Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -gyöngy-581, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia, Toma!
    Éreztem én, hogy hamarosan jön a kengu!! :)

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

[​IMG] Rá gondoltál?xDxDxD
    PS: Képet cseréltem.

Utoljára szerkesztett: 20.6.21
    HéricsBáró, jutka190226 és Kuzdern kedveli ezt.
  3. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Ha szabad tovább gondolkodnom: A mostani ólgőzősben a narancs kategóriájú titkosak dömpingjének miértjén már gondolkodtam. Előfordulhat, hogy onnan kerül majd ki a "győztes" tenyészállat?

4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nem látom a képet . :cry:

5. -gyöngy-581

Szia szép vasárnap reggelt kívánok mindenkinek :)

De szerintem ez téves nyom és nem a kacsacsőrű emlőst fogjuk tenyészteni.
    Én inkább valami bahásra tippelek, aminek vannak fejlesztései és terményese is ahogy Máriusz is kérte tőled a kigyűjtését :)
    Innét kéne elindulni újra a találgatásokban, mert ez az egyetlen nyomunk egy esetleges új tenyésztéshez: "Írjál nekem olyan állatokat, amiknek van a játékban terményesük, de még nem vásárolható meg az alapóljuk, a sárga és narancs fejlesztésük. "
    Ehhez tettem én még hozzá azt, hogy nyár van és vízzel kapcsolatos állatot kéne keresni, mert esélyesebbnek tartom a többinél.

HéricsBáró kedveli ezt.
  6. mandityalexandra

Ezt a teljesen logikus gondolatmeneted összefűztem az én este lejegyzett gondolatommal, s ebből nekem két tippem lett: axi vagy kroki.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Szia!
    Igen olvastam és jónak is tartom, de még hozzáfűzöm a rákot, a delfint és a fókát is :)
    Szóval érzésem szerint ha jön tényleg egy új akkor az mindenképpen bahás lesz, bár a mosómedve is szimpatikus és elég régi bútordarab a játékban.
    PS: kiegészítem még a vízilóval ami felettébb gyanús nekem a sok-sok piros óljával :D

HéricsBáró kedveli ezt.
  8. mandityalexandra

Pont azért léptem fel az oldalra, hogy a rák gondolatán filózzak. :) Megelőztél. Bár annak megvásárolható az alap ólja. És Máriusz mondatával ez ütközik. Ettől függetlenül nagyon örültem, hogy rák fejlesztéseire tehettem szert az ólgőzössel. :) A mosómedve jó gondolat. A játékban elég elhanyagolt állat és nehéz beszerezni a fejlesztését, az alap ólja is keresett és viszonylag ritka más titkosakhoz képest, én úgy gondolom, főleg az utóbbi miatt nem az lesz még.

jutka190226 kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Érzésem szerint Máriusz is csak tippelt, miután a csillagok nem mutattak meg még semmit sem a várható tenyésztésről.. Tehát a rák is belefér a gondolatmentebe, vagy sem, majd kiderül, ha több infónk lesz az eseményről :)
    A mosómedve nem volt anno ritka ól amikor játékba került, elég sokat kaptam, viszont azóta nem került be a nyithatók kínálatába sajnos..

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Hova jut ez a játék , ha már a jósok is csak tippelnek:music:

A játék múltjára vissza tekintve - hiszen előszeretettel alkalmaznak ugyanolyan sémákat...:music: A láma lesz a befutó;)
    Aminek van piros ólja én azokat kevésbé tartom esélyesnek;)
    De a kengurut is rég óta várjuk a tenyészthető közé és a lajhárt is;) Mind kettőre ráférne egy kis alap érték növelés;)

11. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Szia! Messze van még az augusztus, addig még a távcső sem lát el jelenleg.
    Még annyit fog forogni a föld, hogy beleszédülök.
    xD

jutka190226, -vadocka70-, maszilva és 6 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

Ne, hogy meglepődjetek, ha esetleg jön a Tyúkól 6. szint: gránit! :D

jutka190226, maszilva, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia! Értem;)
    Akkor inkább a neon terményes jöjjön;) Felpörgetné a tenyésztést is...

jutka190226 és zsani_apja kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Szia kedves Máriusz :)
    Vigyázz a szemed mindig nyitva legyen, akkor nem szédülsz el annyira:inlove::inlove: (saját tapasztalat) :D
    Hogy ennek az ötletnek Jancsika hogy fog örülni velem együtt, ha megvalósulna. :inlove::inlove::D:inlove::inlove: Esetleg, ha javasolhatom még a gránit kakukkot is szívesen elfogadnám a farmomon:inlove::inlove:

15. HéricsBáró

Van köze rackó és kacsa kata házasságáhához ?
    Mert akkor betehetnénk egy jó kis sláger zenét , hadj ropják a táncot .

jutka190226 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Nem tudom, hogy sláger-e de ropják:

zsani_apja és HéricsBáró kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

És mi is fogjuk roppni augusztusban ? :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Remélem igen :)

HéricsBáró kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Szia
    A vidám állatos ládában van tatu és hangyász .
    Ha ő következne , nem hinném , hogy csak annyi lenne a dolgom event előtt 1 perccel , hogy kinyitom a ládáim .
    Vagy ha igen , akkor a BP kihagyná azt a taktikai élvezetet , hogy harcolni kell az ólak aratásával .

Az őrült állatos ládában van : Vakond , mókus , borz , kenguru , mosómedve . Ezeket is kizárhatjuk .

Karácsonyi állatok ládája : Jávorszavas , rénszarvas ,

Halas láda : Cápa
    Ami állat ládában van , azt kizárhatjuk ?

Utoljára szerkesztett: 20.6.21
  20. zsani_apja

Kicsit megtöröm az ólak mozgását. :D
    Írogattam csere ügyben egy kedves gazdával. Szóba került a dallamok. Furcsálltam, hogy alig van nálam. Persze sok nem volt amúgy sem. Valami aztán azt sugallta, hogy lehet ő is egy +- os dolog. Persze így is lett, mikor megláttam.

Nem tudom, honnét lett ennyi, de hogy nem a FA fa adta, az biztos. :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.