Visszajelzés Pizzaparti - 2021. június - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 8.6.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. milanzs

milanzs Fórumelemző

Hatalmas káosz van a fejemben. Nem nagyon értem... de majd kiderül... eddig is mindig kiderült...

2. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Ne haragudj meg, de nem értek veled és suba_klara gazdatárssal. Nagyon élvezem a játékot bár ez nem volt a kedvencem mármint a tojásfestés. De event és csinálom mégpedig kosarak és egyéb valós pénz befektetése nélkül. Alig egy hónapos a kicsi farmom mégis sikerült megszereznem a felhőt az előző eventbe. Csak kapálni kell. Mostanában minden csevegő nagy része ezzel van tele, hogy csak a fizetős játékosok tudják megcsinálni. Ez nem igaz kitartás, szorgalom kell hozzá. Jó lenne ha taktikai tanácsok jönnének a panaszáradat helyett. Nem akartam senkit megbántani csak én mondjuk a jó tanácsokért jövök ide mert nagyon sok gazdatárs van aki segít. De már egy kicsit unom, hogy egy csomó negatív hozzáállást végig kell néznem azért, hogy érdemben is lássak valamit.

Gio, Prücsike74, -kaktuszable- és 15 más kedveli ezt.
  3. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok:)

Én is elkezdem holnap az eventet, előzetes tervem, hogy a jobb oldalt is megcsinálom...nekem bizony kellenek a piccolok...eddig a létező összeset beszereztem és ennek köszönhetően 3 Fa fával gazdagodtam már....persze jött olyan is, aminek nem örültem annyira, de azért jobbára jó dolgokat kaptam. A tisztáson nekem is a mamutok pihennek, tegnap óta altatom is őket, ezért pörgetéssel fogok kezdeni had szaporodjanak (legalábbis bízok abban, hogy jön bónusz)...aztán jöhet a mozzarella...mondjuk így kevesebb pizzalapát fog röpködni, de legalább nem kell aratás közben behúzni a fejem...xDA főfarmon természetesen valami hosszú érésűvel fogom várni a kezdést és a pankákat is munkába szólítom.

A felhőt egyenlőre nem tudom, hogy mennyire fogom használni...a bahán általában fákat tartok...azért egyszer majd biztos jól fog jönni...a kitehetők nagyon tetszenek, a tészta titka nevű kifejezetten aranyos...én is szoktam pizzát készíteni, bár dobálni még nem próbáltam...lehet kevesebb kerülne a gyerekeim elé...xD

Ami viszont nem tetszik, az a 15. játék utáni azonnal induló bónusz a gabonára...nem hiszem, hogy nem tudták volna praktikusabban megoldani, ha már adják nyereménynek akkor kényelmesen lehessen használni...ezek szerintem figyelmetlenségre vallanak...

Gio, Melan, -kaktuszable- és 11 más kedveli ezt.
  4. agi770

agi770 Törekvő

Lesz időm a gazdaköri feladatokra a héten úgy látom, ez az event nem hozott lázba.

milanzs és zanzivál kedveli ezt.
  5. peter1022

peter1022 Rutinos

Szia!

Ha nem élvezném a játékot, akkor nem is játszanám. :D
    Egy jól felszerelt farmmal nem kell pénzt áldozni. Pár hónapja már én sem teszem, kivéve persze a prémiumot, és a szezon bérletet. Asszem az első oldalon írtam kalkulációt az eventtel kapcsolatban. Örülök, hogy vannak köztünk kis farmosok, és remélem, hogy ez a lelkesedésed kitart éveken át :)

6. imifiu

imifiu Aktív író

Azt hiszem ez lesz a 3. event amit kihagyok, 1 hét szabi:D
    Piccolo ládából hogy legyen egy élőholt, vagy egy kicsobbanó öröm, most nem kello_O:D

7. zanzivál

zanzivál Junior szaki

Nekem a piccolók nem hoztak eddig olyan eget verőket, a szokott dolgok jöttek, semmi más. Tehát nem vagyok oda a piccolókért.

8. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Szia.
    A gomba, a bazsalikom, a kaliforniai paprika ténylegesen nem kell az eventhez, a csempéken vannak, nem a pajtából kell hozzáadni.

-kaktuszable- és jutka190226 kedveli ezt.
  9. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. Ezt az event technikát én sem szerettem elsőre, csak pakolgattam, mire rájöttem hogyan lesz több pontom. Valahogy így fogom csinálni most ezt is. Bár tény, hogy én is sajnálom lebontani az erdei tisztást, de a fő elemeket a szuper fákat nemsokára átpakolom a szédültre addig. A többi nem lényeg. Én igen le vagyok maradva felhő ügyileg tőletek. 431 db van. Valamikor régebben megnéztem a lexikonban a felhőket, amik hiányoznak, össze is írtam a dekorokat, amik hiányoztak hozzájuk. Már 2 éve cserenapokon próbálom megszerezni őket, 3/4-e van meg, már csak felhők kellenének hozzájuk.....

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Valamikor az Enciklopédiából bogarásztam ki a hiányzókat;) De nem jegyzeteltem fel:( - innen tudom a 17 hiányzó mennyiséget...
    Viszont vannak itt olyan gazdák akik teljes kollekcióval büszkélkedhetnek! Talán kapunk tőlük egy pontos számot;)

11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Emlékszem a festékesre. Össze vissza adja a pontokat. Az egész egy gigakatyvasz, nem minijáték. Lebontanám én még a paszulyt is, ha volna miért.

12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Drága proff uram meg tudja oldani napi 2 kapavágással ezt az eventet ?
    Ha jól látom , csak eventnövényt kell termelni , mert a felröpi csak akkor kell , ha cserélni akarjuk ami nem tetszik .
    Elvileg csak a búza készlet szabhat határt az event maximum teljesítéséhez .

13. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia
    Téged idéztelek be, de akit érdekel, nekem 586 db felhőm van és az első időszakból hiányzik 2 db. Ami számomra érthetetlen is, mert minden eventet már akkor is megcsináltam,/ valószínűleg el lehettem éppen utazva, csak erre tudok gondolni./ attól függetlenül mi volt az érte kapott jutalom.
    Az eventet mindenképpen megcsinálom, még egyet sem hagytam ki, a Piccolo ládákat szeretem, a belőlük nyitott virágfestésekkel tudok már ólakkal is nullázni, úgyhogy számomra bármi van bennük értékesek.
    Köszönöm a számolásokat, így csak megnézem miből mennyi és úgy készülök az event kezdésére.
    Mindenkinek szép estét és döntsön úgy, ahogy Neki a leg megfelelőbb.
    Zsuzsa

Zsike49, Gio, Melan és 15 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Köszönöm szépen;)
    Akkor 18 felhőm hiányzik... :music: Én még a nullázástól messze állok... 8)
    De majd egyszer hozzám is befut a megfelelő mennyiségű virágfestés;)

15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Felcsigáztatok ezzel a felhő mennyiséggel,gyorsan leellenőriztem .570 felhőm van nekem is, viszont ebben az összes feladathoz tartozó felhőm meg van.Amit vásárolni lehetett,azokból sokat kihagytam,mert nem smakkolt,meg nem akartam felhőre költeni.

Gio, -kaktuszable-, jutka190226 és 2 más kedveli ezt.
  16. peter1022

peter1022 Rutinos

Mit jelent ez az ól nullázás? Még sosem hallottam róla :eek::eek:

Susie0509 kedveli ezt.
  17. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Még jó hogy a felhő hulladék. Így ez egy nyugis hét lesz mert nem csinálom..

18. peter1022

peter1022 Rutinos

Közben megvolt a Heuréka pillanatom, és már tudom :D

19. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Na, most nem én írtam le, de a lényeg nem változott. ;):)

jutka190226: én már átugrom az ilyen kommenteket pár szó után, most is a tied olvastam végig, előtte ugrottam egyet. xD Még gyakorolnom kell, de a minap elhatároztam, hogy így fogom csinálni. Egyszerűen azért, mert nekem így jó. Mindenkinek joga van a véleményéhez és ahhoz, hogy hallassa a hangját (erre van a fórum). Nekem meg ahhoz, ha nem akarom, ne halljam. :)

Van egy nagyon jó szomszédom, aki szintén a "nem költünk csak munkásokra" elvet vallja, mint én, nagy ritkán megenged magának ezt-azt. Megtehetné, hogy többet költ, ahogyan én is, de minek. A mi taktikánk más. Ha tudjuk csinálni, hurrá; ha nem tudjuk befejezni, mert úgy alakult, akkor éljen; ha nem tudjuk elkezdeni sem, mert nem lesz rá időnk, akkor azt élvezzük, hogy az élet akkor kezdődik, mikor a laptop fedelét lecsukjuk.
    Saját tapasztalatom szerint a legtöbb event teljesíthető valós pénz befektetések nélkül is. Az a kevés, ami nem, azt szkippelem, vagy ha mégis belekezdtem, jó az, ameddig eljutok. (mondjuk egyébként elég sok "normál" eventet is átugrom) 10 év kihagyás után, újból kezdve egy új farmmal, 15 hónapja játszom.

Utoljára szerkesztett: 8.6.21
    Gio, Melan, juliannakoczkas és 7 más kedveli ezt.
  20. maralb

maralb Utánpótlás-írogató

Köszi !

Sanyat kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.