Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

xDxDxD
    Szia Alex
    Őrültségnek már régen láttam így örülni bárkit is, mint most téged :) xD:cry:xD
    De régen szólítottalak így meg :), viszont örülök neked :)
    Ha javítanák a tulajdonságát, esetleg összemenne és 1x1-es lenne annak tudnék örülni, mert a darazsak valahogy elkerültek egy jó mennyiséggel, szóval ha így marad nekem az is jó lenne, de ha jobb tulajdonságai lesznek azt sem bánom.

Gyorsabb? Hát nem tudom, lehet hogy a 10 óra jobb lenne, de én ráérek és szeretek elkészülni egy aratással, amihez esetleg tereprendezés is tartozik :) A dekorjaim nagy része 20 órás tehát ezen belül is simán ráér beérni... Az viszont zavar, ha ott állnak beérve a földön :)
    Ezt inkább hanyagoljuk, ha kérhetem.. nem kell 2x2-esben ez a dekor...

Kergekacsa, Julcsi-néni, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Még anno , egyszer valamikor , csináltál nekem egy képet , melyben egy morgó holló tart egy táblát , melyre egy eventismertető volt írva . Nem találom , mindenhol kerestem . Megvan még ?

Kergekacsa és alex0824 kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Nagyon jó olvasni a soraidat;)

kovacstne, Kergekacsa, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Mint ahogy ez is, de lassan közeledik fogynak a napok 28-án kezdődik a naptár szerint. Nem tudom van-e bármi fejlemény ennél az eventnél, jutottak-e előbbre a tervezéssel

https://board-hu.farmerama.com/threads/pletykapad-pletykák-jóslatok-a-várható-eseményekről.18079/page-577#post-1259434

Nekem tetszett ez a fajta event, örülnék neki, ha nem változna és ugyanolyannak kapnánk meg, mint a hozzá hasonlókat :)
    PS: Kérlek tedd fel a szemüveged, ha lehet és úgy válaszoljál csak rá, ha szabad ilyent kérdeznem egyáltalán :D

Utoljára szerkesztett: 21.4.22
    HéricsBáró, Kergekacsa és alex0824 kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

A változás jó... pláne ha a javunkra válik...
    Én is kedveltem ezt az eventet... Kár, hogy úgy ismétlődések várhatóak...
    Valami nagy újdonságot várnék...

kovacstne, Kergekacsa és alex0824 kedveli ezt.
  6. Picimaci2018

Picimaci2018 Fórumprofi

Szia Alex!
    De örülök neked!Már ezért a pár mondatodért megérte ma benézni ide!!:):)

-vadocka70-, kovacstne, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Reméljük sokszor olvashatjuk még a sorait;)

8. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

tenor (3).gif ha ha g.gif Hát ez olyan Jancsikás!
    ---------------
    jó utat süni.gif Sok szerencsét a következőkre, én nem búcsúzom, mivel írtad hogy tovább itt maradsz köztünk.:inlove:

9. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Sziasztok! Mivel végeztem nyuszis eventtel képzeljétek el a locsolós nyuszi is adja a ajándékot. Nem akartam hinni a szemnek.

Kergekacsa, Sali~*.* és alex0824 kedveli ezt.
  10. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Kérdezni szabad. A válasz lehetősége már korántsem olyan egyszerű. Máriusz elment, a topik nem tudni meddig működik. Etikai kérdés is, hogy azáltal, hogy Máriusz elment, én mint alex ebben a topikban továbbra is adhatnék-e bármi útmutatást Máriusz tudásával. Bár kétségtelen, hogy az alex név örökre magán hordja majd a Máriusz nevet és a hozzá fűződő topik nevét és emlékét, de jelenleg ebben a topikban már nincs hivatalosan jós. Mivel nem történt olyan egyeztetés, hogy a topik zárásáig, én alex néven tovább folytatnám Máriusz tevékenységét, így ezt én saját szakállamra nem tenném meg, és elég hülyén is jönne ki. Ha majd egyszer netán lesz új pletyis más jóssal, vagy jós nélkül, akkor már más a helyzet. Akkor már mint alex is könnyebben hozzászólhatok a dolgokhoz mint játékos, de Máriusz tapasztalataival. Szóval sajnos több sebből vérzik a történet. A segítő szándékomról ne legyen kétség, de itt most a pletyisben olyan szituáció állt fel, ami még nem volt.
    Tehát mindenkinek várni kell türelemmel, hogy mit hozz a jövő! Én bízom a volt csapatom szakértelmében, hogy minden probléma hamarosan megoldódik.
    :)
    eventismerteto2.png
    :inlove::inlove::inlove:
    Egyelőre itt ott biztos!
    :)
    Fórumos tevékenységem nem ér véget, csak már nem én moderálok, hanem engem moderálnak!
    xD:wuerg:

11. -Holdfeny-.

Jöttem morgolódni... 70 ól 0 okapit adott... pontosabban 40+csomag...
    Azért ez durva, pláne azért mert aranyért nyitottam őket.... :wuerg:
    Vajon hányszor kell még a saját hülyeségem oltárán áldoznom, hogy abbahagyjam a titok ól nyitogatást? o_O

12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Magadra vess! Minek vettél??? Főleg ennyit. Én sosem vettem,max 4-5 ólat,ha nem lett, hát nem. Előbb-utóbb majd lesz. Te is tudod,hogy nem garantált, csak a csomag. Ott is az 1 a tuti. Sajnálom, de ebből már tanulj! :) Játszani jóóóóó! :)Vagy már nem? :sleepy:

13. HéricsBáró

Szia
    Köszönöm . :D

14. -Holdfeny-.

Szeretek játszani... :music: A titkosak az egyik kedvenc játékelemem... de ilyenkor kicsit elmegy a kedvem a játéktól:wuerg:

juliannakoczkas, Kergekacsa és alex0824 kedveli ezt.
  15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Szomszikám! :)
    Sajnálom,hogy már nem jósolsz nekünk, hiányozni fogsz, de a szomszikámként akkor is megmaradsz. S remélem Alexként is sokat olvashatunk majd, mint játékost. :) Köszönjük a kitartó,áldozatos munkádat, türelmedet. :) :inlove::inlove:

Utoljára szerkesztett: 22.4.22
  16. -gyöngy-581

Szia :)
    Már világos minden alapvetően én értettem félre amit írtál. :)
    PS: Ez így ahogy leírtad teljesen korrekt és tökéletesen egyet is értek vele :)

17. HéricsBáró

1800 db Fagyos móka láda

18. -Holdfeny-.

Vajon mit gondolhat a játékmester amikor újabb és újabb csomagolásban ad termékeket? Hova kellene felhasználnunk?:music:

juliannakoczkas, Kergekacsa és alex0824 kedveli ezt.
  19. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Szia, azért egy okapi büszke tulajdonosa lettél, ha nem is a csomagban vett 30 ólból bújt ki, csak a csomagvétel miatt 1 okapikarám is benne van a kupacban. Biztos azért lettek jó ólak is, bár elhiszem, hogy többet vártál:) majd legközelebb ....biztos visszajön a jókedved, mert szeretsz játszani!

20. -Holdfeny-.

Lettek jók;) Narancs mantrák, kakapók... rózsa ólak... deeeee ééééén okapikat szerettem volna:music:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.