Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Hát , a farmárudbában 3 db lesz , szóval alakulunk arra fele . :inlove:

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Remélem nekem nem, már így is 542-nél járok és úgy tűnik, hogy több, mint a 80 %-a teljesen felesleges.

3. HéricsBáró

Na , de majd ha érkezik a felhő rövídítő felhő , és lehet velük nullázni , na majd akkor .....

-Erbrow-, Samborg és barbi021951 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Ez így van. Nekem sem kell egyetlen olyan felhő sem ami nem használ a játékomnak. Nem élek a számok bűvöletében és nem verem a mellemet, hogy nekem X mennyiségű felhőm van. Ami van azt próbálom ésszel, logikával átlátni és használni. Ez sem könnyű, nem mindig sikerül..., de ha több lenne akkor csak a saját dolgomat nehezíteném meg.
    PS: Van egy mondás ami szerint a kevesebb néha több.

5. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Na és mi lesz ha azok a felhők lesznek benne, amik a szülinapi csomagban voltak?
    Esetleg azoknak, akik nem tudták átvenni?

rózsabimbó, smoldering, PalMa és 4 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Ha az lesz , akkor megmarad a farmpengőm . :D Azt hittem valami izgalmasabb lesz . :cry::inlove:

rózsabimbó és barbi021951 kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

A tenger is cseppekből áll;)
    Nálam 638 felhő van most... :music: Én azokra is áldoznék amik szinte semmit sem adnak... csak azért, hogy teljes legyen a kollekció;)
    ŐŐŐŐ izé.... :wuerg: akkor legalább a hoppácskás felhő legyen benne;)
    A kevesebből kevesebb eső hull:oops: Ez tény...
    Az hogy kinek mikor milyen eső esik... Azt meg jegyzetelje aki akarja:music: Én szívesen állok nehéz kihívások elé... 8) Szóval jöjjenek azok a felhők;)
    A zseni átlát a káoszonxDxDxD s van aki rendet rak:wuerg:

Utoljára szerkesztett: 8.2.22
    ildiko44 és barbi021951 kedveli ezt.
  8. Sagittarius69

Akkor nálad 87 %-nyi felesleges is lehet és ha még többet szeretnél, még több felesleges kiadásod lenne.
    Bár tőled tudom, hogy ez egy őrült játék, viszont úgy vélem, lehet benne stratégiát találni és lehet megfontoltan is tolni, oly módon, hogy csak arra ruházunk be, ami előrébb is visz.
    Ez a taktika már csak amiatt is jó, mert unos untalan szoktad írni, hogy játszani jó és ha oly módon játszol, hogy szelektálsz és taktikázol, fokozhatod a játékélményed és ha mindezt még tovább fokozod és a felhősorod is rendszerezve aratod, eljuthatsz oda is akár, hogy meglátod ennek a játéknak a rejtett szépségét is.
    Egy biztos, ez mindenképp odafigyelést igényel, de ebből is lehet napi rutint csinálni.
    Próbáld ki!

-Erbrow-, ursa11, Samborg és 10 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Az nem zsenialitás, hogy aratunk mindent ami van .. Túl messze van az ésszel való játékon számomra, de Te csináld csak nyugodtan, ha ebben leled örömöd.
    Pontosan, teljesen igazad van napi rutinom nekem is Holdfény szavaival élve a rendrakás..

ildiko44, DevilMókus, PalMa és 2 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Simán elképzelhető, hogy számodra ezek feleslegesek;)
    Azt is sokszor leírtam, hogy nem játszunk egyformán!:music: Ez most is így van... még akkor is ha vannak olyan tanácsaid amiket megfogadtam;)
    Szelektálok... csak arra költök ami tetszik...:p Taktikázok... xD Ja ja... van egy cél - amit mindig magamnak kitűzök... és ha találok rá módot akkor azt elérem akár áldozat árán is8) Mert játszani jó;) Nekem a ládagyűjtés vagy Panni halmozás... nem játék...:wuerg: Sőt a szintlépő kosaras haladás semo_O
    Bár az tetszik hogy eléred a céljaid... az ahogy az nem mindig... de ez az én privát problémám;) Ettől még tisztellek annyira, hogy nem írok burkoltan idiótaságokat neked/rólad... Mert játszani jó;)
    A játék attól tud szép lenni, hogy tiszteljük a játszótársakat:inlove:
    De ezt Te tudod;)

11. Sagittarius69

Szerintem én nem írtam "burkoltan idiótaságokat neked", és ez válasz arra is , hogy ki kit tisztel.
    A taktikus játékodról nem kell írnod, hiszen ismerjük már a reggeli felhősoros aratásod, beleégett a retinámba, amikor olvastam.
    Egyben igazad van:játszani jó, de hogy a játékból mit hozunk ki magunk számára, az már rajtunk áll és könnyen lehet, hogy egyazon játéknak te és én másképp örülünk.

Ninett79, DevilMókus, PalMa és 3 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Nekem most egy célom van , 50.000 db Halas láda . Ha ezt elérem , akkor a 75.000 db , és utána a 100.000 db .
    Hogy utána mi lesz nem tudom , de most elleszek evvel a programmal .
    Azt se tudom , hogy utána melyik ládát kezdjem el gyűjteni , mert nem tudom , melyik tetszik nekem .
    Talán a rémes dolgok ládája ? Ez elég rémes akció lenne . De az még messze van , és játszani jóóóó .

Zsike49, Samborg, rózsabimbó és 3 más kedveli ezt.
  13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

hali!
    Nyugtass meg, hogy nem téged láttalak a Kényszeres gyűjtögetőkben? :D ;)

-Erbrow-, ursa11, HéricsBáró és 6 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Kényszeresen kerülöm azt a műsort . :D

Zsike49, Samborg, .missrofi. és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Sagittarius69

Szerintem neked sem jó így játszani, ahogy teszed.
    Vagy ha annyira szeretsz játszani, keress mást, van a világon lotto is és azon sem kell agyalnod.
    Na, szóval!
    Tudjuk, hogy mi a következő tenyésztendő állat.
    Talán még hoztál is erről valamit, annyira nem követem, de nem lepődnék meg, ha így lenne.
    Tudjuk, hogy mi a terményese és tudjuk azt is, hogy a halas láda mit adhat, sőt, még azt is sejtjük a mások számai alapján, hogy abból te nagyjából 1490 darabot kaphatsz egyetlen gördeszkás kirakása nélkül, ha kibontod a halas ládáid.
    Szóval ha a célod az, hogy eljuss 50000-ig, majd 75000-ig és 100000-ig, akkor valóban jó játszani, csak éppen nincs értelme.
    Semmi, de semmi értelme nincs, mert ölöd azt.

rózsabimbó és DevilMókus kedveli ezt.
  16. JövendölőMáriusz

Ezt a szintlépő kosaras haladást sokat emlegeted.
    De enged meg, hogy felhívjam a figyelmed, hogy ezeket a csomagokat, akik tudnak taktikázni, nem kimondottan csak a szintlépésért veszik. Gondolom Te is szoktál szupertrágyát , esetleg más Kacsa Kata terméket vásárolni.
    Ha a legnagyobb szintlépő csomagot nézem, akkor 2.690Ft-ért,
    körülbelül 7.400 Ft értékben kapsz szupertrágyát, Kacsa Kata szuper és turbó trágyát a Tp bónusz mellé! Ezekkel a csomagokkal nagyon kedvezményes áron be lehet tárazni, sokat lehet spórolni, lehet velük a haladást több szálon tervezni, a játékot könnyíteni, élvezetesebbé tenni. Lehet valaki arra büszke, hogy jól halad ezek nélkül a szintlépő csomagok nélkül a szinteken, de akik meg megvásárolják ezeket egyéb tartalmukat is figyelembe véve, azok meg lehet ostobaságnak tartanának ilyen lehetőséget kihagyni.
    Tehát érdemesebb lenne a szintlépő csomagok ezen oldalát is nézni, nem csak a Tp bónuszt.
    :)

ursa11, Julcsi-néni, maszilva és 17 más kedveli ezt.
  17. Sagittarius69

Szia!

Itt a pont.
    Néha én is kihagytam a szintlépőt, simán el tudtam engedni, ha olyankor tette be a bp, amikor átgondoltalanul felesleges akció volt és ugyan ki is hagytam pár hónapnyi játékot, de 30 körüli rossz vesztesem van.
    Veszteni... rossz!

jutka190226, Samborg, ildiko44 és 5 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Majd lesz valami , mert játszani jó .

Zsike49 és Samborg kedveli ezt.
  19. Sagittarius69

Kettő a dolog.
    1. Vagy most provokálsz és akkor hamarosan kapok egy újabb fórumkitiltást, mert nem fogom bírni válaszadás nélkül, mivel viszketni szokott.
    2. Kibontod a halas ládáid és örülünk a sikerednek, ha tévedtem a számokat illetően, ha nem.
    Utóbbi lenne számomra kedvezőbb, úgy vélem.
    Számodra meg főleg, ha már úgyis tenyészteni fogjuk a levesbevalót.

ursa11, GA-BI-O-Farm, jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
  20. JövendölőMáriusz

Jancsika játékában az a logika, hogy nincs mindig logika. Olyan dolgokat tesz sokszor, amit mi nem tennénk, értelmetlennek, feleslegesnek tartanánk, neki ez a játék. Saját szakállára bátran kísérletezget mint egy örült tudós, és az eredményeket megosztja velünk. Őt így kell elfogadni. Olyan dolgokban is megtalálja az örömét, amiben más nem. Néha hajmeresztő és fárasztó, de azért valahol egy színfolt a játékban. Van amikor egy jó példa arra, hogy mit ne tegyél. A szomszédokkal való nullázásán fetrengtem a röhögéstől! Abban viszont biztos vagyok, hogy távol áll tőle, hogy bárkit provokáljon, vagy szándékosan megbántson.
    :)

ursa11, maszilva, Magdusnéne és 20 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.