Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -gyöngy-581, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Na , tied lett minden idők legszebb , és legjövedelmezőbb felhője ? :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

visszaküldtem a feladónak nem kérek több birkát lábjegyzettel :D Eszemben sincsen megvenni, vegyék meg a felhőgyűjtők.xD:cry:xD

HéricsBáró kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

Erről lemaradtam ? Most lesz valami az étolajjal ? :eek:o_O

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Olajozottan fog működni a pletyka tőle, ha aktíválod :D Nem fröcsög, nem lesz szagos . De az is lehet, hogy a mesterségek völgye olajütő műhellyel is bővülni fog :D
    PS: képzeld el, hogy hány fajta olajat tudunk előállítani a farmos és bahás növények magjából :D

HéricsBáró kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

Nna , az jól hangzana . Kirakom a tojást , és ha felteszünk itt egy kérdést , aktiválom , és kiírja a helyes választ ?

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Sziasztok!
    Jaj! Ne Jancsika, nem kell már a víziló tojásról több pletyi!
    Párszor már ki lett tárgyalva és képek is vannak róla. Nem kell egy csontot 3-4x lerágni!
    :eek:

7. HéricsBáró

Pedig a csonton a porcogó a legjobb . De oké , leszállok a vonatról , mielőtt elindulna . :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Szia kedves Máriusz :)
    Megkérdezhetem, hogy hogy jön a víziló a Vénusszal kapcsolatba? Kiemelkedik a habokból úszógumival, mint a Botticelli képen?
    Látom magam előtt a képét :D

HéricsBáró kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Célszerű lenne minél alacsonyabbra tenni , hogy mindenki el tudja érni , és akkor többen tudnak venni szupertápot . :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

A képen lehetett látni, hogy egy vénusz kagyló a dekor, aminek a gyöngyéből fejlődik ki a víziló!
    A vízilovak újszülött méreteit is figyelembe véve, egy gigantikus kagylóról lehet szó, vagy egy nagyon xxs-es, mini méretű, makrotörpe vízilóról.
    o_O:wuerg:

inanna11, maszilva, Othep és 3 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Vagyis jó helyen volt a képzeletem, érdekes és különleges lesz az új tojás :D Köszönöm a mosolyt amit kaptam :inlove:
    A jó grafikus előtt nincsen méretbeni akadály és a játék már számtalanszor bebizonyította, hogy a grafikusai TOP-on vannak :inlove:

Utoljára szerkesztett: 17.7.21
    HéricsBáró kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Van valami , amit nem tudunk az augusztusról még ? :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Nem volt aktív a felhőm. Csak a rekeszek voltak. Felröpi végett nulláztam. Akkor már mindenképp léptem volna egy szintet.

inanna11, -Holdfeny-. és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nagyon cuki;) Ilyent szeretnék;)

15. -gyöngy-581

Túlságosan sokat volt a napon az a víziló kár, hogy ennyire sötét a színe. Köszönöm a képet, az én képzeletem egészen mást mutatott :D
    Szia Apja :)
    Világos, csak a csevegőben Te írtad le, hogy ez nem a 244. szint és ahogy megláttam a piacos képet meghökkentem rajta, mert a krókusz nem éppen tp-erős növény. Azt hittem azt céloztad meg, mármint szintben és nem jött össze a dolog.

zsani_apja és HéricsBáró kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Az etetős eventben mennyi farmaranyat kapunk ? Kapunk annyit , hogy ezt a rántottát kifizessük vele ?

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szerintem kizárt dolog, de biztos vagy benne, hogy nem közvetlen banki fizetéssel lesz a tiéd, hanem aranyért?
    A tenyésztésre lesz hatással erre emlékszem de hogy tp-ben vagy időben erre már nem, kicsit lukas az agyam ma :)

HéricsBáró kedveli ezt.
  18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nem célom az ilyen már. Feltételek sincsenek meg hozzá, a kedvem meg aztán főleg hiányzik.

jucus100, inanna11 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Sajnálom, hogy el vagy kedvetlenedve, pedig úgy szeretem a humorodat :):inlove:

jucus100, vihence és HéricsBáró kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

Asszem mintha 300% lett volna szó.
    Na de mindegy, elvileg adhat az etetés farmaranyat , a kérdésem az lehetne , hogy mennyit adhatna ?
    Mennyire véletlenszerűen adja , és mennyit ?

-gyöngy-581 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.