Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

xDxDxD Ez a maratoni hasonlat jó;)
    S mikor kiürül... akkor de jó mikor új kerül bele;)

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Tegnap óta agyalok ezen. Fakalapácsom van, ventilátor nincs sok. picit körbenéztem és a nemesítésnél akadtam el. ;)

Bontottam hozzá ládát. Megint elszámoltam. :D

Utoljára szerkesztett: 15.3.22
    jutka190226, soresne, PalMa és 3 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nekem megvannak ezek a bónuszok és használni is fogom szükség esetén, csak olvashassam már azt, hogy mennyi az annyi, tényleg szükségem van-e rá :)
    Nullázható ez a gabona, tehát a ventilátorral nem lesz gond és nem lesz gond a fakalapáccsal sem :)
    Két gabona nemesítési bónuszával (amaránt és árpa) fogok legközelebb nullázni:D:inlove::D barkács bónuszok is rekeszben lesznek :)

4. zsani_apja

Esetleg, ha most ebből jön bónusz, akkor próbát teszek, ha nem, akkor itt a pont. ;)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Megjött a szomszéd csere bere... ismertetője...:music:
    A 10 százalékos dekor érdekes...8) de hova tegyem?:wuerg:

6. zsani_apja

Szia!
    Elsőnek hozzám. :D Utána keresek neki helyet. ;)

7. -Holdfeny-.

Szívesen küldök ha szeretnéd;)
    A galaxis rengető mellett végül is elfér pár darab;)
    Azt hiszem itt az ideje hogy átrendezzem a farmot;)

jutka190226 és zsani_apja kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Csak nem lép be a játékba a taktika? Létezik egy olyan opció, hogy a terület törlése... és lehet egyenként is törölni. Ez a dekor mindenre hat 10%-ot, a galaxis pedig csak a dekorokra ad 15 %-ot. Döntési helyzetbe hoz a dekor :) Én már döntöttem elég régen amikor Máriusz adta az infókat a dekorról. Nem hezitálok, pontosan tudom mit fogok csinálni..

HéricsBáró és zsani_apja kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

sziromeső
    Persze...:music: Néhány darab kell belőle;) Vagy lehet kicsit több;) Van olyan terület amit még nem állítottam a fő farm szolgálatába;)

10. zsani_apja

Na szóval,gyöngyike!
    Elpörgettem, kicsit utólag gondolkozva, mivel felhőt nem tudok aktiválni. :D Nem is gond ez most, nem először fordul elő velem, ez a hirtelen felindulás, sajna. Jött +1 ólra, egy db, növényre 2 db, 2 db 100% és 1 db 200%. Most nyitnom kell szupitrágyát adót elsőnek, majd egy kis pihi és valahogy nulláznom kellene. :D
    A másik gond, hogy területem sincs egyenlőre.. :D

jutka190226, PalMa, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Itt egyedül a területtel érzek gondot, azon segíteni nem nagyon tudsz. Kérdés, hogy mi éri meg törlöd a területen lévő nem tudom miket, mert azt nem írtad és nullázol felhő nélkül krókusszal, vagy hagyod a bónuszokat elketyegni ilyen is előfordult már a játék történetében :)
    De ha van hadra fogható szupertrágyás felhőd még ezzel sem lesz gond, hiszen mostanában nincs rá szükséged. A legközelebbi ültetős event majd csak a nagy hajsza lesz, ami nem mostanában fog kezdődni :)
    Viszont én nem hagynák ki ennyi pajtabónuszt csak úgy a vakvilágba lepörögni... Tehát törölnék legalább egy területet és nulláznék :) Ha van elegendő tápod akkor állattal is, meg növénnyel is, ha erre még nem vagy felkészülve akkor csak növénnyel.
    PS: közben pedig fennhangon mondogatod, hogy soha sem pörgetek többet cél nélkül, mert borulni fog minden és ráfizetek :D

12. -Holdfeny-.

Ezek bizony gondok;) De megoldhatók, méghozzá úgy ahogy kedved szerint való;)

jutka190226 kedveli ezt.
  13. zsani_apja

Azért ez teljesen nem így van, mert hiába lenne kedvem aktiválni a felhőket, attól még a gesztenyék nem húzzák be nekem. :D
    Nos...
    Terület beérett, így az pipa. Szülinapi kívánság felhőt tudtam aktiválni, így a bevételi bónuszokat töröltem és ment a két süti a rekeszbe. Megnéztem az Árpát. 9-14 között adja a ventilátort 40 db komforton. nekem ez elég is volt. :D Megyek az Amaránttal inkább. ;)

jutka190226, PalMa és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Jól teszed , hogy váltasz :), hasznosabb az amaránt :D
    Malac farkát fogtad meg ma reggel ? :)
    Egész jó az eredményed az árpával, ügyes, elraktározom az infót köszönöm szépen :) hiába ez "csak " 700%-ot biztosít, nem olyan erős, mint a fakalapács bónusza :)

15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Elolvastam , emésztem , tervet csinálok , teszek veszek intézkedek .

jutka190226, PalMa, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Én az egyszerűbb oldalát fogom meg a ténykedésnek;)
    Vajon új farmokon milyen akciók szoktak lenni?:music:

17. -gyöngy-581

Ha jól értelek akkor te most a szomszédajándékozásról beszélsz? Nem késő egy picit ez?
    Amióta tudom, hogy lesz és, hogy megéri (köszönet Máriusznak a súgásért) én ugyanezt teszem... és azt hiszem mára vége is lett, befejeztem.
    Hátra dőlök és szeretettel várom a repülő rajtot. :D:D
    Ennél egyszerűbb megoldást nem tudok kitalálni, végeztem a farmok előkészítésével, remélem te is így csináltad... (?)

zsani_apja és HéricsBáró kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Az utolsó fázis , hogy szóltam a páromnak , ha esetleg éjjel is felkelnék ez miatt .

jutka190226, zsani_apja és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Csak le ne csapjon miatta mint a vekkert:wuerg:

jutka190226 kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Vett egy lepkehálót a párod? Ha időnként látni akar a héten használni tudja? xD:cry:xD

HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.