Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nem lesz meg :) De próbáld meg, ettől izgalmas a játék, a határok feszegetése mindig is a Te reszortod volt :)xD:cry:xD

Utoljára szerkesztett: 1.2.22
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hihetetlen tempót diktálsz a kis farmon;)
    Vagy inkább ijesztő, hogy ez lehetséges... :music: Régen más lehetőségek voltak, lassabban haladtunk;)

ildiko44 és HéricsBáró kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

Kuzdern, zsani_apja, ildiko44 és 3 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Kérdezted , hogy lesz szupertágyám . Kezdők szerencséje ? Mehet a levesmesterbe ?

pecástündér, PalMa, SnéDóri és 3 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Jancsika Te varázsló vagy;)
    Hozzám még nem hozott a szintlépés mamutot:wuerg: Lehet úgy gondolja van elég... :music: Pedig lehetne több is;)

ildiko44, HéricsBáró és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Sajnos az a szupercsepp elfogy elég gyorsan, tudom mert már régen megcsináltam én is... Szinte azonnal kipipáltam a feladatot amint megjelent a gkörben :)
    Emlékszem rá, hogy az volt az első 4. szintű terményesem, nagyon örültem neki :inlove:

ildiko44 és HéricsBáró kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

A pilanat hevében kinyitottam 3 gazdagság ládát , és lett belőle arany állatos láda , amit kinyitva lett 1 db arany tyúk .

Meg kinyitottam csengőpengő ládát , és lett 10 millió CSP .
    Arra akarok célozni , aki most nyit farmot , arany élete van . Szó szerint .

Na , a beszélgetésem fonala arra irányul , ha az etetős eventben mondjuk farmonként 3 kör eventnövényt vetek , akkor talán kaphatnák minden farmra 1 db farmaranyat ?

ildiko44 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Itt minden farmon arany élet van;)
    Mostanában gyakrabban felbukkan az arany állatos ládikó;) Az idén már 3 alkalommal kaptam... pedig minden nap nyitogatom a ládákat;)
    Farmonként 1 arannyal nem sokra megyünk:music:

ildiko44 kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Most esett le , gratula a 250. szinthez . :D:inlove:

zsani_apja és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Köszönöm és szeretném leszögezni, hogy én nem versenyzek senkivel, nem menekülök senki elől és nem futok senki után. Nem mérem magamat senki haladásához, egyszerűen csak évezem a játékot :inlove::inlove::inlove:

kidmama, zsani_apja és HéricsBáró kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Lesz majd a gyümölcspiac . Ugyanaz a mehanikájú lesz ?

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Biztos, hogy kapkodod majd a fejed a sok enter miatt (már ahol lehet egyáltalán használni) és nem árt füldugót sem használnod a kattogások tompítására.. nem hiszem, hogy bármit reformáltak volna rajta..
    Nem bánnám, ha már holnap jönne, mert a két kicsimen kifogytam a pengőből.
    ű
    Sajnos eventismertetőt még nem kapunk, de az esélye megvan :D

HéricsBáró kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Futni én sem futokxD Játszani jó;) "Meneküljön az akinek bűne van... Fusson akit kergetnek... "Drága jó Nagyapámat idézve;)
    A TÉNY megállapítások meg magukért beszélnek;)
    A szintrendszer besorolja a gazdákat... :wuerg: Kit előrébb kit hátrébb...
    Meglepődve tapasztalom, hogy a tervezett tempómat úgy tűnik ismét sikerül majd túlszárnyalni...:music: Hónap végére termeztem egy szintlépést de valahol hónap közepén meg lesz;)
    Kíváncsian várom, hozzá a játék által felajánlott hosszútávon segítő akciókat;)

14. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Kíváncsi leszek, hogy mi keveredik ki belőle!!!!!!!Drukkolok, hogy jó legyen!

CsakJucinak12, -gyöngy-581 és Kuzdern kedveli ezt.
  15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én is leszögezem, hogy futottam Csocso után és utánad is, de akkorát estem, mint nagykabát. :D Jelenleg ülök. :) hál Isten, nem Kőhidán :D

Tavirózsa, Fuhur, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Szia Apja :)
    Örülök neki, hogy nem vagy Kőhidán, mert most nem tudnánk beszélgetni :inlove: :inlove:xD:cry: És mi lenne a farmoddal ha ott lennél?
    No ezért írtam azt, hogy én nem mérem senkihez sem magamat, mert túl nagyot esnék, ha a méricskélés "bűnébe" esnék.. :cry:xD:cry:

zsani_apja és HéricsBáró kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Kinyitottam 24 db Szerszámosláda II

PalMa és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Csocso után mindenki csak kullog:music: Én pl ráérősen sétálok;) Mankóval nem is igazán menne más tempó:wuerg:
    Kőhida érdekes hely lehet... ott ha jól hallottam mindenki ülxDxDxD legalább is a bentlakók közül8)

zsani_apja kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Szia köszönöm szépen a drukkot, de még nem raktam ki :)
    Újra nem számítok, mert ez régi fa ami már megtalálható a farmomon:
    Az XXL-es farmos fákon kívül kb ezek fejlődhetnek ki belőle:
    Kaukázus2016.10.14.lilaakáckerti berkenyebarkócafa
    japán naspolyafa xl,
    japán naspolyafa xxl
    Menni vagy maradni
    Mondjuk egy lilaakácnak még örülnék is, mert abból alig van :)
    De mutatok egy képet a mai titkosaim nyitásáról, kérlek ha kíváncsi vagy rá nyisd meg a linket :)
    https://kepkuldes.com/images/8bdea1db78310e2a3e0cd5ee8748abc6.png
    Ezek event nyeremények voltak, most értem rá kirakni és megnézni az eredményeket :)
    PS: Örültem, mert a sárga terményesek kivételesen elkerültek és van az ólak között pár értékes narancs titkos is :)
    A fák... hát nem nagyon tudnak olyant adni ami ne volna.., de nem panaszkodom, csak az a sok-sok cukorjuhar nem kéne már :)

20. mariandri

mariandri Járnitanuló

Lesz valamilyen event? megint gond van a központban?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.