Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -gyöngy-581, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

jutka190226 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Magdi!
    Köszönjük, de mi is tudjuk, hogy van piros fejlesztése a vízilónak. Pont emiatt tartjuk kétségesnek, hogy bekerülhet egy új tenyésztésbe, ezért emlegettük :)
    Kicsit kezdek besokallni a melegtől és a nyártól....
    Állítólag péntektől kapunk egy kis enyhülést...:D:inlove::D
    A link amit betettél Máriusztól úgy érzem ezer éve volt már:music::eek::inlove:

Utoljára szerkesztett: 22.6.21
    magdi06 és HéricsBáró kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

eljutottam addig, hogy már csak 300 hullámos papagáj kell a gazdakörbe:wuerg: Lassan szaporodik:music:
    Közben próbálok minden tenyésztés hatókörébe igyekvő állatot felszaporítani...8) Ha nem is válnak tenyészthetővé , legalább lesznek a pajtába jó sokanxDxDxD

4. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Köszönöm a képeket! :)
    A legutolsó ilyen felosztású nyitogatósnál valami tök jó dekort kaptunk. Már nem emlékszem, hogy mit, de arra igen, hogy mindenki nagyon örült neki. Az első két lakatos akkor tengerimalac meg a fejlesztése volt, ha jól emlékszem, meg valami értékesebb dekor a harmadik lakatos. Ki hogyan emlékszik?

jutka190226 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

[​IMG]Azt nem értem, hogy hogy jön ehhez a dekorokhoz ez a kastély, de csodaszép és erről híres: Az osztrák határ közelében a németországi Füssen városa mellett, egy sziklaszirten áll a Walt Disneyt is megihlető Neuschwanstein kastély. (képforrás NET)
    Remélem lesz ebben valami különleges ital: Talán a sorvégi lekatoltak rejtenek valami fincsit :)

jutka190226, Kuzdern, Rozi472 és 2 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nem forró elíxír volt ? Lehet nem csak a mai nap a forró ?

Ezt a kastélyt honnan szedted ? o_OHol volt róla szó , hogy itt kirándulunk ? :inlove:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.6.21
    jutka190226, Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-valami tojástartóba tehető dekor is jó lenne:music: De gyanítom arról már tudnánk:wuerg:
    Még a holnapi nap is forró lesz... Talán pénteken jön enyhülés;)

Ha kirándulunk... Akkor csodaszép célpontot találtunk;)
    Ha pedig játékba kerül... :music: jó lesz...

jutka190226 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

https://board-de.farmerama.com/threads/gerüchteküche-zum-plaudern-und-spekulieren-neu.101671/page-152#post-4976203
    Végig követtem a linkeket amit Te ezek szerint nem tettél meg. :):inlove:, mert én egy kíváncsi fajta vagyok és mindent tudni szeretnék :)

Ide szívesen mennék el kirándulni, itt a hegyekben nagyon jó lehet a hőmérséklet :), ha jól értettem akkor a tenyésztős eventben fogunk valamilyen módon találkozni vele

Átalakult a narancs tengeri malac is forróégövivé?
    Ennyire meleg volt a cukrászatban? Te szegényke, sajnállak. (Buksisimiző szmájli)

https://board-hu.farmerama.com/threads/valentin-kalendárium-2021-február.20583/
    Ez viszont jó ötletnek tűnik, ha követik a hagyományokat, mert, volt a Velantin napi naptárban a sajtpalota képében, de miért kéne erről már tudnunk?

9. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

A férjem Angliában 13-14 fokban "nyaral". :D Röhögök rajta, mikor beszélünk és hosszúujjú felsőben ül. :D Kaliforniában meg 43-54 fok van. :wuerg:

10. HéricsBáró

Ja , ok , az a dekor neve . Már sokszor volt róla szó , hogy az mellékes , és alapból nem foglakoztam vele .
    Szóval , jól hangzik ez a dekor név , szívesen kirándulnék arra fele .

Sült malac lett . xD Hurka , kolbász , pecsenye . :inlove::p

jutka190226 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Ilyen melegben nem jó disznót vágni, inkább halasszuk el decemberre vagy novemberre ha kérhetem :D

12. -Holdfeny-.

Tényleg... :music: A sajt tortát márt el is felejtettem;) Jöhet bármilyen meglepetés tojás;)
    Én kiegyeznék 25 fokkal is;) De sajnos ez nem kívánság műsor...:music: vagy inkább szerencséreo_O

Akár sorozatot is elfogadnék belőle;) Jó tulajdonságokkal;)

jutka190226 kedveli ezt.
  13. Goran

Goran Fórum bárója

Sziasztok, volt szerencsém járni ebben a várban, sőt megvan 3000-es puzzle formájában is, (nem kevés idő volt kirakni), mindenképp el kell menni megnézni, mert maradandó élmény, nem annyira a táj miatt, bár az sem rossz, hanem a külső és még inkább a belső miatt. Picit megalomán és nem inkább hibbant volt az éppíttetője - szerencsére, egyébként pl. nem lehetne látni egy teljes cseppkőbarlangot az egyik sokadik emeleti szobában :eek::DxD

maszilva, jutka190226, vihence és 5 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Szia :)
    Köszönjük szépen ezeket az érdekes infókat :)
    Már meg sem merem kérdezni, hogy ennek a kastélynak vajon mi köze lesz a következő tenyésztős eventhez, mert " félek" a választól xD:cry::cry: Hogy ebből mi fog kisülni azt nem tudom, de nem vagyok nyugodtxD
    Talán jön Máriusz és megnyugtat, hogy maga az event nem lesz megalomán, ha már látni lehet a csillagokban is az összefüggésről bármit is :D :D

15. HéricsBáró

Pedig , ha böllérkednénk , és eladnánk , a haszonból megtudnám venni ezt . :D

Lehet , hogy az egyik játékbeli állat hív meg a kastélyába ? Mivel foglalkozhat , hogy kutyaól helyett egy mesés villa ?

jutka190226, .barbi1. és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Elnézést kérek mindkettőtöktől, de a google félrevitt úgy látom, hogy nincs köze a kastélynak a játékhoz. Sajnos rossz képet adott és a kastélynak nincsen köze a játékhoz és a dekorhoz.
    Rosszul fordította le a nevet: homokkővár a dekor neve. Azaz "Neusandstein" ennek semmi köze a Neuschwanstein kastélyhoz.
    Bocsánat az erdei kirándulásért, de megérte, mert olyan szép a kastély és sok érdekeset tudtunk meg róla :D
    Bocsi Jancsika, én tévedtem úgy látom nem Te követted el a bakit. Rákerestem a szóra a NET-en és azt hiszem, hogy félrevitt.:cry::cry: Sajnos vagy szerencsére nincs köze az eventhez.

Utoljára szerkesztett: 23.6.21
    jutka190226, vihence, Goran és 2 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Pedig jó kirándulás volt;)

Nálam kevesebb az ajánlat;) - Lehet tudja a rendszer.. - hogy alapból milyen keretek között vásárolok;)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

A csomag , lehet hogy a gumimaci , vagy az új rántotta becsomagolva valamibe ?
    Vagy az lehet , hogy mééég jön valami új .

-Holdfeny-. és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

A tisztaságmániásokra nem gondolsz? Vannak jó páran akik nem tűrik a nyitott feladatokat. Én is a teljes teljesítésre teszem le a voksomat, tehát ne legyen event amikor a tartalom bővítése lesz, ha kérhetem. A megértésedet pedig köszönöm :D
    Tudjuk, hogy jönni fog, szeretettel várjuk, de nem tudjuk mit csomagolt be nekünk és erre készülni is kéne időben:inlove::D:inlove:

HéricsBáró kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

Pár nap alatt elköltöttem 1,5 milliárdot , kivégeztem pár feladatot , és még nem látom a végét , szóval ......
    Valahol le volt írva , hogy pikkolókkal lesz tele .

-gyöngy-581 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.