Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bacsi_1977

bacsi_1977 Járnitanuló

Köszi a választ :)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Mivel megváltozott a telihold felhő , egész érdekes lesz evvel a felhővel is .

Drágán add a festéked felhősor

• Lezárási idő: 720:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • TP/BTP bónusz: 500%, Hatóidő: 04:00 óra
      • 2 party pörgetés
    • Tematikus felhősor, meghatározott dekor elemek helyezhetők rá. (Mechafészek, Színágyú, Festőrobot, Robotojás)

jutka190226, -Holdfeny-., Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Kifejtenéd ezt egy kicsit bővebben is? Mire gondolsz? A kétszer 500%-ra együtt? Ennek a felhőnek kicsit hosszabb az érése, elég nehéz lesz összehangolni a kettőt.. szerintem, de nem lehetetlen.
    PS: Holnap akár ki is próbálhatnám, de nem fogom megtenni, mert a festékes felhő ennél sokkal értékesebb, mint hogy egy terület miatt ellőjem... még nem látom át, hogy mikor fogom használni, de győzzél meg az érveiddel esetleg, ha megírod... :D:inlove:

HéricsBáró kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

Most ebben a szent pillanatban találtam ki , és a pillanat hevében le is írtam rögtön . Szóval fogalmam sincs mi a terv menetele .

SnéDóri és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

No, ezzel nem tudsz meggyőzni arról, hogy holnap a két felhővel arassak xD:cry:xD Toll a füledbe, azt hittem megláttál valami komolyabb hatást is :)
    Légyszi érleld magadban még egy picit az intuiciódat és ha rájöttél az okára osszad meg velem is:inlove:

PalMa, HéricsBáró és SnéDóri kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

1000% Tp bónusz , az mégiscsak 1000% TP bónusz .

PalMa és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Mit is írt Toma a bónuszokról neked a fejlődésiben? Nem mindegy, hogy mire használod.. Emlékszel rá?
    Való igaz, hogy az 1000 % komoly szám pont ezért nem lövöm el feleslegesen. Nyomos okának kell, hogy legyen, hogy ráküldjem az aratásra ezt a százalékot.
    A kúria dekorjai nem elég nyomós indok nálam, azok megvannak szépen az 500%-kal is...:D:inlove:
    De egy kiadós nullázás már eléggé nyomós ok lehet nálam is :) Viszont nem látok rá lehetőséget, hogy legyen értelme jelenleg is a nullázásnak és a szezonzsetonok beváltásának (ami ugye nem kevés százalékot tesznek ki), de a játék nem adott egyelőre esélyt nekem a használatukra.

jucus100, HéricsBáró és zsani_apja kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

A nullázást felejtsük el , mert az egyik 500% a teliholdon van . :cry:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Igen tudom és nem is arról beszéltem, hanem a festékes felhőről, hogy azt nem lövöm el csak azért, hogy a ligetben legyen 1000 %
    PS: Szerintem mi jól elbeszélünk egymás mellett most. Te neked a rémliget a fontos, nekem meg a farm.. ebből lett a kavarodás
    Mellesleg eszemben sincs a nullázást elfelejteni az egyik jelenleg legfontosabb eleme a játékomnak. Szeretek nullázni legyen az ól vagy amaránt, hasznos és jó dolog :), ha a megfelelő időben végezzük el. (Sajnos most nincs megfelelő időpont, legalább is én nem láttam meg még a lehetőséget rá)

HéricsBáró kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Leárazás rohamnál csak úgy mellékesen , akár az eladási ár tizedéért is szíven visszaváltanám a nálam összegyűlt szerény mennyiséget;)
    Ha már a mesterségek völgyének összetevői is sóba kerültek ;)

zsani_apja kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Szerintem csak simán izgulok a szomszéd ajik miatt . És már eléggé idegállapotban vagyok .

-gyöngy-581 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Majd jön az az idő amikor a horror világban is lehet nullázni kedvedre:music: Mindennel...;)
    Csak legyen értelme... Legyen hozzá cél!
    Persze.. mindkettő tp bónuszt ad....:music:
    Kíváncsian várom;) Mennyire lesz érdemes szomszédolni miatta;)

HéricsBáró kedveli ezt.
  13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Így még nem bontottam ilyen ládát, ennyiből meg főleg. ;)
    Elpörgettem:
    • +1 ólakra: 1 db
    • +1 fákra: 1 db
    • 100%: 2 db
    • Tp bónusz: X db

Utoljára szerkesztett: 4.3.22
  14. -Holdfeny-.

Nálam emlékeim szerint egyszer volt 200 pörgetéses nyitás.... 10 alatti ládából:music:
    Ritka mint a fehér holló;) Szép nyitás volt!

jutka190226 és zsani_apja kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Vegyél be egy nyugtatót, vagy hideg fürdőt az feletébb hasznos lehet az idegállapot csillapítására Esetleg egyél valami csoki félét, vagy édességét, én azt szoktam csinálni :DxD:cry:xD
    Hűha, gratulálok hozzá :)

16. -Holdfeny-.

Jancsika nap mint nap édesség között dolgozik;) Lehet, hogy azért ilyen nyugodtxDxDxD az idegállapota8)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Akartam írni a segítősbe, de nem mertem. Láttam egy gazdát, szinuszt. Cosinust viszont nem találtam. :D ;)

GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

Csendes nap elé nézünk;) Termelgetek... Olvasgatok;)
    xD Kíváncsi lettem volna a válaszra;)

zsani_apja kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Sziasztok! Figylejetek erre az új felhőre, mert még a régi tulajdonságait adja a következő frissítésig!
    Sajnos én túl gyorsan arattam, elkerülete az a tény a figyelmemet, hogy csak a következő frissítéskor fogja adni az új tulajdonságait, de én ezt kaptam a felhőtől :cry:
    Megmondom őszintén nem ellenőriztem le az adományát aratás előtt. :oops:
    PS: Amiért idehoztam a sámlira az az volt, hogy figyeljenek a játékosok jobban, mint én és ellenőrizzék le a felhő tulajdonságait, mielőtt kattintanak.

Utoljára szerkesztett: 5.3.22
  20. -Holdfeny-.

Nem igazán volt még a játékban felhő módosítás, bekerülés után:wuerg: reméljük a következő aratásnál már a helyes értéket mutatja...:music:Bár azt gondolom az érésidő módosítás menet közben is végbe tud menni;)
    Én majd holnap reggel aktiválom a tervek szerint!
    Mondjuk ellenőrizni nem szoktam... de most majd figyelek rá.

jutka190226 és Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.