Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Játszani úgy jó, ha értelmet viszel bele.
    Akkor élvezheted igazán.
    Nálad meg azt látjuk, hogy csak egy üres szlogen az, hogy "játszani jó".
    Ezt simán elengedhetnéd, nagy kár, hogy a billentyűzeted ennyire rááll.
    Biztos észrevetted már, hogy sokakat irritálsz vele.
    Neked is jobb lenne, ha alaposabban elmélyülnél a szeretett felhősoraid hatékonyabb használatában.

rozo52, gyulagazda45, Avalon és 9 más kedveli ezt.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szió!
    Viszont a 4 varázskalapból közel 2 évnyi aranyat kap összesen:) Addig meg még a FA-fa is összejöhet Neki:)
    40*4=160*4=640

ildiko44, maszilva, PalMa és 2 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia drága szomszim! :)
    Igen, ez is tény.. Nekem is azok adják az aranyat, van pár db. Már csak egy FA fa kellene.. :D Már én is olyan leszek mint zseniapu. Megrögzött FA fa mániás. :D

ildiko44, jucus100, PalMa és 2 más kedveli ezt.
  4. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Tényleg igazad van, játszani jóóóó lassan azért megtanulom, hogy erre is figyelni kell/kéne de van még idő rá. Jó olvasni az ötleteket, s ha nem felejtem el akkor majd én is ezt teszem! A matricás albumot valójában rendesen el is hanyagolom,ha majd idő lesz rá azt is megnézem......Már későn kapcsoltam, a másik válaszra nem volt lehetőségem, kettőre meg nem akarok külön válaszolni, mert kikapok....de okulok tőletek, fogom figyelni a felhőt ezután, csak valahogy rendszereznem kéne az pedig idő, ez a következő feladat, megpróbálom teljesíteni! Kösz

5. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Szervusztok!
    Becsülöm azokat a játékosokat akik fejből tudják melyik dekor, melyik felhő milyen bónuszt ad, mennyi az érési ideje és mennyi időre adja. Nálam ez abban merül ki, hogy tudom van erre vagy arra ható felhőm, dekorom. Hogy melyik az azt már nem tudom mindegyiknél. Párat azért megjegyeztem, ezeket rendszeresen, tudatosan használom. Ez azért kevés. Ha a felhőket több szempont alapján lehetne csoportosítani akkor jobban ki tudnánk használni hatásukat. A keresőben nem csak a nevére hanem a tulajdonságára is lehetne keresni az se ártana. Az egy megoldás hogy leveszünk egy dekort a felhőről és majd amikor aktiválni akarjuk akkor tesszük vissza. Ilyen alapon legalább egyharmadát sokkal ritkábban aktiválnánk. Aki reggel kimossa az álmot a szeméből, öltözik és megy dolgozni nem igazán tudja végigböngészni a felhőit, örül ha van ideje egy reggeli aratásra.
    A lényeg hogy több csoportosítási lehetőség kellene, ha a fő ágakon belül is el lehetne különíteni még más kedvenceket is. Régen én is maximális kihasználtságra törekedtem. Ha a bónuszból volt még 10 perc azt saláta termelésével hasznosítottam. Ezt már el tudom engedni. Lehet event, ha sétálni van kedvem nem érdekel hogy aratni kellene.

Lillapilla73, maszilva, timcsi13 és 11 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nem túl nagy baj, én mosolygok rajta, hogy mennyire fontos az a bizonyos fa :), szurkolok neki, hogy végre sikerüljön nyitni mindkettőtöknek, és mindenki másnak is aki erre vágyik :)

jucus100, GA-BI-O-Farm, PalMa és 3 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

ildiko44, GA-BI-O-Farm, PalMa és 2 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A való világunk irányít:music: Reggel annyi időm van aratni, hogy végigszaladok mindenen... 8)
    Hasznosítani a 10 perceket nem igazán tudom, sőt a gyerekek mellett a 6 órás terménybónuszok is kárba szoktak veszni... o_O No de sebaj... Ide én nem bosszankodni jövök;) s nem is percre pontosan..;)
    Van egy két dolog amit kiváltok... de a felhők azok csalódás... :(
    Van aki lottózik... Én Farmozok;) Nem cél az irritáció okozása...8)
    Játszani jó:inlove: Olvasni is... sőt nekem a fórum is szórakozás... :music:

bocsinet és Samborg kedveli ezt.
  9. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia. Áthoztalak ide hogy az eventet ne zavarjuk.:music:
    Mint kínálat jelenleg még nem jelenik meg :music:,de mint a felhasználhatók drágulása kurkuma bazsalikom keserű gyömbér stb az igen.o_O
    Akik tudnak tervszerűen játszani ,de nem tudtak 0-ni eddig azok száma szerintem nem elhanyagolható.:music:
    Kb azt hiszem ahogy a Hajdina Amaránt se kiemelkedő értékű, :music:úgy ez az állatokra is igaz lehet ( persze pár hónap el fog telni míg az első fecskék nagyobb szamban megjelenek a piacon):music:
    Aki azonnal beleugrik több 10000 táp nélkül az nem oszt-vagy szoroz):music:
    De érdekes mindenesetre . :)
    Nekem is most lesz meg az 5o_Ojó kérdés hogyan tovább:)
    Persze a tápok készülnek ;)xDhogy mit fognak érni az ?o_O
    Mindenesetre tenyészteni lehet az biztos:) Ez mindenképp jó:)

Samborg és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Köszi a költöztetést!

A nullázáshoz táp kell óriási mennyiségben... s tudatos tervezés ... pl bónusz felhasználás... és nagyon sok pörgetés:music:
    Ennyire előre látóan a játékosok kevesebb mint 1 százaléka műveli ezt a játékot... s lehet, hogy sokat mondtam;)
    Akiknek mostanság lesz meg a nullázás lehetősége... azt gondolom az első 1-2 lehetőséget el fogja tapsolni8)
    Mert kipróbálja... :inlove: Én legalább is ezt tenném, de még messze vagyok tőle...
    A Top biztosan meglódul... ezt kb borítékolni lehet... Azon felül ha nem lesz helye a letermelt állatoknak akkor a kereslet nem tart lépést a kínálattal, így a pajtákat töltik. Ami akár jó is lehet;) Van akik a pajtában rejtőző számoktól izgalmas a játék;)
    A táp hozzávalók ára az egekbe van most is... valószínűleg az űr felé tart majd:wuerg: Nincs az a kisfarm mennyiség amivel ezt kiegyensúlyozni lehetne.. :music: sok játékosnak nincs is ideje energiája rá! az állatokat etetni kell;)
    Ördögi spirál ez! Ettől jó ez a játék... most nyílik egy új lehetőség, kíváncsian várom, mit hoznak ki belőle a játékosok;)
    Nem feltétlen az első 100 helyezett a Top-on hanem mondjuk a 100-1000 közöttiek;)

11. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Ezt még azok sem merik megbecsülni, akik látnak is valamit a játékosok szokásaiból!
    :)
    A HOLDFÉNY Farmtudományi Kutatóintézet Központi Statisztikai Hivatala által készített becslés.
    :DxD;)

rozo52, maszilva, PZoli64 és 12 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Lehet nem fogalmaztam elég világosan , de a célom a 100.000 db Halas láda .
    Nyílván , azért gyűjtök ennyit , mert nem kell . Ha kellene , akkor nyitogatnám , és nem volna ennyi .
    A benne levő termény meg teljesen felesleges , mert a gazdakör rá az nem szalad el , bármikor meg lehet csinálni .
    Szóval a lényeg , hogy 100.000 db Halas ládám lesz . Valamikor . Talán .

Avalon, xanto19641964, jucus100 és 7 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Szia kedves Máriusz :)
    Erről a szép és cirkalmas KSH-ról a nyugdíjas fogyasztói kosár jutott az eszembe, ott sem értem kristálytisztán, hogy miből is áll pontosan, ahogy az előző hozzászólásból sem derül ki számomra, hogy mire is alapozza :D
    Ha nagyon szeretnéd akkor lesz is, csak gyűjtögesd szorgalmasan:inlove::inlove::D

Utoljára szerkesztett: 9.2.22
  14. -Holdfeny-.

Megbecsülni simán lehet bármit...:music: A tévedés jogát fenntartom:p

GA-BI-O-Farm, Samborg és DevilMókus kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

A farmárudába bekerült a Pokol kutya ól . Még több ólam lesz .:D

Gyertek picike kutyulik , simogatni foglak titeket egész nap . :inlove:

-Erbrow-, jucus100, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

A horrorparadicsom ól nem mozgatta meg a fantáziádat?:D:D:D

17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én ismerek olyan srácot, aki mindig vágyik rá. :D ;)
    Már lehet, hogy írtam. Nem régen nyitottam egy farmon piccolót. Ez volt szerintem az első, de nem biztos, hogy az utolsó. Abból FAfa jött elő. Úgy hogy bármi megtörténhet. Mondjuk ezt amúgy is tudjuk, te főleg, csak gondoltam emlékeztetlek és magamat is. :D Így most az öngyilkossághoz vezető utamat elzártam. ;)

jucus100, GA-BI-O-Farm, PalMa és 2 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Nem szeretem a paradicsomot , mert amikor egyszer kicsi voltam és már órák óta mentünk autóval nyáron , és éhes voltam , csak egy meleg löttyedt paradicsom volt kajaként , és egy meleg , szénsavmentes szénszavas ásványvíz .
    A szódával már megbarátkoztam .

PalMa, Samborg és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Még szerencse, hogy ezt az utolsó mondatodat be zöldítetted, mert olyant mondtam volna, hogy Máriusz radírja menten elfogyott volna mire kitörli.
    Ennyit egy játékelem sem ér meg.. még a FAfa sem..

20. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Értem.
    Sokan vannak, akik azt hiszik, hogy játszák ezt a játékot.

Ninett79, DevilMókus, -Holdfeny-. és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.