Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nos érdekes, hogy mennyire relatív az időérzése egy fiatalnak két év is történelem, míg egy idősebbnek mintha csak tegnap lett volna.
    Viszont a firkászládát imádtam, a múltkor találtam párat az egyik kicsimen és élvezettel nyitogattamxD:cry:xD

HéricsBáró és zsani_apja kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Pedig próbálok visszaemlékezni az 1700-as évekre , de szelektív a memóriám , nem rémlik mit csináltam aznap
    De 2020-ra határozottan emlékszem .

PalMa, zsani_apja és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

Hosszabb lesz, vagy rövidebbre vágynál:inlove:? Már van kb féléves felhőnk is ránk férne egy évente egyszer aktiválható is xD:cry:xD. Én ma lőttem el az 500 %-os felhőmet, most leshetem, hogy mikor kaphatom le a dekorokat róla, hogy újra pihenjen amíg szükségét nem érzem a bónusznak :), de úgy érzem illeszkedik a szintlépő csomagok megjelenéséhez, mert utoljára akkor használtam a múlt hónapban :)

HéricsBáró és zsani_apja kedveli ezt.
  4. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Fogalmam sincs miről beszélsz de ugye ez lehetetlen. Én már az előző életemben sem hittem a lélekvándorlásba.

:D

tarkacica47, jucus100, ladislaw11 és 13 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

Egyszerű : Mindet farmarannyal kevered le , az kb 10 perc . A maradék 20 szupertápot meg megnézed a malomban , és kiszámolod .

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Szia Jancsika :)
    Úgy látszik itt a hozzászólások itt a piros, hol a hsz?-t játszanak, mert olyanok lettek, mint a mesékben: Hol volt, hol nem volt de végül is lett. Ki érti ezt?
    Már majdnem írtam, hogy honnét vetted elő amikor láttam, hogy itt vannak...:oops::music:

HéricsBáró kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

Lesz ma valami hírecske ?:inlove:

kasperka56 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szép napot mindenkinek! Tudom ez nem pletyka, de meg kell osztanom, nemrég arattam titokfákat 7 db volt ebből 1 XL valami a többi cukorjuhar, szerintem ez már több a sokkkkknál! Na ezért nem veszek titokcuccokat. Nyugodtam lehet törölni a hsz-t, csak hirtelen felugrott a vérnyomásom.

9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó ötlet... csak ne a városba kelljen tojást keresni hozzá;)

jutka190226 kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Ez olyan Jancsikás megoldásxDxDxD
    Persze... ;) Csak türelmesen kell várni rá;) Vagy keresni... de hétfő van... ilyenkor még a Duna is lassabban folyik;)

semmirevaló kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Én imádtam a főtéren való keresgélést úgyhogy szurkolok neki, hogy jöjjön hasonló, de nem tartom valószínűnek, hogy bele illő lenne bármelyik sémába. Sokkal inkább az előző évi húsvéti eventhez lesz hasonlatos.

12. -Holdfeny-.

Időhiányban szenvedő játékosokra szerencsére figyelnek;) Lehetővé teszik a gyorsítást;)
    Mondjuk ha bármivel gyorsítható lesz a főtéri tojás keresés akkor jöjjön;)
    Az előző évi már oly rég volt nem is rémlik, hogy milyen voltxD
    Az idei extra időhiányos lesz:wuerg: De azért megoldom majd valahogy...8)

13. -gyöngy-581

Szerintem a padra már hoztam a tavalyi húsvéti event linkjét, csak eltűnt, vagy nem találtam meg. Bár az is lehet, hogy idehoztam a sámlira, itt pedig nem kerestem. Nem tudom, hogy ehhez hasonló lesz-e az idei csak valószínűsítem, mivel ezzel a mechanikával már találkoztunk azóta is.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/drágán-add-a-festéked.21023/#post-1188864
    Én személy szerint örülök, ha hasonló minijátékkal fogok találkozni a húsvéti eventbe, nekem ez nem volt időrabló szerettem csinálni :)

14. -Holdfeny-.

A tojásfestés jó volt;) Meg a pizza készítés is...:music:
    Lehet most nyuszit öltöztetünk;)

jutka190226 és Kukackukac kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Vagy kifessük a nyuszit , miközben pizzával etetjük .
    Minél több pizzát eszik meg , annál zöldebb lesz .

Kukackukac, kovacstne és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

S színes tojást tojik majd;)

HéricsBáró kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Na , ez jól hangzik .

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Rájöttem valamire, már tudom miért éppen a tigrisre került a sor:

A kínai horoszkóp szerint 2022 a Fekete Víz Tigris éve, amely 2022. február 1-jétől 2023. január 21-ig tart. A Tigris csillagjegy szülötteit bátorság, versenyszellem, kiszámíthatatlanság és magabiztosság jellemzi. (forrás: NET)

Egész idáig azon gondolkodtam, hogy a sok régebbi titokállat közül miért éppen a tigrist választották ki egy érkező baha tartalom bővítésére, és azt hiszem megtaláltam a magyarázatát :)

Utoljára szerkesztett: 28.3.22
  19. HéricsBáró

Ha ennyire kiszámítható , akkor 2023-ban milyen kínai horoszkóp lesz ? :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Kis kíváncsi, keresd meg magad, bár őszintén szólva nem tudom mire jó, ha tudod?:D:inlove::D

HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.