Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szaporodjon a hozzászólás:music::music: A pletyka erre jó;) A szeptemberről kb minden tudhatót tudunk, de soha nem árt ismételni:p
    így is lesz aki nem olvas vissza, vagy nem emlékszik mit olvasottxDxDxD vagy csak egyszerűen nem keres vissza dolgokat8)

jutka190226 és -kaktuszable- kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Az jó sok link lesz . :D

jutka190226 és -ujcivis- kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Nem a link mennyisége számít:music: Hanem, hogy hányan nyitják meg...:p Ha kevesen akkor feleslegesen dolgoztál:wuerg:

jutka190226 kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

Ha már egy ember megnézi , nekem az is megfelel . :D

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Lesz az kettő is, mert az első én leszek. ahogy eddig is mindig megnéztem. Ezért tudom, hogy legalább Máriusz jóslatait link formában is be kéne raknod, mert így becsületes.

jutka190226 és HéricsBáró kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Ok , akkor szépen berakom , hogy ne érje szó a ház elejét . :inlove:

jutka190226, -ujcivis- és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Köszönöm :):inlove:
    Tudod ezt az egyet nagyon jól megtanultam itt a fórumon, a saját bőrömön, hogy a hozzászólások szellemi termékek, amiket el kell látni a megfelelő hivatkozással.:D
    Ezt a legjobbtól tanultam meg :)

HéricsBáró kedveli ezt.
  8. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Szia!Sziasztok!
    Ezen ne is csodálkozz főleg ha bele sem kukkantanak csak ráfogják hogy nem jó.
    Szavakban le sem tudnám írni menyire profi munka egyszerűen zseniális nagyon nagy hasznomra vannak a táblázatok.
    Csak sajnálni tudom azokat akik még csak figyelemre sem méltatják vagy egyszerűen nem is értik mi merre hány méter.
    Részemről csillagos 5 de nem egy csillagos hanem amennyit csak el lehet képzelni és a belefektetett időd és energiád az még + a köbön.
    Hogy ne legyek off mostanában az eventek elég lehangolóak és hát a nyeremények azok meg hát:(:(:(
    Ezen az eventen mérlegelni fogom a nyeremények és az esetleges belefektetett energiát és forrást aztán elgondolkozom rajta megéri-e.
    Így utólag belegondolva az utolsó tárgykeresős event nem érte meg a 90000 növényt letermelni és amit belefektettem hogy végig vigyem az eventet. Mindenesetre tanulságos volt számomra megfizettem a tanulóbért most nem hagyom hogy ez bekövetkezzen.

Utoljára szerkesztett: 24.8.21
    Hahacska, inanna11, maszilva és 8 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

:music: Tudom Jancsika... 8) 1 pont is több mint a semmixDxDxD

jutka190226 kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

Volt már arról szó , hogy lesz hónapokon átívelő event ?
    Mert ez az ikon [​IMG] szerepel .

Ez az ikon az >>Alvilági Saga<< 2020. októberi eventben volt .

És ez szerepel ezen a képen .

Mivel most bele vagyok ásva mélyen a keresgélésbe , feltűnt :D Véletlen ? :inlove:

11. -gyöngy-581

K
    Kérdeztem róla Máriuszt, de válasz nem kaptam, valószínűleg még nem mutattak a csillagok róla semmit sem.

12. HéricsBáró

Akkor rejtély marad továbbra is ? :cry::inlove:

13. -gyöngy-581

Írjál mellé egy kérdőjelet, vagy azt, hogy kifejtés, feltárás alatt esetleg ásatás alatt :):D:D Vagy makaronsütés alatt.xD:cry:xD

14. HéricsBáró

Kész a minden titkokat feltáró titkos pletyka kiadatási szösszenet . :inlove:

15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Ezt szeretem, ez már hasonlít a tortáshoz. Szerintem el sem kezdődik az event, már végzek is vele. :D ;)

16. -gyöngy-581

Adok neked még képet hozzá :D
    és még ezt is:
    Ezek egy jövő havi event képei lesznek :)

17. zsani_apja

Köszi!
    Mindegy, hogy mikor lesz, csak jöjjön. Tárgykeresős meg jól eltűnhetne, hogy ne találják meg. :D

18. HéricsBáró

Szia
    Fordítva lesz , el resznek rejtve dolgok , és te találod meg . :D

jutka190226 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. zsani_apja

Az még a jobbik eset lenne, ha megtalálnám. Legfeljebb megint felmegyek Pestre, csak haza sem jövök az event végéig. :D

20. -gyöngy-581

Ez vegyük fenyegetésnek?
    Mi lesz a kedvenc szomszimmal, ha Te elutazol és vissza sem jössz az event végéig :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.