sose répázok vagy salátázok 8) inkább veszem...
    De ma haszonleső vérnyúl vagyok! Eladom minden tartalékomat, lesz ami lesz...
    ...és most indulok rókafogni! valamit enni is kell...;)

14. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Ejnye-bejnye ....
    Te csak ne örüljél egy erősebb eventnek, mert abban az esetben a csevegő szinte csak nyürrögőkkel lenne tele.
    Akkor már csak az "indultak még" kategóriában kullognál.
    Így meg még van helyed a dobogón ... tiéd lehet a bronz érem! ;)

15. elsolking

elsolking Fórummogul

hát én tán még életemben nem vizeztem salátát :) na de trágyázni azt már nem fogok! erre most véletlen nyomtam egy sztrágyát a gépnek :-(

16. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Az eventes gaz éjszakára nem jó, mehet a hosszú érésű sztem, akkor is letermelhető a dudva - éljek "amatör" úr szavaival, aki már nekivetkezett eme eventnek - és már nem is olyan félelmetes a röpik mennyisége. Bár nyugtával dicsérjük a napot.

17. revaa

revaa Fórumgróf

Vegyük úgy, hogy a szomszéd gyepje (répája) mindig zöldebb?? xDxD;)

18. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Most értem haza és elolvasva az eventismertetőt csak annyit tudok írni, hogy tetszik :D Még el sem kezdődött az event és máris kerestem pár milliótxD Sajnos holnap és holnap után csak este érek haza, de így is simán teljesíthető, mert rövidérésűek az eventnövények és szerencsére minden területen ültethetőek. Az is szuper, hogy 10-10 magot kapunk kezdésre. A kért mennyiség is baráti. Szerintem a felröpikkel sem lesz gond, ha 5 területről kapjuk ,/és, ha nem lesz nagytakarítás a központbanxD/ A nyeremények is rendben vannak, különösen a szupertápnak örülök:D Most cseppet sem bánom, hogy nem kell számolgatni. A sok agyalós után kimondottan jólesik ez az egyszerű event. Holnapra mindenkinek sok felröpit és jó játékot kívánok! Remélem tele lesz a csevegő vidám jókedvű játékosokkal:D

19. tla.

tla. Haladó

Ja, aki végig tudja aludni az éjszakát...:music:

osztrak12, bindi5454 and revaa like this.
  20. revaa

revaa Fórumgróf

Gratulálunk, harmadik nyürrögőként tied a bronzérem! xDxDxD
    Tájékoztatásul közölném, hogy a dobogón minden hely elkelt. xD:p
    A további nyürrögő versenyzőket kizárólag csak répazöldből font, salátalevéllel díszített medállal tudjuk jutalmazni. xDxDxD

Thread Status:
Not open for further replies.