Visszajelzés Pizzaparti - 2021. június - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 8.6.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

203 pont, én sem cseréltem, bár pizzalapát jött böven, 376 db.
    Érik a második kör paradicsom, de hogy a mozzarellát is aratni kell kicsit morbid. xD
    Mire beérik a 2. kör a farmon épp készen lesz az is.:)
    1*1-en ültetgetek, 200%-os terménybónusszal, estére remélem meglesz az 50 játék, aztán még sütögetek csendesen;)

zsona416, marcsi152, Gio és 9 más kedveli ezt.
  2. Goran

Goran Fórum bárója

Sziasztok,

9 játék után (több farmon) csere nélkül a legrosszabb 169 volt, a legjobb 271, átlagban valahol 230 felett egy picit, nem lenne rossz, ha a cserékkel stabilan jönne a 230 felett :p:D

Hmmm, a következő 3 már 200 alatt lett, izgi lesz, nagyon izgi :eek:

zsona416, marcsi152, Gio és 8 más kedveli ezt.
  3. mamaka54

mamaka54 Utánpótlás-írogató

Nekem a tölgyesbe van, pedig az event ismertetőn a szédült szántó van kiírva.

4. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Bocs, teljesen el tévedtem! Ősze kevertem mindent...a tölgyes terület televolt jutalmat adó tárgyak voltak ki rakva. Bocs!

5. lenoxa

lenoxa Haladó

Azzal tudsz cserélni.

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Meg jött a kedvem a cseréhez:music:

Gio, Goran és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Nálam bónusz nélkül egyenlőre.... :music: Most nem is bontottam mindent...
    Sütögetek... aztán majd meg látjuk meddig tart a lendület a jobb oldalon;)
    Egyenlőre úgy gondolom végig csinálom!

Melan, jutka190226 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia Toma, köszönöm, hogy megnézted. Ez jó hír, reméljük, hogy nem piszkáltak bele az átlagba. :) 200-s átlaggal is elég sokat kell kapálni a 2 kis piccoloért. ;)

marcsi152, Gio, Fuhur és 8 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Érdekes képet mutat az elvetett és érés alatt lévő eventnövény:

https://kepkuldes.com/images/133af884b53aa1ae8279c25b28370648.png

Él pár bónuszom, meglátom mire jutok velük a pizzák összeállításánál :)
    Sok sikert és megfelelő hőfokot kívánok a sütéshez.
    PS: eszembe jutott, hogy az animációt be kell kapcsolni ahhoz, hogy a földek érését jól mutassa, bekapcsoltam, most utolérte megát a paradicsomom :) Egyformán érettnek látom mindegyiket :D

marcsi152, Gio, PZoli64 és 7 más kedveli ezt.
  10. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

A főfarmon kaptál felreppenőt?

11. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Áttettem a mamutokat a szédültre. Most majdnem úgy néz ki, mint a tölgyes. Össze fogom keverni. :D
    Elsőre 209 pont csere nélkül.

Gio, Kuzdern, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
  12. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Lejátszottam az ajándékba kapott 1 darabot. Majdnem szétvetett a méreg mert at utolsó két csempén 8 feltét és 1 pizza volt. Még arra kell vetemednem, hogy számoljam mennyi pizza volt a már felhasznált csempéken.

13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Én bontok mindent, ha eventezek. A mamutok, vadaskertek, fűvészkert mentek a szántóra.
    A farm és a tisztás szabad. ;)
    Viszont taktikát váltottam, mert nem létfontosságú a felröpi és ezidáig van bőven így komfortozok, estére így is meglesz az 50 játék és még pihizgetni is van időm;)

marcsi152, Gio, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  14. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    A kapott pizzát megpakoltam,húztam jobbra-balra egyszer csak kaptam 143 játékpontot,de ha valaki megkérdezné ,hogy csináltam,akkor csak némán ráznám a fejem,mert gőzöm sincs. xD Így nekem ennyi volt az event. :D

15. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Kipróbáltam az ajándékba kapott verziót - ezt a tojásosnál is megtettem. Pizza grafikával jobban lekötött. xD Találomra pakolgattam, azért szem előtt tartva a szabályokat valamennyire, de csak az utolsó darabot tettem le tudatosan arra a helyre, ami a legtöbbet ért. 242 pont. Nem fogok ezzel most játszani, így nem akarok beleokoskodni, tekinve, hogy az előzőt sem csináltam, így a saját meglátásom közlöm. Szerintem - figyelembe véve fentebbi hozzászólásokat is - a felhőig különösebb erőlködés vagy plusz nyersanyag felhasználás nélkül teljesíthető. Sok sikert mindenkinek, hajrá! :D

zsona416, marcsi152, Gio és 4 más kedveli ezt.
  16. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Én is lejátszottam az ajándékot soha ne legyen rosszabb. A kicsin 245 pont a nagyon 267. Ezt kívánom mindenkinek aki hozzáfogott. Persze tisztában vagyok vele, hogy nem mindig lesz ennyi pont, de kezdésnek tetszik megjött a kedvem bónuszokat bevetni ha már a keréken elkerült. Bízom benne, hogy mindenki végig tudja vinni aki szorgalmas. Én is cseréltem az utolsó kettőnél, mert csak 1 gomba jött nekem meg pizzára volt szükségem. Bejött. Lapát elég jól jön van miből garázdálkodni. Még a felszaporításnál tartok több pizza ma nem lesz.

zsona416, marcsi152, Gio és 4 más kedveli ezt.
  17. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Nekem alapvetően tetszik ez az eventmechanika de nem a kedvem szerint jönnek a csempék. :D

zsona416 kedveli ezt.
  18. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Kérlek, olvasd át az event ismertetőt még egyszer, figyelmesebben.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/pizzaparti-2021-június.21266/#post-1204379

Mozzarella golyó

• Érési idő: 08:00 óra
    • Tapasztalatpont: 80 TP
    • Ültethető: CSAK AZ ERDEI TISZTÁSON
    • Kezdő mennyiség: 5 db (prémium tagság esetén +5 mag). Ezt kell tovább termeszteni.
    • Kategória: event növény
    • Szükséges szint: 3.
    • Szükséges: malomtermékek előállításához
    • Visszaváltási érték: 10 TP, 7 CSP

maszilva, Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. -szerencseföld-

-szerencseföld- Aktív író

sziasztok
    A kapott pizzából 237 pontom lett hát ez jó vagy nem majd kiderül . Megpróbálom aztán majd meglátjuk .

Gio, zoldert és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Én két fél területen eventezek... idő van;) Ha beugrana némi bónusz akkor esetleg bontanák:music:
    Egy popóval próbálok minden cél felé vágtató lovat megülni;) xDxDxD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.