Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -gyöngy-581, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Amúgy mit nem tudunk , amit eddig nem kérdeztünk bármiről ? Mi lesz valamikor , ami eddig nem volt ? :inlove:

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ez a felhő, elfér a többi között! :music: Sok cseppből tenger lesz8)

HéricsBáró kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

Már túlhaladtuk a 600 felhőt ? :inlove:

4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nekem 572 db van, elképzelhető.

HéricsBáró kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Ha jól számolok akkor a játékban lévő felhők száma 599.... - nekem 18 hiányzik:wuerg:

HéricsBáró kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

És lesz a 600.-nál , vagy a 700.nál , esetleg az ezredik felhőnél egy mega hiper szuper felhő ? :inlove:
    Lehetne , hogy egy bónusz növelő felhő a felhőkra , és csak annak lenne meg , akine van ezer felhője :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. zsani_apja

Lesz majd a Felhők sorai. Ott lesz az első felhő, ami 168:00 óránként ad egy szintet. ;)

8. HéricsBáró

Milyen szintet adna ? Minden szinten szinte minden ingyen ? Baha vagy farm , esetleg egy reform a a teliholdra ? :inlove:

-Holdfeny-. és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ne álmodozz, mert mindjárt felébredsz :) Emlékszem, hogy vártuk az 500. felhőre is a jutalmat, valami meglepit, aztán azt sem tudtuk eldönteni, hogy melyik lett az ünnepelt felhő.. csak tippeltünk, mert egyszerre kaptunk vagy 3 darabot, de egyik sem volt hiper szuper stb...
    no beadtam a fénykókuszokat, átváltozott tökké a felület, egyéb különbséget nem láttam. Ma már nem is fogok. Visszapakoltam mindent, a holnapi napra várok. Nullázást terveztem a szédültön a hétvégi eventtel és a fények ösvényein event felröppenőiért :)

HéricsBáró kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Vártuk ezt 500. felhőnek is:music:

HéricsBáró kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Skála kópé? Jancsika Te emlékszel egyáltalán rá, mármint erre a reklámfigurára?

vihence, GA-BI-O-Farm és HéricsBáró kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Ez jól hangzana;)

HéricsBáró kedveli ezt.
  13. zsani_apja

Maradjunk a farmnál. Bár lehet bahást adna, mert az úgy sem emelkedik. :D egyenlőre

-gyöngy-581 és HéricsBáró kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Fogalmam sincsen , mert nincsen TV-m . Minek vegyek tv-t , ha egy 30 perces sorozatban is 3x van reklám ?
    Szerintem is . Mikor jön ? :inlove:
    Akkor , ha nem jött , várakozzunk még .
    Én a flamingó tojásról álmodozok . Szép rózsaszínben látom a világot , pörgök egész nap tőle .
    Tegyünk alá cipőkanalat , hátha emelkedne tőle .

zsani_apja és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Jól hangzan egy áruház szlogenjeként és nem véletlenül jutott az eszembe a Skála kópé :D Bár biztos nem vagyok benne, hogy ez a szlogen a Skála reklámjában hangzott el. Nincs új a nap alatt . Meg fog ismétlődni az 500. felhő esete a következő kerek számnál.. xD:cry:xDxD
    Látom, igyál egy kis tejet az majd lenyugtat :):inlove::D:D
    PS: meggyógyult a gépem és már azt használom, hála égnek nem volt komoly baja, és nem is volt drága.. Az egérvezérlést és a Bioszt kellett állítani csak rajta.

HéricsBáró és zsani_apja kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Kéne egy retro akció , ahol minden felhőt és dekort kiraknának , és a vásárlásnak csak a banki hitel szabhatna határt . :inlove:
    Örülök , hogy megjavult a géped . :inlove:

Amira09 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Hú annak tudnék örülni, ha a hiányzó Húsvéti felhőmet be tudnám szerezni :) De nagyon szeretnék egy Felhő palotát is, vedd be azt is a kívánságlistába, légyszi :):inlove: még banki hitelre is hajlandó lennék, ha ezt a két játékelemet elém tennékxDxD:cry:xDxD

Amira09 és HéricsBáró kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Ilyen akciónak én is örülnék;)

19. HéricsBáró

Kéne egy olyan titok dekor , ami felhőket adna .
    Kirakod mint a titoktojást , és ha learatod , akkor egy sima semmi dekor lenne , a megfelelő számú fajta felhővel .
    Ha már van olyan felhőd , ami a tojásban lapul , akkor azt már nem tudná adni .

Lehetne mondjuk olyan felhő , hogy mondjuk +20% nagyobb esély , hogy aratáskor 1 helyett 2 felröpi száll fel .

jucus100, Amira09, Domos52 és 2 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Titokcsomag amiben felhő is lehet:music:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.