Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -gyöngy-581, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Magának a tenyészterep elérése ott van, de csak azt az állatot tudod terepbe tenni aminek a jogát a szinted megengedi.
    Bármit nem tehetsz be, csak olyan állatot amit már ólban szaporítani is tudsz. A szalamandra a 35. szinte elérteknek vált tenyészthetőnek.
    Ez nem kérdő mondat akart lenni? Átnéztem az ólválogatásokat, de én egyetlen neon ólat sem láttam a válogatásban elnyerhetőnek.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Ólválogatás.14151/

HéricsBáró kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

De az is lehet , hogy nem a farmos és bahás haladást részesítettem mindig előnyben , hanem a teliholdast .
    A telihold volt az első , utána a láda dekor szerzés , és az utolsó a többi farm és baha
    Engem lázba hoz a 24 óra kötöttség , és ez inspirál engem arra , hogy akkor kihozzam belőle a legtöbbet .

Most ez van , de lesz több is , cél ennél az 1.250.000 db , mert az 100.000.000 CSP pajtaérték .
    Van 77 óra az eventből , szóval hurrá hajrá előre .

maszilva, jucus100 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

Ma gyorsítottam az új felhővel meg a farönkhangárokkal a rémes fákat, sajnos a szupertrágyára is ható felhőmet tegnap használtam, tehát ennek a hatását nem tudtam megnézni, ezért nem írtam fel az érési időket, mert lesz még ennél gyorsabb is. A kriptáimnak még 52 órára van szüksége, remélem ki fogom tudni próbálni együtt rajtuk az egészet :), de határozottan nem rossz az érési idő így sem :inlove:
    Szóval kezdek megbarátkozni a Fények ösvénye 2. felhővel és örülök neki.

HéricsBáró kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Tudom, miről beszélgettetek;)
    Az ólválogatásba várna neon mantrát Jancsika:music:
    Eddig nem volt neon ól a válogatásokba... :wuerg: De ki tudja mi lesz ebben az őrült játékban8)

Pótoltam a kérdőjeleket8) Ha eddig nem lett volna egyértelmű;)

-gyöngy-581 és HéricsBáró kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

De neon dekorok voltak már , ólakról én se tudok :inlove:https://board-hu.farmerama.com/threads/jutalmazó-válogatás-dekor-válogatás-2019-augusztus.18458/

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Szó sem volt neon dekorokról, nem tudom miért keverted most ide. A neon ólakat is Te hoztad fel nem én :)
    Köszönöm, számomra nem volt egyértelmű mert nem mindegy, hogy kijelentünk valamit ami téves, vagy kérdezünk rá még, ha az költői kérdés is..
    PS: Jancsika az alap éjféli tölgy naponta többször is aratható lesz a felhő és a dekorok hatására, zoknit húzva a lábára, hogy meg ne fázzon :D

Utoljára szerkesztett: 17.7.21
    HéricsBáró kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

Gondoltam felhozom témának . :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Mindig gyorsítottam, ha tudtam, hogy aratni is tudom még a nyitvatartás alatt, nem tudom mennyi az alap érési ideje:oops:
    Igen arra, de félek tőle, hogy elnézek valamit, nem mentettem el. Inkább törlöm az időt és komolyan figyelek rá, ha legközelebb használni fogom az új lehetőségeket.

HéricsBáró kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Töröltem az időt, másképpen fogalmaztam meg, kérlek szépen javítsad ki az idézésedben Te is.

HéricsBáró kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

Na , emmá valami , szóval komolyan kell foglakozni az eventtel ? :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

12. HéricsBáró

Hozok én szívesen . :D:inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Nézd meg kérlek ezt a képet, valami nem stimmel vele: Az XXL-ek beértek és egy alapfa is aminek az idejét én néztem. De a többi alap éjféli még nem. Szóval nem értem :(
    https://kepkuldes.com/images/ae209d1c443e915e286414815b525865.png

Nem csináltad az eventet? Álljál neki gyorsan és csináld meg, még van rá időd :)

HéricsBáró kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Nem értek hozzá , nem vagyok számtan mester . :cry:
    Csinálni csináltam , de még csak szombat van , és még a farmossal se végeztem . De kedd estig talán végzek . :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Húzzál bele, ha gyorsítani akarod a fák érését. Megnéztem a többi alapfának még több mint 4 órája van vissza.. Tehát simán aratható naponta kétszer, 10 óra körül arattam őket. de hogy miért érzékelte az alapfát is XXL-nek ez rejtély számomra..:oops::music::inlove:

HéricsBáró kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

És a kriptákkal mennyi ? :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Valami valós alappal rendelkező pletyka sem ártana már;)

18. -gyöngy-581

Nem tudom, majd 48 óra múlva megmondom. Akkorra érik be és tudom használni az összes érésgyorsító bizgentyűt is rá, de én is kíváncsi vagyok rá, nem is kicsit :):inlove:
    Vagy van valami ötleted rá az érés megszakításán kívül, hogy mit tehetnék az ügyben?
    PS: A fáraó gyógynövényei felhőnek még 36 órára van szüksége mielőtt újra használni tudom sajnos nincs értelme előbb semminek.

HéricsBáró kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Milyen friss pletyit tudsz ? :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Jancsika, Én a világ összes pénzéért nem venném el a posztod...
    Itt Te hozod a pletykákat... Te búvárkodsz:p

Bár arról olvastam valahol hogy a vénusz fog ragyogni mint házi kedvenc;)

vihence kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.