Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Már nálam is járt délután, rá is haraptam,mert elég jó árban van.Nem nagyon kellet volna, mert gyűjtögettem eddig is,de a jövő havira is elég lesz.

HéricsBáró, Amira09 és Kuzdern kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Jancsika nevében nem tudok írni, majd megteszi ő, ha akarja :)
    Nekem a bahám tele van ládát adó dekorokkal pár mitikust kivéve ezek azok amik kint vannak mitikus sárkány, pegazus hozzájuk az extrák miatt ragaszkodom amiket adnak. A többiből ládát kapok sokat. Sokat kéne napi szinten nyitogatnom ahhoz, hogy kíváncsi legyek a tartalmukra. Ha itt a pletyisben van olyan pletyka amihez ládát lehet rendelni (pl halas láda-termények szükségesek akkor azok mennek ki nagyobb számban és akkor nyitom azokat amikor szükség van a tartalmukra) Ha nincs kint olyan láda amiből van és szükséges lenne akkor cserélem a dekorokat, nincsenek bebetonozva.
    Az hogy egyben nyitom, vagy napi szinten, teljesen mindegy, de nagyobb számban jobban mutat és elégedettebb vagyok az eredménnyel :) Időm van bőven a gyűjtésre is és a nyitásokra is. Sok nyitásomról nem is hozok képet, mert minek?
    Másképpen játszunk feltételezem, hogy más a célunk a játékban. Amit és ahogy játszunk nem jobb vagy rosszabb a másikénél, csak más. Unalmamból még soha sem nyitottam ki egyetlen ládámat sem. :) Ha nyitok akkor konkrét célja van a nyitásomnak.
    Most például a tenyésztéssel kapcsolatos szupertápot, báj- és luxus bájitalt adókat fogom majd nyitogatni :)
    Sok sikert Neked is a ládák nyitásához és nekem is :)

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Valami van a levegőben. ;) Ahogy a szólás, mondás, közmondásos.. Úgy viszik a cukrot, mint a teknőst. :D Itt valami tenyésztést sejtek. ;)

magdi06, Amira09, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Igen és a gördeszka is nagyon gurul...ebből még akármi is lehet :)-8°reggel...na akkor "Talpra magyar":D

zsani_apja, magdi06, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  5. zsani_apja

Szia!
    Nálunk - 10° volt. Most van -5. Sikerült melléöntenem a kv- t. :D Pedig most pihenten ébredtem, telót kikapcsoltam, 6:30 volt, amikor felébredtem.

GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Sziasztok fiúk :)
    A reggeli kávétok mellé hoztam egy kis pletyit is:
    [​IMG] Tudjátok ez mihez tartozik? A tavaszi ajándékozásról egy új kép :D

PalMa, HéricsBáró, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  7. Alexandra0727

Alexandra0727 Aktív író

Sziaaa :)

Igen, tudom, hogy általában éppen, ha aktuális akkor nyittatok ládát na meg hónapok, évek sok munkája van benne.:inlove:
    Nekem valahogy felidézi a gyerekkort és imádom nyitogatni a ládákat, mint a mohó kisgyerek az ajándékokat. :)))

Én nagyon szeretem ezeket a fotókat amiket, szoktatok hozni a fórumba, olyan jó nézegetni. :inlove:

Na igen nektek hála, ha nem is tudok rendszeresen játszani azért esténként vissza olvasgatok és éppen aktuális nagyobb eventekre mindig sikerül felkészülni, (a szerelem ház bekészítve 1tápossal, a narancs Tekik a vadasban is, a gördeszkákkal bajlódok egy kicsit, de 100körüli darab van belőle talán elég kezdésnek, majd jön pár darab pluszba néhány ládából ha jól emlékszem.)

Már nagyon várom, a Teki tenyésztést készülgetek is rá lassan egy ideje.:)

Huuuh, ha kedved és időd engedi képet készíts majd a ládákról:inlove::)

További szép hétvégét mindenkinek :)

A.

-gyöngy-581, Kuzdern és zsani_apja kedveli ezt.
  8. zsani_apja

Szia!
    Szépek ezek a cilinderek. Viszont, ahogy lefele néztem, ez a keresős lesz. Azt nem szeretem. :(

9. -gyöngy-581

Én sem vagyok oda a tárgykeresős eventért, de sokan szeretik. Egyébként kint vannak a képek a padon , most csatoltam be, mert azok odavalók inkább :)

10. zsani_apja

Jaja, azokat láttam én is. Azért írtam. Most mennem kell vásárolni, 11- re megyek muttihoz.

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. vasslacko1975

vasslacko1975 Járnitanuló

Csatolt fájlok:

zsani_apja, Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Szia!
    Szép mennyiség, már csak bontanod kéne, hogy megtudjad mi van bennük :)

HéricsBáró kedveli ezt.
  13. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Van ugyan több, mint 3000 ventilátorom, de ha kell, még a menüben is biztos találok:

Ott is érdemes szétnéznünk.

14. -gyöngy-581

Szia :)
    Köszönjük az ötletet, szétnézünk ott is :) Gondod nem lesz rájuk ezt valószínűsíthetem, sok sikert a tenyésztéshez és az ólépítésben is. Legyen annyi rózsaállatod, hogy meglátszon a barkácsmennyiségeden a csökkenés :)

15. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Köszi, legyen neked is, de én nem akarok építeni rózsa teknőst.
    Amit esetleg majd építenék, az a neon szalamandra.

16. -gyöngy-581

Ó a szalamandra neonját én is nagyon várom, remélem nem hiába :D de azért pár teki rózsának és terményesnek sem mondok nemet, ha befutna a tenyésztések során.

17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A következő neonosodásnál esélyesként indul a szalamandra... :music:
    Vajon utána mi fog potyogni a kerékről? átvált egy másik sláger állatra? vagy marad a rózsa változata?

zsani_apja kedveli ezt.
  18. zsani_apja

Szia!

Szerintem nem ő lesz a következő neon.

Hoztam egy kis robotost ide. Bezárkóztak a helyükön. :D

Utoljára szerkesztett: 12.3.22
    inanna11 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gondolom 2 állat fog színesedni legközelebb is;) Bár jobb lenne ha visszatérnének a 3 neonosodóhoz;)
    De kb mindegy... jönnek majd sorba;)

jutka190226 és zsani_apja kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Igazad van a neon martra előzni fogja xD:cry:xD Majnem elfeledkeztem róla:oops:

HéricsBáró és zsani_apja kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.