Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -gyöngy-581, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Oké zsoké , akkor elkezdem , és ma vagy holnap végzek vele . :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Azért arra figyeljél ahol Máriusz kijavítottam a sejtéseidet, ne hogy megint erőbe menjünk vele :) ("tenyésztő" event, egyik beadási karja lesz a tenyésztés, 2 havonta 2 titokfa + gazdaköri, nublonok és új PP-s nyeremény stb..) csak ügyesen, most más nem jut az eszembe, de biztos volt még valami :):inlove:

HéricsBáró kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

Ezt nem írtam bele . Beleírjam ?

A szarvas és a szöcske piros óljának frissítése
    Az ólakban és a fákban már nem vagyok biztos , nem tudom követni már , hogy mi mikor és honnan jön .

Farmra

[​IMG] [​IMG][​IMG]

Szigetre

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

PS: végét nem értem, hogy jön ide Rackó és Kata házassága, erről lemaradtam emlékszem, hogy már feszegetted, de ott valami nekem kimaradt azt hiszem :oops:
    Időnként úgy éreztem amíg olvastam, hogy belebújtál Máriusz szerepébe, de nem rossz amit összeszedtél, tőlem kapsz érte egy nagy pirospontot :):inlove: legalábbis az én tudásomhoz mérten, mivel én csak találgatom a jövőt és nem látom :D
    Ezt viszont itt kivenném, mert zavaró, hogy ott van: "Tervek : -BombadilToma- #7 , GA-BI-O-Farm #9" ez az eventre vonatkozik és egy felhőre nem a 7. kosárhoz tartozik.
    A leárazásrohamot áttetted júliusra? Hát valószínűleg már csak ott valósul meg sajnos:cry::cry:

Utoljára szerkesztett: 27.6.21
    HéricsBáró kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

Oksika , javítottam .
    Kíváncsi vagyok , lesz e még +event , amiről nem tudunk . :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Biztos, hogy nem pontosan így lesz az eventnaptárban, túl sok a találgatás ebben a tervben,de kiindulási alapnak jó lett. Jót játszottunk amíg kitaláltuk :D:inlove::inlove:

HéricsBáró kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

Most , hogy tudjuk a Júliust , jöhet az Augusztus . :inlove: Lesz bingó event ? :p

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Amit biztosan tudok az az lesz augusztusra, hogy lesz 20.-án ünnepségsorozat event :) és nyár is lesz talán még :D
    Sőt lesz titokól, hogy a farmra jön vagy a bahára, azt még nem tudom, de inkább farmos lehet, mert bahás most volt. Nem marad el az ügyletes gazdaköri sem hozzá :D :) Lesz újtenyésztés is, csak még nem tudjuk mit rakunk terepbe, jön hozzá két állandó gköri feladatsor is xD:cry:xD
    Lesz turbómalom, munkások előfizetése és a 7 aranyos is. Lesz gyümipiac és lesz PP-s dekor is új..
    A többinek a felkutatása rád vár :D

HéricsBáró kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

A többi pörgetős dekor is rosszcsont lesz ? És akkor rosszcsont malac , rosszcsont cica stb .

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Halvány fogalmam sincs róla, én nem vagyok jós, majd Te kideríted, ha a többi jós ír valamit :)
    De nem lenne rossz, ha folytatnák a többi kategóriában is, és rosszalkodnának a fák, és az állatok is. Örülnék neki :)
    Tegnap a kerék nagyon adakozó volt a kecskedobozzal, csak nem tudom mit kezdjek vele, kirakni nem fogom, mert nincs hová... nincs ötleted?

Utoljára szerkesztett: 28.6.21
    HéricsBáró kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Ismét meleg napra ébredtünk! A Farmon lehet lábat lógatni.. itt a fórumon lazítani;)
    Lódarazsam még mindig nincs:music:

12. HéricsBáró

6 szintre vagyok a bahától , van 8 kecském , kiraktam legelni őket . Utána beterelem a hűvösbe őket .

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Ezzel a kecskével az a bajom keveset ad és hosszú ideig érik:wuerg: S helyet foglal:music: Szóval nálam hűsölnek;)

inanna11 és HéricsBáró kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

De ha halkan mekeg az jó , mert nem hallják meg a szomszédok , és tudnak pihenni közben .

-gyöngy-581 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Jogos;) Figyelni kell a szomszédokra;)Nálunk éppen azért készül a kecske papagájoknak udvari röpde hogy élvezzék a szomszédok is;)

16. -gyöngy-581

Való igaz még nem ébredtem mekegésre egyszer sem :DxD:cry:xD, de ettől függetlenül nálam csak porfogó lesz én már nem hatom a bahát, de ha gyorsabban érne akkor sem raknám ki.. Talán csak akkor, ha a bagollyal vetkedne az érési ideje.. akkor megfontolnám :D
    A jövő mindig a múltból ered itt a játékban, ezt Te fejtetted ki, nagyon elmésen, amikor találgattuk a következő tenyészállatot.:oops::music:
    Meglepi a felröppenőt hiányolóknak váratlan akció:
    https://board-hu.farmerama.com/posts/1207010/
    Három akció érkezik, egy időtartamon belül!
    Baby Boom, Farmpengős tenyésztés, Luxus bájital csomagok vására érkezik!

HéricsBáró kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Igazad, van;) De most elárulok egy titkot;) Azért, mert nem osztogatom a régi linkeket az nem azt jelenti, hogy nem ismerem őket... :music:
    Tudom, hogy az ismétlés a tudás anyja... 8) De nem szeretek búvárkodni a múltban:wuerg: A jövőt fürkészem... és a jelent élvezem;)

18. -gyöngy-581

Carpe diem!

HéricsBáró kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Hogy jön ide Casper a szellem ? :D

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

xD:cry:xD Sehogy sem, félre olvastad, ez egy latin mondás és azt jelenti, hogy Élj a mának !:DxD:cry:xD
    De meg kell hagyni volt benne szellemes is..

CoraQueen és HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.