Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Azt nem Te eszed Apja?xD:cry:xD

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szeretem, igen. Néztem, hogy a pisztráng eszik csigát is. Biztos nem szereti a gyors kaját. :D

3. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia Gyöngy!:)
    Akkor jobban teszi, hogy ha igyekszik étrendet változtatni, ha beakar illeszkedni a farmra hozzánk.xD:D

Fatther, jutka190226, zotya280303 és 6 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Szia Palika!
    Szerintem is le fog szokni a húsevésről a farmon :D Kiváló diétás növéreink vannak nem kap mást, mint amit kitalálnak neki. Eszi, Nem eszi? Nem kap mástxD:cry:xD

5. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Így van, ő az érkező vendég, úgy hogy tessék szépen beilleszkedni hozzánk.:DxD

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Akkor adjunk neki csigát citrommal;) Ínyenc pisztráng lesz;)

7. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    Igazán szerethetné a gyors kaját, nem szeretem a hosszú tápkeverési időket.
    Szép napot mindenkinek.

jutka190226, maszilva, zotya280303 és 7 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Sok ikonikus állat van;) Érdekes névvel...
    Érdemes olvasni, nyitott szemel járni;)

Akár így is lehet nézni... :music:
    De én a szintlépő kosárra a legritkább esetben áldozok... :wuerg: Bár a mostani célkitűzésemhez lehet, hogy szükség lesz ráo_O
    A közelmúltban volt 1000%-os tp bónusz a2000 ft alatti kosárban is...8)
    No de sebaj... így simán igyekszem kosár nélkül megoldani;) Bár a beharangozott nyeremények jónak tűnnek... :music:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.9.21
    jutka190226 és EthanWinters kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Hogyne, igazad van :)
    Volt és itt a volt szón van a hangsúly.
    A kiskosár mindig 400 Ft-nál olcsóbb szokott lenni. Az SMS rendelés megszűnése óta felment az ára kerekíve 900 Ft-ra.
    Sejtésem szerin többet olyannal ami 2000 forint körül van és tp bónuszt is tartalmaz nem fogunk találkozni. Egyre drágábbak a kosarak. Remélem itt már megáll, mert rájuk fog fagyni tőlem. Valaki azt mondta, hogy időt veszünk az event kosárral és az idő drága, de nem ennyire, ennyit már nem ér meg, csak nézd meg a legnagyobb kosár árát a most futó eventben 6000 forint körül van.
    Az meg, hogy Te mit tervezel az nem igazán izgatja a kosarakat beárazókat.
    Elég sok kosár képét hoztam át, lehet közöttük válogatni, ha szeretnénk.
    Nekem az idő a legfontosabb és azt úgy néztem a kosár tartalmát figyelve segíteni fogják.
    PS: Egyébként nem emlékszem rá, hogy láttunk volna képet vagy hírt arról, hogy tartalmazni fogja bármelyik kosár is az 1000 %-os bónuszt. Vagy ennyire rosszul emlékszem rá?

HéricsBáró kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

A kosarakkal időt veszünk.. ez igaz!
    Csak picit túl nagy volt az ugrás a kosár áraknál:wuerg: Értem én, hogy pénzből él mindenki:music:, sőt én is... :eek:
    Szívesen költök a saját szórakozásomra... de amilyen fafejű vagyok... egy bizonyos szint felett nem vagyok hajlandó kosarat venni... !
    Sajnos annak idején a hoppácskás felhőt pont e miatt kihagytam... :wuerg: Azóta meg nem tették elérhetővé... :cry:
    Nem örülök a sejtésedneko_O
    Nem eddig ezzel az eventel kapcsolatban nem volt ilyen kép... :oops:
    Simán reménykedtem benne8)

jutka190226 kedveli ezt.
  11. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Sziasztok!

A naptárban a "Divatshow mintájú event" alatt mit értenek? Itt esetleg volt már róla szó? Lehet csak átsuhantam felette, ha így van előre is elnézést kérek a figyelmetlenségem miatt

12. -Holdfeny-.

Ha jól rémlik öltöztetni kell a szereplőket;)

jutka190226 és EthanWinters kedveli ezt.
  13. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Igen, azt gondoltam :) De gondolom nem lesz megint tenyésztés alapú. Vagy mégis?

14. -Holdfeny-.

Az ebben a hónapban túl sok lenne a jóból;)

jutka190226 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Szia!
    Igazad van a 2. divatsow tenyésztős volt, de nem hiszem, hogy most is olyan lenne, hiszen volt már és még több hétig tart a tenyésztős event.
    Én inkább erre gondolok, remélem nem tévedek vele:
    >>Farm divatshow<< 2020. augusztus
    Körbe futottam a fórumokon semmi hír nincs erről az eventről, talán Máriusz majd súg nekünk, ha a csillagok is akarják, hogy lássuk.

HéricsBáró és ^^Ayumi^^ kedveli ezt.
  16. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Ó, ez nagyon jó lenne :D De ezek szerint sikerült jó kérdésbe tenyerelnem... :music: Kíváncsi vagoyk mit nyerhetünk majd a show végén, a tapasztalaton kívül. Talán egy új fa vagy ól...?

jutka190226 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Erről viszont úgy emlékszem, mintha lett volna szó kint a padon, pill és keresem a linket.
    Sajnos csak ennyit találtam ez szinte semmi: https://board-hu.farmerama.com/thre...ható-eseményekről.18079/page-493#post-1215170

HéricsBáró és ^^Ayumi^^ kedveli ezt.
  18. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Viszont még van majdnem 2 hét addig az eventig. Addig még bepöfög a gőzös is és keresgélhetünk majd, de aminek én nagyon örülök,. az Ingrid érkezése. Talán jövő héten már tisztábbak lesznek a csillagok is...
    Meg amin még megakadt a szemem az a Baha fejlesztése. Ezernyi aranybanánom van, remélem el tudom majd költeni.

jutka190226 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Szerintem annyi nem kell, mert "csak" két új növényt fogunk kapni: A golgotavirágot és a tündérlámpást a pletyik szerint és egy már meglévő lusta állatunk kap terményest ráhjal. (ha ezt már kiváltottad AB-be nem fog kerülni a terményes, csak szerszámokba amikből megépítjük). És persze kapunk hozzá egy jó kis gazdaköri feladatsort is :D

20. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Pedig kitalálhatnának már valamit a Szentélyre... Tényleg szó szerint ezernyi az aranybanánom. De minek van, ha nem használjuk semmire? Az új terményes meg jó... Legalább látni, hogy mégiscsak mozgásban vannak a dolgok.

achmed1122 és jutka190226 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.