Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Szia! Ha van elég gyümölcsöd a gyümölcs piacot ajánlom.

edina242, -Holdfeny-. és zsani_apja kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálunk a hóvirágok sokasága nyílik a kertben;) S a téltemető virág is virít;)
    Lassan itt az ideje a szőlő metszésnek is.. van mit tenni;)
    Jancsika horror gyümölcs nagyhatalom;)

ildiko44, Goran és jutka190226 kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Akkor várnám a Farmaranyfáét is. :D ;)

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Már mindegyik dekor a csillagbokor és a FA fa is elérhető kis szerencsével minden gazda számára;)
    Csak türelem...

ildiko44 és zsani_apja kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Töröltem az előző írásomat, mert félre olvastam. Azt hittem cserélni szeretnél csillagbokrot FAfáért..
    Sajnos még mindig nem derült ki számomra a besorolása, így tartok tőle, hogy hasonló a kettőé. Ez pedig nem jó hír.. nekem sem és neked sem..

HéricsBáró és zsani_apja kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Biztos, hogy az, így beletörődök a sorsomba. :D ;)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Kis farmon evvel leptek meg . Majd a BP is meglepődik ha nem kell .

Nem tudom kell e a felhő . Vagyis kellhetne , ha nem volna terülj terülj asztalka a retró valentin vásáron .
    Ha marad a malacperselyben valami , megveszem . De az ölelős maci mindennél jobban elsőbséget élvez .

Egyszer bedobtam 400 milla értékben és körülbelül nem kaptam 1.000 Farmpengőt

Ez a 1 FP : [​IMG]

Ez a 3 FP : [​IMG]

Ez a 8 FP : [​IMG]

Ennyi farmpengőt szereztem : [​IMG]

Tegyük fel , hogy bedobok 400 millió pajtaértékű fatermést , és kiválok 900 farmpengőért egy Narancs kutya ólat .

Na , egy ól 2 állatot ad . A 2 állat össz értéke keretítve 5.000 CSP .
    Na , ha vissza akarod konvertálni a bedobott 400.000.000 fatermést , akkor szerezned kell az ólból 160.000 db kutyát .
    Ehhez a 160.000 kuytához 160.000 db táp kell . Ehhez , körülbelül 5 millió db sírkő kell .

De ha van pár termény bónuszod , akkor jelentősen lecsökenthető .
    De , mivel a saját bőrömön tapasztaltam , szerintem nem éri meg meg semmilyen téren a gyümölcspiac .

Utoljára szerkesztett: 11.2.22
    jutka190226, farmer_puma28, PalMa és 2 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Szia Jancsika :)
    Én is ezt mondanám, ha a gabonákra hatna, vagy minden növényre, de ha már nullázásra szánom el magamat, úgy gondolom, hogy a legjobb PÉ-jű növényt kell használnom és az sajnos nem virág. Szeretem a macit, de annyira nem ,hogy még egy legyen belőle. De a te álmod ha megvalósulna: ott van az üres gazdakör, még ki tudod használni, (feltéve ha még tervben van).
    Sokat vívódtam néztem a hivatalos ismertetőt és nem tudtam dönteni.. ami hasznos lenne annak a grafikája nem tetszik, a színvilága sem az enyém az én ízlésemhez túl giccses. Ettől függetlenül lehet, hogy megveszem a fejlesztéseket a már meglévőre, mert csak az alap van meg.. még alszom rá egyet, talán az segít dönteni.

HéricsBáró kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Én az álmodozó penelopé tojás függönyeivel szemezgetek .
    Ha lenne több penelopé , ami nincs nekem , de néhányra csak 1 -2 dobnék , az jobb lenne , mintha egyre dobnám az összes fejlesztést ?

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Egy felé jár az eszünk, én is ezt számolgattam ki, hogy mi lenne , ha... és a válasz az, hogy nem tudom :oops: Ma döntésképtelen vagyok, ilyenkor szoktam abbahagyni minden tervezgetésemet.xD:cry:xD
    De majd holnap üdén frissen eldöntöm. Ha megtalálod rá a választ akkor írd meg bagolyba légyszi :D

11. HéricsBáró

Én alapból mindig döntésképtelen vagyok , aztán idejövök tanácsért , és az ellenkezőjét csinálom , amit mondtok .

PalMa és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Nos ezzel nem mondasz semmi újat, tudom, hogy fordítva működsz xD:cry:xD

HéricsBáró kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

Amúgy ha hiányos felhőn , lesz olyan dekor , amim ha nincs , de lehet venni , ott felalánja automatikusan ?

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Szerintem nem, neked kell végig görgetned a felhőket és megnézni a hiányokat, de a tévedés jogát fenntartom :)

HéricsBáró kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

A retró trágyak mellé ez is idecsusszant : Szuper akciós nap!
    Szerencsére , csak véges a malacpersely .

ildiko44 kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Nem vagy képbe a pletyik között, mert erről már Máriusz is szólt itt.
    Nincs az a persely a világon ami ki nem fogy egyszer sajnos.

ildiko44 és HéricsBáró kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Arra még nem jártam , tenyésztettem , és nézegetem a retró akciót . :cry::inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Apja!
    A Kapuvár is vár, meg a Kaposvár is.... meg még vannak jónéhányan ;):D
    Tudod: jókor, jó helyen kell lenni, és már nem vársz hiába. :D

PalMa, Kuzdern és zsani_apja kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Ezek szerint várnom kellett volna , és nem tenyészteni ? :cry:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Szia Jancsika :)
    Szerintem jól tetted, hogy nem vártál, hiszen a boomnak és a tenyésztési akciónak akkor már vége lesz.
    Viszont készülhetsz vele a jövőheti eventre. Ha megtöltöd a terepet kaméleonnal biztos, hogy nyerni fogsz tenyésztésenként 1 tápot:)
    Ha pedig boom nélkül tenyésztenél, nem nyersz rajta az égvilágon semmit.
    Tehát hétfőn terepbe a kaméleonokkal vagy anakondákkal, kinek milye van több, aztán az event kezdetekor aratás és már kész is a következő evented (de ezt te pontosan tudod:) :) )

ildiko44, PalMa, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.