Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -gyöngy-581, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Ha szabad dicsekednem a saját osobaságommal, én a minap az Éléskamrát nem találtam. Egyszer valamikor, a játék legelején megnéztem, hogy ott van és soha többet nem éltem a lehetőségével, elvégre ott a Völgy meg a bal oldali menü. A Fórumban mai napig olvasható arcomat pirító értetlenkedésem. xDxDxD
    Küldjek? Ha dobsz egy levelet privátban "görbefa" tárggyal, akkor fenntartok neked egyet. Csak úgy. egyébként úgy emlékszem, voltál már hozzám borzfejlesztés terén nagylelkű, szóval ez csak szerény köszönetem lenne. (én is úgy gondolom, hogy még nem lesz cserélhető, de ezt most én itt átugrottam)

-gyöngy-581 és Ninett79 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

És azt tudod, hogy a Tölgyön kiválthatod az alap őszifát? Természetesen csillagért :)

HéricsBáró kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Drága vagy, de nem kérem. Nem azért írtam. :)

mandityalexandra kedveli ezt.
  4. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Tudom, hogy nem "kucsorgás képpen" írtad, a magam ötlete volt, hogy felajánlottam korábbi kedvességedért. Ha meggondolod magad, él az ajánlat. Vagy ha másra fened a fogsorod. :D

Ninett79 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Nálam akad egypár és tartok tőle, hogy még be fog futni pár darab, elég sok nyeremény csemetém van amit nem nyitottam ki :D
    Én az ígéreteimet nem csak egy cserén tartom meg, nem szoktam elfelejteni, amint engedi a rendszer küldöm annak akinek bármit megígértem.

HéricsBáró és mandityalexandra kedveli ezt.
  6. Ninett79

Én sem. Most ezzel rám célzol? Én is amit megígérek azt mindig teljesítem...:)

7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ha cserélhető lesz akkor írj rám, küldök;)

Ninett79 kedveli ezt.
  8. Ninett79

Neeem. Nem azért írtam, de tényleg... :) Megvagyok én anélkül is. Majd lesz. :)

Utoljára szerkesztett: 26.5.21
    -Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Bocsáss meg, de ezt most túl reagálod. Én csak arra írtam, hogy szóltál, hogy még nem lesz cserélhető, nem céloztam semmire sem.

HéricsBáró és Ninett79 kedveli ezt.
  10. Ninett79

Okés. :) Bocsi.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Tudom, hogy nem azért írtad;) De Te is tudod ha van akkor szívesen adok;) Emlékszek ám arra amikor tőled kaptam meglepit;)

Ninett79 kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Tölgyem a szabadságon kívül, mindenhol zöld.

-Holdfeny-. és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Súgok picikét: A kisfarmokon is?

HéricsBáró és .barbi1. kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Ott már nem gazdálkodok úgy. Málnabokort nézegetem csak. Azért köszi a tippet. ;)

-Holdfeny-. és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Lesz a pizzás event : [​IMG]

Lesz a köves event , ahol 10 ezre tételben kell vanilia szőlő stb [​IMG]

Lesz a mozis nacsosz tenyésztős event [​IMG]

Lesz a teliholdas ujdonságos event .

maszilva, Namiamano és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Hurrá most próbálom a lyukakat foltozni a varázsköpenyemen, amit akkor szoktam használni, ha láthatatlan akarok lenni, eddig 406 foltot tettem rá, de még mindig nem működik, megtalálnak az eventek :DxD:cry:xD:inlove:

HéricsBáró kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Arra van valami varázslatod , hogy mit lehet bűvészkedni az 50 ruhaanyagnál az azonnal induló 200% TP bónusszal ?
    Bahára jó e ?

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Arass vele dekorokat :)

mandityalexandra és HéricsBáró kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Jól hangzik . De akkor egy csapásra megvárom a hétvégi teliholdat , és akkor a kripták is muzsikálnak . :inlove:

Melyik a gyorsabb ? Egy terület ól , és nyomogatni 5 -6 gombot , vagy 1 ólat etetni sortűzzel ?
    A sortüzet úgy értem , hogy az egeret ráálítod , és jön az ikon , és trágyázod , eteted , learatod egyszerre ?
    És nyomod amíg az ujjad meg nem fájdul .

A sortűz módszer nekem tetszik .

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.5.21
    -gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Nem kell 5-6 gomb.
    Egy bahamás területen 76 vagy farmos területen 79 ól és csak etetés, aratás, trágyázás és ugyanez elölről.
    A tárolókba olyan ólakat teszel, melyeket sokáig nem kell cserélned, a maradék helyeken meg sorban cserélgeted a különböző színű ólakat a géppel, a tárolók megetetése után.
    Széleken a Pannik teszik a dolgukat, te pedig gyarapodsz fúró- és felröppenőügyileg, 10 órán át. :)
    Viszont ha így játszol, az már nem játék.
    A farm megutáltatja saját magát és az oka a pénz.
    Sajnos másképp nem megy, másképp ez a játék mai napig nem maradt volna fenn.
    https://kepkuldes.com/images/59df5c9e67c2f2696cc4685da610c415.png

https://kepkuldes.com/images/2e08b6cdf3f68cf593d6d49f1b545e73.png

Utoljára szerkesztett: 27.5.21
    ladislaw11, CoraQueen, -Holdfeny-. és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.