Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Majd talán Csocso hoz képet, ha olvassa. Én nem találtam normálisat. Ami jött, az tiszta homályos volt. Pedig rajtam volt a szemüveg. :D

GA-BI-O-Farm és jutka190226 kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Izgalmas órák következnek , hamarosan 3,5 óra múlva eventismertető :inlove:

Ma evvel lepett meg a BP . :inlove:
    Lassan meg kéne vennem ezeket az ajánlatokat , ha szeretném megtduni , mi lesza következő csalogató :inlove:

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika :)
    Addig egy kicsi feszültéség levezető az izguló cukrásznak? Én imádom a sütiket :D:inlove:

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]
    Arra leszek leginkább kíváncsi, hogy mennyire kéri a pajtánkat ez az event, hiszen erre nem kaptam választ :( Pörgetni fogja-e a piacot vagy sem :)

GA-BI-O-Farm és HéricsBáró kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

Valaki tesztelte már , hogyha a prémet ráküldöm a szellemvadászra , akkor visszamenőleg is felszorozza a TP-t ? :inlove:

achmed1122 és EthanWinters kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Hogy miket megőriztetek;)
    Alap esetben vissza menőlegesen számol a számláló;) Szerintem ez sem lesz kivétel!
    Ha szükség van rá a játékodhoz, és a tárcád nem tiltakozik ellene akkor hajrá;) Kíváncsi lennék, mi az az ajánlat amit max ajánl a BP!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Amikor volt valami változás, akkor csináltam képeket, na meg a vicces április 1-ekről :)
    Na persze van, volt sok kép a tündérkertről, ott is rengeteg csodás fa volt, na meg a kevert fák a napéj, holdéj és egyéb kevert fákról, szép emlékek:)
    Aztán persze benne van az is, hogy az akkor 6 éves unokámmal játszottuk a játékot, ma meg már közel 190 cm-es langaléta, egyetemista:)
    Tegnap este már nem otthon aludt, kicsit el is pityeregtünk a lányommal, kirepült a fészekből;)

ursa11, ildiko44, jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

Kíváncsi voltam , hogy 19.925 db Rémes dolgok ládában mennyi Barkácscucc lapulhat . :inlove:

2800 db Fagyos móka láda tartalma

211 db Szerszámosláda II

324 db Műhely cuccok ládája

Utoljára szerkesztett: 31.8.21
    ursa11, ildiko44, ladislaw11 és 5 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Szép szokás;) A tündérek nagy fáit szívesen látnám itt a farmon;)

9. HéricsBáró

Kinek mi a véleménye arról , hogy a Farmáruda 11 óra múlva lejár ?
    Lesz benne új dolog , vagy minden ismétlődik ?

achmed1122 és EthanWinters kedveli ezt.
  10. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

A hétvégi tenyésztés miatt biztosan kiveszem belőle a szupertápot, a többit még meglátom. Nem nagyon szoktam az árudára támaszkodni, mióta nincsenek benne farmmunkások.

11. Meliiodas

Meliiodas Utánpótlás-írogató

Én reménykedem,hogy lesz benne "újdonság" gondolok itt bármiféle tojásra,különleges kitehetőre.Nekem,ha jól rémlik ez a 3 dekor,ami most van Utolsó esélyként feltüntetve,már kb 3 hónapja van az ajánlatok között,hátha frissítenének most.

GA-BI-O-Farm és HéricsBáró kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Szia
    Én ami eszembe szokott jutni néha , és ami kell hírtelen , azt szoktam kivenni . :inlove:
    Szia
    Nekem is tetszene , ha bettennének oda valami régebbi tojást . :inlove:

Meliiodas, GA-BI-O-Farm és ^^Ayumi^^ kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Jancsika, ha jönne új dolog akkor kaptunk volna már róla infót;) Sőt a naptár is jelezné, hogy a farmáruda frissül;)

HéricsBáró kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Kaptam pár sót , cukrot , minden bigyót , és így lettek a pindúrok . :inlove:
    Vagy feldobják a léghajóra , vagy egy akciós vásárlásssal újra elérhetővé teszik . :inlove:

15. -Holdfeny-.

A léghajóra csak hiba folytán kerülhet fel;) De úgy legyen... az ilyen hibák miatt nem kell aggódni;) Jöjjön csak!

16. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

de bizzuunk a legjobbakban..:D hátha..

17. HéricsBáró

Na , most hogy kijött a sütik kavalkádja , és tudjuk a heti tervet , mi a helyzet a következő eventtel ?
    Ha kijön a tenyésztős ismertető , mindent tudunk már róla ?
    És ha kijön róla az ismertető , akkor már lehet kérdezni , hogy mit tenyésztünk októberben ?

Utoljára szerkesztett: 31.8.21
    EthanWinters és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Persze a remény mindig él;)
    Örülnék bármi jó dolognak, mert a mostani kínálat szegényes... :music: vagy csak túl sok a pengőm:wuerg:

jutka190226 kedveli ezt.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Erről pont nincs képem. Mióta új a gépem, fogalmam sincs, mit hova mentettem le. Az az igazság, erre emlékeztem. Memória a gyengém. 8) Mit is kérdeztél az előbb? :D ;)

GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

Azt tudjuk , hogy a szezon egy hetes dekorja a szupertápra lesz hatással .
    A körül lesz a farm dominó event .
    Ami a sörfesztivál event ?
    Lehetséges , hogy olyan állat kellhet sok , ami hatással van a szupertápra , vagy fordítva ?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.