Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -gyöngy-581, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jönnek a nublonok , a katica kirepül , utána gondolom elméletileg jöhetne bele oda valami finomság .

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Megmondom őszintén én nem nagyon várom. Ha csak tenyésztés lenne, örülnék neki és kíváncsian várnám, de így, hogy e-gazt is kell ültetni nem örülök neki. Kicsit sok már a növényekből..:music::oops::eek:
    Ismerem az ízlésedet, nem is Neked szólt a megjegyzésem, hanem Jancsikának írtam le az én véleményemet.

3. HéricsBáró

Hátha olyan csavaros lesz , hogy a vasboltban nem lesz annyi csavar , mint az eventben .

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Csavar lehet... csak hiba ne legyen:music:

JövendölőMáriusz kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nem a nosztalgiába írok, pedig ő hozta belőlem elő ezt az emléket. Na meg ez az átállás.
    Volt anno valamikor, amikor a fejlesztők, ha jól emlékszek, közzé tettek videókat. Talán akkor, amikor valami újdonság jött a játékban. Volt egy fekete srác, kicsit ferde szemállással, ha jól emlékszek. Egy csaj, hát őt sem ekte németnek mondanám. A lényeg az, hogy szerintem ők már nem ott dolgoznak. Talán Csocso emlékszik, mire gondolok.
    Próbáltam már sokszor rákeresni, de az istennek nem hozza elő nekem. :D

6. -gyöngy-581

Van mágnesem, de sajnos a jókedvemet nem vonzza a mágnes, remélem az ismertető majd meghozza azt is xD:cry:xD:D

7. HéricsBáró

Pedig most jó az idő , kellemes meleg van , szóval öröm és bódottá van . :inlove:

8. -gyöngy-581

A jókedvemet elvitte két birka, talán majd visszahozzák :)xD:cry:xD

9. HéricsBáró

Ez visszahozná a kedvedet ?

Ejjj , ha minden farmaranyas ajánlatot megvettem volna , amit a rendszer felajánlott .
    De mivel nem vettem meg , így jártam .

Utoljára szerkesztett: 4.7.21
    inanna11 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

A tempós tenyésztés a megérős fajtába tartozik, elfogadnám, ha elém rakná a rendszer, de nálam nincsen ilyen, sőt egyáltalán nincs vásárlási lehetőség csak az eventes kellékek, de azokra nincs szükségem.

HéricsBáró kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Nálam hetek óta erősen nyomatja az ajánlatokat . Én meg erősen ellenállok neki .

inanna11 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Ez a nagy farmon jött ?:music:

HéricsBáró kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

Igen , mindkettő azon jött . :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Na a rendszer tudja, hogy képes vagy rá esetleg, hogy két akciót is megvegyél.. szerintem jobban ismeri a szokásaidat, mint Te magad :D xD:cry:xD

HéricsBáró és zsani_apja kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Csak a rendszer nem ismer annyira , hogy nyáron kevesebb ruha van rajtam , és így kevesebb zsebből gazdálkodok . xD

jutka190226, -gyöngy-581 és zsani_apja kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Én nem hordtam, de a fiúk azt mondták, hogy még a fecskén is volt zsebxD:cry:xD
    Szép álmokat, jó éjszakát :)

jutka190226 és HéricsBáró kedveli ezt.
  17. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Azt lehet tudni, hogy az Event-kombinált mechanikával -hoz melyik terület kell?

Kuzdern kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Szia!
    Sajnos mindent tudunk róla pletyka szinten, de azt, hogy hová várjuk az eventet nem volt róla szó, nem is kérdeztük.
    PS: Nagyobb esélyét látom annak, hogy bahás lesz, mint farmos.. de ezt csak az én megérzésem, nincs még csak pletyis háttere sem.
    A holnapi eventismertetőből majd megtudod, addig türelem és olvasgasd amit pletykaszinten tudnunk az eventről:
    Idézem a jóslatot: "Nem nevezném ezt az eseményt a megszokott tenyésztős eventnek.
    De eddig még mindig úgy látni, hogy ezzel az eventtel a jövő hónapi tenyésztést letudjuk.
    Úgy látom, hogy az event mechanika nem új, bár kombinált event lesz.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kincskeresés-2021-május.21181/
    Most annyi a különbség, hogy az egyik oldalnál nem ültetünk, hanem tenyésztünk.
    A nyeremények átlagosnak mondhatóak.
    Eső várható. Ha napokban szeretném leírni az érésidőt, akkor majdnem 3 kezem kellene hogy legyen. Majdnem egy fél napig hatásos lesz az eső.
    Hatással lesz az ólak kapacitására, a zokni hatékonyságára, és a bahamákon kivált egy kis zöld páncélost." (A zöld linken egyenesben is olvashatod Máriusz jóslatát, ha szeretnéd katt rá).
    Ezen kívül tudjuk még a tenyésztéseknél semmi féle megkötés nem lesz, bármit lehet terepbe terelni a felröppenő lesz a fontos nem maga a tenyésztés ..

HéricsBáró, soresne és gyulaika kedveli ezt.
  19. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Köszi Gyöngy:)

Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.