Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!
    Jelen állapotok szerint a leginkább a tárgykeresős az az event, ahol a játékos azt érzi, hogy a ************
    Emiatt írtam korábban azt, hogy tőlem jöhetnek az ilyen eventek, de akkor a nyeremények is a követelményekhez mérhetők legyenek.
    A 120 farmpengőt adó pogó show nem teszi érvényesebbé a többi *****, ólastól sem.
    A piccoló láda a múlté, ez ennyire egyszerű, ha ilyen mennyiséget várnak el.
    Most kapásból azt mondom, érdekel az event és most már nem kapásból mondom, utoljára érdekel, ha nem lesz benne olyan felhősor vagy díj (szándékosan nem nyereményt írok, mert nekem már az ilyesmi évek óta nem nyeremény, hiszen megdolgoztam érte vagy pedig adtam érte a pajtámból szupertrágyát, Kk-át , egyebeket, tehát itt szó sincs nyereményről, csak esetleg méltán járó jussról beszélhetünk, akkor is csak jó esetben), ami tényleg nagyot villant.
    Minden gazda arra figyeljen, hogy amit kap, megéri e azt, amit ad - és mérlegeljen, beleszámolva nem csak a farmos cuccait, hanem azt az időt is, amit nem él át a családjától, de akár önmagától távol is a farmja miatt - vagy sem és ehhez mérje egy-egy felhősor vagy event adta jutalmat, mert csak ez számít.
    Nem pedig a gyűjtés.
    Ilyen esetben a gyűjtés csak kontroll nélküli hiúság.
    Magam is soká jöttem rá erre.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.8.21
    Lillapilla73, anci0915, fiam62 és 14 más kedveli ezt.
  2. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Így is hangulatos, mindenki azt képzel a csillagok helyére amit akar, lehet még cifrábbat is mint amit Te írtál. Biztos vagyok benne, hogy mindenki tudja, nem dicsérő szavak lettek cenzúrázva.
    :D

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Megmondom őszintén, múlt hét volt az első, hogy nem vittem a laptopot magammal nyaralásra. El sem tudtam volna képzelni, hogy nincs a farm, már a kezdetek óta, amióta magával szippantott. Hozzá teszem, most voltunk nejemmel először kettesben. Mondtam is neki, ez a nászutunk. :D Ha nem lenne a feleségem, azt írtam volna, hogy házasodott a gazda! :D ;)

Lillapilla73, anci0915, fiam62 és 13 más kedveli ezt.
  4. JövendölőMáriusz

Kikövetelni azt nem lehet semmit, nem részvényesek vagyunk, csak "fórum" moderátorok. Javaslatokat tehetünk.. Visszajelezzük a játékosok véleményét, ezek alapján változtatásokat is javaslunk. Ha a javaslatról úgy gondolják, hogy még belefér, akkor változtatnak, ha nem, nem. Hidd el, többször is volt már jelezve, hogy túl sok az eventnövény vagy, hogy lehetne értékesebb nyeremény. A nyereményekről is szoktunk javaslatokat tenni, ezek között esetleg mazsoláznak és döntenek. Ennél többet nem tudunk tenni. Nagyon örülünk annak is, ha már pár kisebb változtatást is el tudunk érni.
    :)

fiam62, HéricsBáró, ladislaw11 és 13 más kedveli ezt.
  5. Sagittarius69

Szia!

Épp erre gondoltam.
    Minden olyan alkalommal, mikor látjátok, hogy a játékosok hogyan tudnának le gyorsan a megérős eventet, jelezzétek feléjük (bp), hogy a nyeremény nem megérős és te hidd el, nem az eventnövény mennyisége sok, hanem a "nyeremény" kevés.
    Ha valaki kapni akar, adni is tanuljon meg - és ez valóban nem több ennél, de ezt már itt is sokszor leírtam a fórumban.
    Ne visszajelzésre, hanem előrejelzésre menjetek, gondolva ránk, másképp játszókra is.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.8.21
    fiam62, ladislaw11, Melan és 8 más kedveli ezt.
  6. JövendölőMáriusz

A hsz-ed egy részét töröltem mert felesleges. Értem mit akarsz közölni.
    Eddig is előre küldtük a javaslatokat. Ezután majd még jobban kiemeljük a visszajelzésekben és az előre elküldött javaslatokban, hogy jobban vegyék figyelembe a magasabb szinteken játszó játékosok igényeit és ennek megfelelően további javaslatokat is teszünk majd a nyereményekkel kapcsolatosan. Reméljük még többet eltudunk majd érni mint eddig. A változás nem rajtunk fog múlni.

7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Látom viharos éjszaka volt!
    Köszönjük;)
    Csak csendben jegyzem meg, hogy egy ideje már közép tájon vannak a felhők... :music: Az utána lévő dolgok bónusz szintek;)
    Csak a játékosok ezt elfelejtik:wuerg:
    Jó lenne olyan event ismertető... amiben határozottabban jelezve van, hogy a normál event meddig tart... - volt már erre próbálkozás;)
    A játékosok egy idő után megszoknák- vagy nem...:music:
    A bónusz szintek amelyek komoly ráfordítással teljesíthetőek, komoly nyereményekért kiáltanak... - ezzel azt hiszem a jóslatok alapján nem lesz gond;) De gyarlók vagyunk és mindig többet akarunk;)
    Sajnos mivel több helyről öntik a fejlesztők pl a zöld csepp megszerzésének ingyenes lehetőségét a játékba.. egyértelmű hogy a követelmények is ennek megfelelő ütemben nőnek, hogy a vásárlási kedv megmaradjon:wuerg:
    Ezzel sincs semmi gond:music: Már rég óta tudjuk, hogy ez a játék ingyenesen is játszható;) Sok melóval a felhők is megszerezhetők általában:music: De van könnyebb út is;) Ahol a ráfordításért cserébe nem csak időspórolást hanem a virtuális javaink gyorsabb gyarapodását várnánk!
    Örülök, hogy jól sikerült a pihenés! Legyen még sok ilyenben részed!;)

zsani_apja és jutka190226 kedveli ezt.
  8. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Külön szia Holdfény! Egyetértek veled hiszen az alap nagyon kevés befektetéssel is elérhető. Akinek mint például nekem nincs megfelelő utánpótlásom el kell dönteni, hogy mennyit ér meg mennyit szándékozom rááldozni. A legutolsó tárgykeresős volt az első amit végig vittem pusztán kíváncsiságból, hogy mire vagyok képes. Mivel én nem tudom soha a maximum pontszámot hozni, így lényegesen több növényt kellett termelnem. Most ismét megpróbálom, de nem leszek csalódott ha nem sikerül. Az a baj, hogy sokan mikor megjelenik az ismertető csak azt nézik mennyi növényért van meg a bónusz nyeremény és egyből jön a panaszáradat. Pedig csak annyit kellene tenni, hogy felmérjük mire vagyunk képesek. A kicsiken csak játszom, mert szeretem ezt a játékot és addig jutok ameddig van időm termelni a növényt. Az a nyeremény is jó amit menet közben ki veszünk. Főleg, mert ingyen van csak kapálni kell érte. Rá kellene ébredni mindenkinek a határaira. Ez a fajta event nem kezdőknek van megtervezve. Szép napot sok sikert kívánok.

-BombadilToma- és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Szia!
    Így van;) Az én határaimat a való világom szervezi... Meg az, hogy bizonyos dolgokra nem vagyok hajlandó költeni:music:
    Ide kikapcsolódni jövök... 8)
    Számomra az eventek a felhőig kötelezőek;) Utána ami sikerül az jó.. ami nem... ahhoz vagy nem volt időm vagy nem volt kedvem:p

A több növény nálam is garantált:wuerg: mert a különbség keresőssel játszom:music: Sőt az esetek nagy részében a gyerekek gyakorolják az egér használatotxDxDxD Neeeem farmoznak gyakorolnak;)
    Kíváncsian várom a nyeremény listát:music: A beharangozóból ítélve tetszetős lesz;)

^^Ayumi^^ és jutka190226 kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Ki mennyire elégedett a Füvészkert gazdaköri beadandóival ? :inlove:

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Elégedett? Hát kb ilyenre lehetett számítani... :music: 0 perces növény, szerszám tenger és ládából bontott állatok beterelésére jó lesz;) Mert ugye a fejlesztéseket azonnal szeretném munkába állítani;)

anci0915 kedveli ezt.
  12. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Szia!
    Én tisztellek és becsüllek de most ez erős túlzás hogy az eventnövény mennyisége nem sok.
    Tedd föl magadnak azt a kérdést hogy ez az eventnövény mennyiség kinek és kiknek nem sok mert ez még nekem is rengeteg 268 db felhősorral + vannak ládát adó dekorjaim igaz abból sem sok.
    Sajnos a 268 felhőm sem ér sok mindent mert a zöme csak TP ad a toppos felhőkről lemaradtam így jártam tudomásul vettem.
    Dolgozó ember vagyok"átlagos fízetéssel"és nincs időm a nap 24 órájában a gép előtt ücsörögni és sajnos a top 100-ban sem vagyok benne hogy szórjam a forintot.
    Igen tudom nem kötelező csinálni. De akkor bárki is mért csinálja?Hát azért mert van sikerélménye és jól esik majd boldogság önti el az ember szívét.
    Attól még hogy egy átlagos büszke magyar vagyok. Igen! Én is költök a játékra és még szeretnék is ha lesznek változások a pozitív irányban mert szeretek boldog lenni szeretek játszani és szretek nyerni.
    Sajnálom hogy a játék letért egy olyan utvonalról ami járható lett volna. Végre kezdtem élvezni a játékot végre elkezdtem haladni és ami fontos a BP-nek el kezdtem szórni a pénzemet a játékra.Ami mégis a legfontosabb el kezdtem olvasni az olyan profi játékosok hozzászólásait mint pl. te is vagy akár Rékuci1111 és persze Bombadiltoma táblázatai és azok a tökéletesen megfogalmazott taktikai tanácsai.
    Persze sorolhatnék még neveket de ezt kihagyom mert lényegében mindenki aki részt vesz a fórum életében és itt kiemelném nagybetűvel a VILÁGBAJNOK MAGYAR MODERÁTOR TEAM tagjait.
    (Ha kérhetem ezt senki ne vegye nyálaskodásnak csupán az igazságot írtam le de szerintem vannak akik ezt tudják.)
    Az is igaz hogy legutóbb én is letermeltem azt a több tízezer event növényt.De milyen áron?És ezt nem szeretném rendszeresíteni az eventekben.
    Jelen állás szerint még az ötvenezret sem tudnám letermelni 6 nap alatt.
    Sajnos az ehez hasonló infókat ki bányászák a BP-nél aztán egymást érik a lehetetlen küldetések(Mission Impossible).
    Aztán jövőre tollhatjuk a150.000-es eventeket.

achmed1122, PZoli64, Amira09 és 5 más kedveli ezt.
  13. Sagittarius69

Szia!

A magam nevében írtam, a saját véleményem fogalmaztam meg és tényleg azt gondolom, hogy letermelem a kellő mennyiséget, ha megéri egy event felhősora vagy valamely nyereménye, de számomra a piccoló láda nem vonzó dolog.
    Van már 11 pogó show-m, plusz kettő kirakatlan is, konkrét nyeremények érdekelnének ilyen növénymennyiségnél, nem zsákbamacska.
    Továbbra is az a véleményem, hogy a bp támaszthat felénk követelményeket, de akkor azoknak megfelelő legyen a jutalom is.
    Az ilyen tárgykeresős eventekre ez főleg igaz, még akkor is, ha én a 10 tárgyak keresésével szoktam játszani, eszemben sincs 5-6 órát minijátékozni.
    Szóval ha úgy látod, hogy nem éri meg valamely event, egyszerűen hagyd ki, semmit nem veszítesz vele, sőt!

Lillapilla73, maszilva, Amira09 és 6 más kedveli ezt.
  14. -forrest-gump-

Ezeket én is így gondolom de az tény hogy a BP ki mutatta a fogafehérjét kapni szeret de adni semmit és ez erősen meg nyilvánul a játék minden terén.

15. zsani_apja

Én már azon is agyaltam, hogy nem az van, hogy nem akar adni, hanem nem is tud. Bár a nem akarás, biztos elnyomja a tudást is. Kár, hogy Máriusz nem lát bele a fejükbe is. ;)

^^Ayumi^^, inanna11, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  16. -forrest-gump-

Azért Máriusz már tud valmit mert ép a minap írta az egyik hozzászólásában hogy a játék nem tesz többé mint akik vagyunk.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. Sagittarius69

Tudni tudna, hiszen csak beteszi egy közepes event végére a varázskalapot vagy egy gyepek urát és máris nagyobb kedvvel szorgalmatoskodnánk a kapálás terén, de amikor egy területen kell eventezni és letermelni 14000 növényt pár titokholmiért és a felhő is harmatgyenge, számomra az a növénymennyiség a sok, mert egyszerűen nem éri meg.
    Emiatt írtam korábban is, hogy az lenne jó, ha többször (vagy inkább mindig) hallgatnának a moderátoraikra és akkor mindannyian jobban járnánk.

maszilva, ladislaw11, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  18. zsani_apja

Persze, hogy nem tesz többé, na erre írnám, hogy sőt... ;) Viszont én személy szerint nem azért játszok, hogy annak tűnjek.
    Jó lenne tudni, hogy merre haladunk, mert én azt hiányolom. Most is csak nézem a pillangóidat, forog az agyam. Ismét eszembe jut, amit már paár hete, de lehet hónapja is írtam, hogy volt amikor a fejlesztők csináltak videót és ott mutatták be az újdonságot. Mérges vagyok magamra, hogy ezt most nem találom sehol, pedig biztos, hogy rögzítettem valahova. :)

-forrest-gump- kedveli ezt.
  19. -forrest-gump-

Jelenleg rossz irányba haladunk de a bp tudja hogy kell az emberekre hatni úgy vélem nem ez az első olyan időszak amikor föl kelett állniuk mert nagyot estek és jöttek a ládákat adó felhők és dekorok.

GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ládát adó dekorok?
    Tavasszal néhányunknál megjelent egy ládaválogatási terv az eventórában, simán tudtam válogatni, engedte a rendszer. Szerencsére az árát nem vonta le, de nem is kaptam ládát. Ide jöttünk és elmondtuk róla a nem éppen kedvező véleményünket.
    Saját magam is írtam, hogy így ebben a formában én ezzel nem fogok élni, mert harmatgyenge, mondhatni pocsék és drágább is, mint ami volt.. Főleg a dekorokat hiányoltam, mert azok nem voltak a különleges kategóriában benne.
    Azóta sincsen ládaválogatás, hiába vártuk a javított kiadást.
    Volt egy olyan event ahol mindenki fel volt háborodva a felhő túl hosszú érési idejével és a sok event növénnyel és ennek hangot is adott. Hatása volt, csökkentették a beadandó gazok számát a felhő tulajdonságaival arányosan az is sokkal gyengébb lett.
    Most ez az event egy jó felhőnyereményt biztosít jelenleg a jóslatok szerint, ha nem változik meg.
    Nos én nem tudom, hogy van-e értelme itt véleményt írni ezek után. Lehet persze, nem tilos. Csak mint a gyógyszereknek lehet káros mellékhatása is.

-forrest-gump- és HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.