Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Rákérdezni, bármikor rá lehetxDxDxD
    xDxDxD
    Minden event hatással lehet a szupertáp készletre, ha abból is kapunk felreppenőt;)

jutka190226 és HéricsBáró kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Régen volt olyan event , ahol az almafák adták a felröpit .
    Lehetne egy olyan event , ahol új titokfák adhatnák mindig a felröpit , és akkor lenne értelme az új titokizék bevezetésének .

ildiko44, EthanWinters és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Az almafákra több esély van;)
    De érdekes lenne pl a titokfák adnának felreppenőt... tehát azok melyek nem megvásárolhatóak;)
    De ez csak álom;)

ildiko44 és HéricsBáró kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Elég rossz álom lenne, mondhatni rémálom. Elképzelem a csevegő hangulatát, ha ez a párbeszéd megvalósulna.

Engem jelenleg jobban izgat az, hogy lesz-e új helyszín a tárgykeresőben.

Máriusz kedves, ha erre járnál kérem szépen súgjál nekem. Csak a régiekkel találkozunk vagy lesz új is?

jutka190226, EthanWinters, magdi06 és 2 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Ha jól tudom mindig volt 1 új helyszín... :music: Gyanítom most sem ússzuk meg;)

6. HéricsBáró

Bármi , ami annó titok ól vagy titokfa volt , adhatna felröpit . :inlove:

7. -Holdfeny-.

Igen , érdekes event lenne... :music:
    Annyi helyről jön titok akármi, hogy kevés az a gazda aki eventezik és semmije sincs:music:
    Szóval jöjjön valami érdekes event:inlove:

ildiko44 és EthanWinters kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Nem kell aggódni , már jött hiba , mert 1 -1 helyett 2 - 2 raktárházat lehetett venni .
    Szóval ha véletlen volt , vagy betervezett , jöhetne rá egy véletlen titokfa felröpi event .

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Én rendszeresen elrakom a titokólakat, fákat és olyankor amikor "gyorsan" kell felröpit előállítani kirakom, nagyon jól adják a röpit.
    Az előzőben nem volt. https://board-hu.farmerama.com/threads/a-nagy-hajsza-7-2021-június.21319/ Idézet: "Az előző alkalomhoz képest, nincs benne semmi változás."
    Olyan eset már töbször is volt, hogy raktárházat engedett terven felül megvenni, de akkor volt hozzá tervraj is a fejlesztéshez. Most nem volt. Supportos segítséget kellett kérnem mert a hét darabot sem tudtam fejleszteni, nem hogy egy 8.-at. Alap füvész viszont semmit sem ér, mert nem helytakarékos... majdnem annyi helyet foglal el, mint a 6 fa amit bele lehet tenni.

Utoljára szerkesztett: 31.8.21
    jutka190226 és HéricsBáró kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

Szia
    Elég késő van már hozzá , vagy várjak estig ? Nagy vihar lesz ? Farmszaggató , olyan melyben visz mindent ?
    De adhat fúrót , amit a sima mezei fa nem adhat , szóval egy hangyabokányit többet ér . :inlove:

jutka190226 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Adhat persze, de minek? Mit kezdjek vele? Te mire használnál ennyit?

Azon kívül, hogy raktárházat fejlesztek vele semmi másra nem használható.

12. -Holdfeny-.

Úgy legyen;)
    Akkor lehet lusták voltak új helyszínt csinálni;) De túl jók lesznek a nyeremények ahhoz, hogy csak régi pályák legyenek;)

jutka190226 kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

Bedobnák egy szerszám boltot a mesterségek völgyébe , és szerszámokból főznénk bónuszokat .

14. -Holdfeny-.

Sajnos a Top eventbe sem dobható be:(

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.9.21
  15. -gyöngy-581

Igazad van tényleg 6 fér bele, soha sem számoltam, soha sem raktam ki alapot csak ha fejlesztettem is. Nekem mindig 8 fért el benne, javítom amit írtam.

HéricsBáró kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Nna , akkor meg hipi szuper jó , hogy van egy plusz füvészkert . Na nem nekem , mert én eggyet se vettem .
    Nem is férne ki , meleg van , nem akarok még fázni .
    De ezek szerint egyszer valamikor talán , ha meglesz az összes megvehető raktárház , akkor valakiknek eggyel több lesz ?
    De ha több lesz , és csak 5-öt lehet kirakni , akkor ők járnak rosszul , mert nem lehet kirakni .
    Szóval most jól jártak , de aztán egyszer valamikor meg nem járnak jól .

17. -gyöngy-581

Jancsika ezt amit írtál nem gondoltad át, hány területe van a raktárházaknak ahová kiteheted azokat? 3 farmon is és 3 bahán is. Mindegyik területre 5-5 darabot rakhatsz ki. Vagyis amíg nem lesz a tiéd 15-15 raktárház addig nincs baj. Egyébként igazad van, ha elérik a plafont és még vesznek akkor ott gond lehet, mert nem rakhatják ki, de aki megvette talán tud számolni és nem veszi meg a 16.-at.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.9.21
    HéricsBáró kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

sajnos 15 még nincs:music: pedig simán tele pakolnám mindet;)
    egy területre 5 tehető... persze ha van a gazdának rá helye;)

19. HéricsBáró

Ha most volt a gyümölcspiac , és szeptemberben jönnek a nublonok , akkor októberben jön megint a gyümölcspiac ?
    Várható a piaccal valami reform , vagy már örökre ilyen lesz ?
    Ha már bedobálunk rengeteg gyümit , lehetne rá építeni egy eventet .

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Jancsika;) Ma sok remek ötleted volt... Miért nem foglalod keretbe és írod meg az ötletelősbe?
    A gyümölcspiac és a nublon... olyan mint a titok ól és titok fa... jönnek felváltva;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.