Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Lehetne a bónusz rendszerben olyan , hogy aktiválunk egy bónuszt , és lejegeljük .
    És akkor nem telik az idő és a bónusz se .
    De amikor aktiváljuk , egyszerre hatna , amit lelegeltünk .

Sok bónusz jegelnénk , és mehetne egyszerre a habzsi dőzsi .

jutka190226 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

ÍRd meg az ötletlősbe, lehet, hogy valakinek megtetszik. Elég sok furcsa ötletet olvasok ott néha ez is elfér közöttük :)

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Az a baj, lehet elolvadna a sok leheléstől. :D ;)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

Az ólválogató mini eventben , a gyakori kategória közt lesz neon manta ól ?

PalMa kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Álmodozol vagy nem piheted ki magadat? Gondolkodj mielőtt leírod a következő ötletedet . Esetleg kérdezd meg Máriusztól, kíváncsi lennék a reakciójára :)

HéricsBáró kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Egyszerűen szép;)

7. HéricsBáró

Utóbbi . xD:cry::inlove:
    Sokat olvastam erről a rejtett adottságról , hogy kell elsajátítani ?

Nem merem , megkérezed ? xD:inlove:

zsani_apja kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Nahát... érdekes gondolat;)
    Azt látom, hogy a játékosok mit nyernének vele... de a játék és a játék szervezők? :music:

9. HéricsBáró

Minimum , hogy farmaranyért kell fizetni érte , szóval a BP jól járna . :inlove::inlove:

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

No akkor részletezd az ötletelős topikban;) Hátha kicsit átdolgozva megvalósul!

11. HéricsBáró

Nincs benne neon ól : Ólválogatás - 2022. március
    Meg semmi olyan , ami csábító lenne .

zsani_apja, PalMa és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Örülj neki, ismét nem kell költeni egy fillért sem.

13. -gyöngy-581

Szia!
    Pontosan ezt állapítottam meg én is, nem lesz a farmjaimon válogatás, mert nincs miért, ezek az ólak számomra és a játékom számára haszontalanok . Sajnálom, mert lehetett volna jobb is.

14. HéricsBáró

De legalább ha veszünk ólakat , akkor tudunk venni szupertápot Szupertáp vásárlási akció hogy hamarabb beérjen , és az evvel kapott trágyákkal Trágyázás napja! és a tapasztalatpontokkal karöltve Boldog ól nap - Állati akció mindenki boldog lesz .
    Főleg a BP lesz boldog .

Utoljára szerkesztett: 7.3.22
    GA-BI-O-Farm, Amira09, jutka190226 és 2 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Szia Jancsika:)
    Mondtam már, hogy szeretem az optimizmusodat,. hogy minden rosszban meglátod a jót? :inlove:
    Most is sikerült eltalálnod azt, hogy mindenki boldog lesz.. majd én is megkeresem az én boldogságom forrását ezekben az akciókban, csak el kell mennem venni egy nagyítót és egy lepkehálót hozzá :DxD:cry:xD

Viszont mit szólsz hozzá, hogy szupertáp vásárlás nem vetíti előre azt, hogy a héten kezdődő eventben megint a tenyésztések fogják adni a felröpit?
    Nem emlékszem rá, hogy lett volna erről valami pletyi:oops:

Utoljára szerkesztett: 7.3.22
  16. -Holdfeny-.

Gyanítom semmi új nem lesz benne:wuerg:Mini-Event - Ólválogatás - 2022. március | Farmerama HU
    sajnos igazam lett:(
    Ha a felreppenő a tenyésztésből jön... és nem tenyésztős event lesz...:music: Akkor ezután nem szabad senkit olvasni küldeni... vagy csak nagyon óvatosan ha készülni akar az egytápos alatt:( mert könnyen kidobatjuk az ablakon a spórolt tápjait:( Persze érthető,hogy a játék ilyen irányba megy... de a pletykáknál ez bizony figyelembe kell venni8) Mindenkinek!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Én a valamelyik kockás eventben több ezer szupertápot pancsoltam el , hogy kevesebb növény kelljen .
    Szóval , ha jön , várom szeretettel , és újra elé ugrok a kihívások hadának .
    Feltéve , ha jók a nyeremények , mert ha csak úgy van a végén csatni és a bájital , azért én nem fogok ugrálni .

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Ezzel én is így vagyok szívesen áldozom be bármilyen extrát, ha az számomra megérős :D

GA-BI-O-Farm és HéricsBáró kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Kéne már egy extra event , ami taktikai rengető. :inlove:

20. -gyöngy-581

Én is örülnék neki, ha lenne egy jó, izgalmas és taktikus eventünk, de sajnos én nem látok. Talán Máriusz tud rá válaszolni, hogy várható-e valami jó izgi event a közeljövőben? :)

GA-BI-O-Farm és HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.