Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -gyöngy-581, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

10 millió tyúkot tervezek , van 300.000 tápom . :D
    Nem csináltam a kincskeresős eventet , szóval nem tudok hozzáfűzni semmit .
    Esteleg csak azt , hogy nem lehetett e volna olyat csinálni , hogy csinálni sok kis farmot , majd a szalma palitól kaptt 30 farmarany , a 4. szinten levő szezon kitehető első aratással feljutni a 7. szintre , majd a TP-s ládát kinyitbi és kb az 50. szintre feljutni , és evvel kapni 50 csillagot , amivel a tölgyön pont ki lehet váltani 25 farmaranyat , és akkor kb lenne 24 óra alatt 100 farmarany , amivel kb 50 felröpit lazán el lehett volna küldeni ?
    Nagyon lazán számoltam , de aránylag jó a meglátásom ?

A rackó 2. napi TP ajándékáról nem is beszélve , ami alsó szinten is kincs . Vagy a gazdaköri küldetésben , amiben 30 perc alatt kell letermelni 300 salátát , és 10 farmaranyat kapunk .

jutka190226 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Akinek arra sincs ideje, hogy naponta kétszer arasson annak a kisfarmok csinálására sem jut idő..
    Egyébként jól számoltál bár én ezzel a lehetőséggel soha sem éltem. Kapok annyi felröpit a szomszikáimtól, hogy első napra bőven elég aztán már dolgoznak a pannijaim és 24 óránál továbbra nem tervezek eventet mert nem szeretem elhúzni az eventeket:D
    Bár a kincskeresőnél én is megszenvedtem a felhő előtti felröppenőkért, a vége már gyorsan ment, nem volt szükségem bűvészmutatványokra a felröpigyártásához.. jött magától is.
    PS: tudom, olvastam, hogy ez nem mindenkinél volt így.. de erről nem hiszem,
    hogy én tehetek.:music::oops:

jutka190226 és HéricsBáró kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

Pedig csak 5 perc . A szalma pali az 4 perc , ott a 2. szintre jutsz .
    Majd a gazdakörbe pont annyi küldetés van , amivel a 4. szintre jutsz , és ott megkapod a szezon dekort , ami másnap TP ládát ad .

Domos52, jutka190226 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Engem nem kell agitálnod, csinálom magamtól is, ne engem győzködjél :DxD:cry:xD
    Mit gondolsz azt a pár romantikládát amiből nem kaptam piccolot a szél fújta be a farmomra?

5. HéricsBáró

Most hogy tudunk mindent , mi lesz a foltos eventben ? :inlove:

6. -gyöngy-581

Cipzár és gombok :) A nyeremények között pedig elvileg a dekor fejlesztései.. nem tudom, Máriusz elveszett és nem jön, talán nincsenek hírek vagy elfelhősödtek a csillagok :(:eek:o_O:oops::cry:

7. HéricsBáró

Remélem annyit talán lát , hogy most pénteken jöhet a nublon ismertető , ha hétfőn lesz ? :inlove:

8. -gyöngy-581

Miért kellene Máriusz a nublon event ismertetőjéhez? A szokásos lesz, remélem, ha nem az lenne, már szerintem tudnánk róla, biztos vagyok benne, hogy szólt volna a változásról :):inlove::inlove:

9. HéricsBáró

13 nap múlva változik a kínálat . Lesz benne új dolog ? :inlove:

10. -gyöngy-581

Arra lennék nagyon kíváncsi, hogy a Hoppácska helyett mit raknak be ?:):inlove: remélem valami jó és hasznos +-os dekort
    Amikor utoljára erről szó volt még nem mutatták meg a csillagok sajnos

11. HéricsBáró

Ha már hasznos lesz , ne legyen (+) tulajdonsága . :cry:
    Anno betteték a CSP-ért megvehető dolgokat , máig nem értem miért , azt meg főleg nem , hogy utána miért vették ki . xD:inlove:

12. -gyöngy-581

Ezt most nem igazán értem én például nagyon tudnék örülni a következő dekorok akármelyikének: Gyepek ura, virágfestés, Jack, kicsobbanó öröm, fényfesztivál stb. Bár azt hiszem, ha ezt a kívánságlistát bárki elolvassa azt mondja, hogy ébren álmodom és sajnos igaza is lesz azt hiszemxD:cry:xD
    Viszont érdekelne, hogy Te mit tartasz hasznosnak?

mókás15, jutka190226 és HéricsBáró kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

Kihagytuk a júniusból a következő pörgetés nyereményt , ami 2 havonta jön . :inlove:
    Ez lesz az első darab , mert az előző garnitúra már felhőn csücsül .

Ha már ébren álmodunk , romantika legyen a farmárudában . :inlove:

14. -gyöngy-581

Jártál valahol külhonban? Nincsen semmi hír ugye? Azért van csendben Máriusz is.. :cry:

15. HéricsBáró

Járni jártam , de csönd van . :cry:

Mi a helyzet a ládaválogatással , amiben a tojás volt a gyakori kategórában ? Úgy emlékszem , nem volt még .
    Csak pillanyatnyi zavar volt , hogy berakták pár percre ?

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

A jelek szerint igen. Írnám azt, hogy talán változtatnak rajta valamit, de én nem vagyok jós, csak remélek, mert nem tetszett amit láttam és kipróbáltam :(
    Megyek aludni, szép álmokat, jó éjszakát kívánok mindenkinek :D:inlove:

Utoljára szerkesztett: 19.5.21
    HéricsBáró kedveli ezt.
  17. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Úgy tippelem, hogy a második vásárlási lehetőség és a 4. event ideje nem lesz messze egymástól (június 8-11.)

Most a Vikinggel és a vásárlási lehetőséggel eljuthatunk az Egycsillagos Pali étterme 5 -ig. (10 fejlesztés)
    Ez 14.300 TP mellett ad egy Sörfesztiválos láda I-et és a bónusz 20% a TP-re.

jutka190226 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Szia!
    Ez nem tipp, az ismertetőből írtam ki:
    A dekorhoz fejlesztéseket 4 event teljesítése során szerezhetünk és az alábbi időpontokban farmaranyért is vásárolhatunk:
    1. alkalom
    2021. május 19. (szerda) 14:00 óra - 2021. május 22. (szombat) 14:00 óra
    Csomag tartalma:
    1 Pali étterme fejlesztés
    50 db szupertrágya
    Ára: 25 farmarany
    5 lehetőség adott a vásárlásra
    2. alkalom
    2021.június 8. (kedd) 14:00 óra - 2021. június 11. (péntek) 14:00 óra
    Csomag tartalma:
    1 Pali étterme fejlesztés
    20 db Kacsa Kata szupertrágyája
    ára: 25 farmarany
    5 lehetőség adott a vásárlásra
    Vagyis várható, hogy a soron következő eventekben nyereményfejlesztések is lesznek, hiszen a vásárlások időpontjai ismertek

19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    A tipp nem erről szólt;) Hanem a teljes fejlesztett dekor megszerzéséről;)
    Úgy legyen;)

jutka190226 és PZoli64 kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó jó, nálad semmi sem lehetetlen;)https://board-hu.farmerama.com/threads/Üres-felhősor-ajánlat-2021-május.21200/#post-1200649

Szuper új felhők jönnek;)

Utoljára szerkesztett: 19.5.21
    HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.