Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Samborg

Samborg Fórum félistene

Most elakadtam. A nem találtam arra vonatkozó leírást hogy a farmaranyfa törléskor elveszíti a tulajdonságát. Nincs +jele. Át is lehet helyezni. Milyen az a szuper felhő amire azt kellett felrakni?

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

ajajj. Én azt hittem a Virágfestésről beszélünk. :D Bocsi. Fa fám az tényleg kettő db van. :)
    Szia!
    Grafika ide vagy oda, nekem nagyon tetszik!! :D ;)

Utoljára szerkesztett: 23.12.21
    jófarmerlány, béka, jucus100 és 5 más kedveli ezt.
  3. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Virágfestésem 3 db van! Most nem lett! Őrzöm őket! Egyszercsak összejön még 1 vagy 2 db!
    Mikor akarod azt a sok piccolót kipakolni! Nagyon drukkolok neked, hogy ennyi darabból bújjon már elő 1-2 Farmaranyfa is!
    Kösz a gratut, így most 4 darabra bővült az állomány!

4. zsani_apja

Szia!
    Ezt most kérdésnek veszem. :D ;) Nem tudom, nem nagyon van rá most időm, de valamikor 4 db- ot biztos kirakok. Egy ideje már megvan a helye. :) Most cserekor még szerzek hozzá paár darabot. :D

jófarmerlány, Domos52, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 23.12.21
  6. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Szia!Sziasztok!
    Én megelégszem a jelenlegi 2db Farmarany fával csak lehessen nulla perceznixD

jucus100, GA-BI-O-Farm, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Szia :)
    Álmodozók gyülekezete:inlove:, dekorokkal nullázni... hüm nem is volna rossz, nem semmi mintha Jancsikát olvastam volnaxD:cry:xD

kuekev, jucus100, HéricsBáró és 5 más kedveli ezt.
  8. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Mikor máskor hát karácsonykor lehet még csak álmodozni.Őrült farm őrült játékosokkal:p

9. -gyöngy-581

Teljesen igazad van, szép álmokat kívánok, és azt is, hogy teljesüljenek be az álmaid :)

10. pöttyzorka

pöttyzorka Junior szaki

Sziasztok! Ne felejtsétek el átvenni az ajándékot!!!!!!!!!!!

11. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Áldott és boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

GA-BI-O-Farm, Sziszi1950, Samborg és 7 más kedveli ezt.
  12. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Hű-ha!!! Ilyen gazdag karácsonyi ajándékra nem számítottam, nagyon köszönöm, nem akartam hinni a szememnek. Ez a karácsonyi nap is jól kezdődött. További békés, kellemes, belső nyugalmat sugárzó ünnepeket kívánok mindenkinek.

13. Picimaci2018

Picimaci2018 Fórumprofi

Kedves Máriusz és kedves játékostársak!Mindenkinek Áldott,Békés és Boldog Karácsonyt kívánunk!A fa alá kívánunk mindenkinek egészséget,sok-sok szeretetet és békét,nyugalmat!Erika és lánya:Flóra

14. -gyöngy-581

Sziasztok!
    Hátha valaki még nem látta, nincs vége a karácsonyi meglepiknek :
    https://board-hu.farmerama.com/posts/1236740/
    Ajándékkódot kaptunk: XMAS21 Kösz a segítséget dekort kapunk ha beváltjuk
    Köszönjük szépen :)

15. Búvész

Búvész Haladó

Áldott,Boldog karácsonyt minden szomszédomnak,játékostársamnak,Modiknak a háttérben dolgozóknak akiknek nélkül nincs játék!

16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Cuppanós puszit küldök mindenkinek , aki a Karácsonyt szereti .
    Szia
    Kinek mi a siker ? Mi lesz a legkapósabb a BP ünnepi szelleme szerint ? :inlove:

GA-BI-O-Farm, Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szia Jancsika!
    Megkockáztatom, hogy kölcsön kérem Máriusz szerepét és megjósolom én: Szerintem pont nem az lesz amit a játékosok szeretnek, de kívánom, hogy ne legyen igazam. (Itt forrásnak megjelölöm a töklekit és társait, amik a BP szerint olyan értékesek, hogy a PP főnyereményeinek teszi be azokat.. a sárga terményesekről már nem is merek szólni) xD:cry:xD
    Ha tévedek majd jön Máriusz és kiigazít:D:inlove::D

GA-BI-O-Farm, HéricsBáró és Kuzdern kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Friss farmoknál szó szerint fog értetődni a : Kössz a segítséget . :D És a hab rá ez az ajándékcsomag . :inlove:

19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A kérdés az, hogy mihez kezdünk a sok kis farmmal...:music: bár tartaléknak csinálhat aki unatkozik;)

jófarmerlány kedveli ezt.
  20. zsani_apja

Szia!
    Most eszembe jutott, mert nem volt PP- m. Kb. olyan arányba jött nekem is a ládából. ;) Vártam, hogy ma lesz 80% Partypöri akció, de nem hozta Jézuska, így nyúltam a ládához. :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.