Visszajelzés Pizzaparti - 2021. június - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 8.6.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    570 felhőm van.... nem foglalkozom a bónuszaikkal...
    Csak a reggeli nagy aratás előtt válogatás nélkül aktíválok mindent;)
    Így is tekintélyes mennyiségű áldás potyog róluk;)
    A tölgyesnél is lehet némi átalakítás;) Most eljött az ideje;)

szekulagábor, -W-595-, Susie0509 és 9 más kedveli ezt.
  2. peter1022

peter1022 Rutinos

130-cal le vagyok maradva :D :D :D

3. -Holdfeny-.

Ne szomorkodj;) Nekem is hiányzik közel 20... :wuerg: talán 17....
    Szívesen pótolnám, de a Bp pont nem a hiányzóimat tette eddig be a retro vásárokbao_O
    Hogy ne nőjön tovább a hiány... csinálom az eventet;)

4. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    A matekot köszönöm.
    Ami biztos ezt az eventet is megfogom csinálni, az erdei tisztást egy napra lebontom, annyi idő alatt letermelem a kellő mennyiségű növényt. A felhő elfér a pár darab hosszú idejűek mellett.
    Amúgy is a gépem előtt ülök, így ezzel is telik az időm, mást amúgy sem tudok csinálni.

5. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!

Elsőre bennem is a nem bontok, nem csinálom gondolat fogalmazódott meg. Ahogy magamat ismerem ez nem így lesz. Ha elkezdődik az event nem fogok tudni nemet mondani. xD

6. maralb

maralb Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A hozzávalóknál fel van sorolva a kaliforniai paprika , az a bahás paprika mert nálam más nincs és az hasonlít rá . Megpróbálom csinálni az eventet próba szerencse. Közben eldöntöm, hogy érdemes-e.

jutka190226 és -katalinjani- kedveli ezt.
  7. évaauth

évaauth Haladó

Én sem!

csodás kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Játék... ;) Játszani jó..
    Nem örökre bontjuk le hanem néhány napra maximum;)
    Utána felfrissítve mehet vissza minden;)

9. peter1022

peter1022 Rutinos

Nem szomorkodom. Jó lenne, ha lehetne őket pótolni valahogy, de ezekkel is jól megvagyok. Ha nem hagyom abba évezredekkel ezelőtt egyszer a játékot, és kezdem előröl, akkor kicsit jobban állnék, de így sem rossz :) Bár egy event növényt duplázó, vagy érést csökkentő felhősor baromi jó lenne :D

jutka190226 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Valóban jó lenne:music: De belegondoltál mennyit kellene érte kapálni?:music:

nagymami2 és jutka190226 kedveli ezt.
  11. Olgi52

Olgi52 Törekvő

Biztosan nem a bahás paprika az. A kalif.paprika a minijáték egyik eleme.

12. peter1022

peter1022 Rutinos

Beteget jelentenék, hogy kapálhassak megállás nélkül :D

jutka190226, -Holdfeny-. és Samborg kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Hát nálam az nem lenne megoldás:music: Főállású édesanya és mellesleg elégé rokkant vagyok:wuerg: Szóval itthon vagyok... 8)
    Bár lehet, hogy egy ilyen kapás eventnél igénybe vennék baby sitteret és házvezető nőt is az event idejére;)

csodás, szekulagábor, jucus100 és 4 más kedveli ezt.
  14. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Régen írtam már,de ezt most nem tudom szó nélkül hagyni. Nagyon sok eventet megcsináltam a játék kezdete óta,szinte függő voltam,de ezek a túlbonyolítások nem tetszenek,mert ugye nem csak felnőttek játszanak,hanem gyerekek is. Nem is értem,hogy mi ez a kavarás. Biztos,hogy nem fogom csinálni és egy petákot se áldozok rá. Akik csinálják azoknak jó eventezést kívánok! :)

15. peter1022

peter1022 Rutinos

Teljesen igazad van. A játék rengeteg felesleges, és feleslegesen túl bonyolított elemet/játékrészt tartalmaz. Jó lenne pár dolgot megszüntetni, egyszerűsíteni. Az eventeket már régóta a fizetős játékosoknak készítik. Belőlük élnek, és mivel folyton bővítik a bónuszok sorát ládák, és a paszuly során, így egyre nehezebb, és bonyolultabb eventeket kell létre hozniuk, hogy a pénz továbbra is áramoljon, a játék költségeinek fedezésére, és persze a nyereség is megmaradjon. A nem fizetős játékosoknak ott vannak az állandó gazdaköri feladatok, és az egyre ritkábban látott könnyű eventek. Ezt a kettőt külön kell választani. Túl sokat adtak, ami miatt lassan ketté szakadt a játékosok köre. Ez a szakadék pedig minden event után egyre csak tágul, és mélyül. egyetlen megoldás egy teljes újra indítás lenne, de akkor a maradék kemény mag egy része is elköszönne, újakkal pedig nem lehetne pótolni őket, csak abban az esetben, ha mobilos felületet biztosítanának. Azzal egyébként rengetek új játékost is be lehetne vonni. De bigpoint szembe megy a piaci elvárásokkal. Mondhatni maradi :D :D Fel a fejjel amúgy. Egyszer csak el érik azt a pontot, amikor el kell adniuk a jogokat, és akkor remélhetőleg egy olyan befektető veszi meg, aki képes haladni a korral.

Azért meg érné. Meg utána egy hosszú hétvége is, hogy ki tudjuk pihenni a fejvesztett kapálást :D :D :D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.6.21
    csodás, suba_klara, szekulagábor és 3 más kedveli ezt.
  16. enci2009

enci2009 Járnitanuló

Sajnos teljesen igazad van!

-katalinjani- kedveli ezt.
  17. Amira09

Amira09 Fórum ismerője

Nekem is 570 felhőm van. :inlove:
    Lehet, hogy ugyanazok hiányoznak mindkettőnknek? ;)
    Nagyon sok az a 17-20 db hiányzó. Régebben kérdeztem itt, hogy mennyinek kellene lenni, de senki sem tudja. Talán mégis?

Én is bontom a tölgyest. Nincs oda semmi sem bebetonozva. :)

jutka190226 és peter1022 kedveli ezt.
  18. spora04

spora04 Járnitanuló

Köszi megnézem!

19. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Köszönöm!

HéricsBáró kedveli ezt.
  20. spora04

spora04 Járnitanuló

Megnéztem. Igaz, hogy az egyik eleme ugyanúgy mint a gomba és a bazsalikom. Mindegy majd meglátjuk az hasonlít rá a legjobban. Jó lenne ha saját nevén neveznék a hozzávalókat mert olyan mint Kaliforniai paprika nincs.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.