Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Apja :)
    Szerintem már nem lesz az új dekor bevezetéséig akció, bár nem tudom pontosan, de kevés az idő. Pörgettem én is, de nem sok sikerrel sajnos?: dekort kaptam minden fajtából egy-egy darabot Ezeknek örültem, de termésbónuszt csak egy 100%-ost sikerült, ma nem szeretett a kerék.

GA-BI-O-Farm és -forrest-gump- kedveli ezt.
  2. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Szia!Sziasztok!
    Először is Békében és Boldogságban Gazdag Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
    Másodszor nagyon nem tett boldoggá ez a dekor mert tavalyról nagyon rossz emlékeim vannak róla.
    Már ha kapunk valamit az lehetne igazságosabb a játékosokkal szemben mert ez a dekor nem ezt képviseli bár igaz hogy ingyen van de nagyon nem ad egyformán.:cry::cry::cry:
    Azért illő megköszönni hát köszönöm szépen farmerama:inlove:

GA-BI-O-Farm, Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Boldog Karácsonyt kívánok én is! Nem jutottam fel a repcsire. ;) Valami még időzítve van eventeknél, mondjuk nem látom, hogy mi. De biztos kiderül hamarosan. :D ;) Nekem sem jött úgy bónusz, már csak megszokásból pörgetek mindig.

4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Lassan tudjuk a januári eventneptárt , szóval ki megy a szerelem fészebe februárban ?
    Ha valentin napi event is lesz , lehet hozzá kötni eventet ?
    Melyik állat köthető a szerelemhez ?
    Vagy ez rossz nyom ?
    Cupido nyila kit fog eltalálni ?

.barbi1., GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Januári eventnaptár helyett hoztam Neked egy számomra nagyon kedves 2018-ban készült képemet. Ezzel szeretnék minden pletysisnek és az olvasóinknak is, no meg természetesen Máriusznak is boldog, békés, áldott karácsonyi ünnepeket kívánni sok sok szeretettel:inlove::inlove::inlove:

Boccio71, maszilva, kuekev és 16 más kedveli ezt.
  6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Áldott,békés karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! :)

maszilva, GA-BI-O-Farm, inanna11 és 7 más kedveli ezt.
  7. zsani_apja

halihoó!
    Mindig jár az agyam valamin. :D Volt anno a 22- es csapdája. Most az egyik segítségkérő topikban a 27- es csapdája megy. :D Nagyon jó megfigyelő vagyok. :D ;)

GA-BI-O-Farm, Matold és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Hol van mindenki ? Eszitek a halászlét , és tömitek a bejglit ? :inlove: A pletyka is alszik ? :p

GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  9. béka

béka Haladó

Sziasztok. Ez a fa. fa: nekem csak a szívem fáj érte. Tegnap kiraktam 26 pikolót, egyetlen 1 sem lett belőle. Sírva fakadtam. Olvastam, hogy az egyik játékos 14 db-ot rakott ki és lett 4 db fa. fája. Nagyon szomorú vagyok. Egyébként 5 év alatt elértem a 228 szintet, a műhelyek 5-n, a tölgy is fullos. Ennyire azért nem kellene elvenni a jártékosok kedvét, van valami titka, a másik meg ömlesztve kapja a fa. fát. Szintlépésnél nem olyan régen xl-es cukorjuhart kaptam elismerésként. Szerencsés játékot és boldog karácsonyt kívánok mindenkinek.

Andzsi1971, zsani_apja, vízöntő és 7 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

Mi lesz a valentin eventben ? Lesz új rántotta ? Ha igen , mire fog hatni ? Ha lesz , mi lesz az ára ?

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok! Régen jártam erre! Most volt időm olvasgatni, köszönöm szépen a sok infót amit hoztok itt napi szinten! Boldog Karácsonyt Kívánok Nektek! :inlove:

maszilva, koko.54, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  12. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Szia! Maximum azt olvashattad, hogy meg lett a 4. Fa fája. Mivel átlagosan teszt alapján 100-120 piccolóból fejlődhet ki nagyobb eséllyel farmaranyfa. Tehát akár egy területnyi piccolóból is nagy mázli kell hozzá, hogy valaki farmaranyfát kapjon. 1x találkoztam teszten olyan esettel, amikor egy területnyi piccolóból valami csoda folytán 2 farmaranyfa lett, és ezt több ezer piccoló nyitás eredményeként írom.
    :)

semmirevaló, _Ilona49_, -W-595- és 20 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

6 nap , és megújul a farmáruda . Mi kerül bele újdonság ? :inlove:

kuekev és zsani_apja kedveli ezt.
  14. zsani_apja

Szia!
    Le sem merem írni.. :D ;)

PalMa, PZoli64 és SnéDóri kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Szia
    Talán FarmBronzfa kerül be ?:inlove: Minden gazda álma válna valóra :D

PZoli64 és zsani_apja kedveli ezt.
  16. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Vajon a Rackó dekorokhoz mikor kapjuk a felhőt :music:már ha kapunk...:wuerg:

Samborg és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. imi1176

imi1176 Fórum-zöldfülű

sziasztok! a gyülmöcspiac nem 10 kor indul?

18. irkuvasz

irkuvasz Törekvő

Szia. Én is arra várok, ki-be lépkedek de semmi. Megnéztem a kiírást is és nincs javítás, 10 órakor kellett volna indulnia.

19. -gyöngy-581

Szia!
    Nyugalom, kapni fogunk csak a játék készítői megkönyörültek a segítő, kereső adminokon, és nem tették be most, hogy tudjanak ünnepelni dekorok keresése helyett.
    Addig csak keresgélje meg mindenki magának, majd valamikor januárban be fog futni a felhő is :D
    Hoztam hozzá egy linket is, hogy sikeresebb legyen a keresés:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/napi-belépési-bónusz-azaz-rackó-költözik.14332/#post-1154428:

Utoljára szerkesztett: 26.12.21
    PalMa, HéricsBáró, Mogyi és 5 más kedveli ezt.
  20. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Az mi? Érdekel!!! :inlove::inlove::inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.