Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Értem;) és igazad van...
    Jelentem a kezem gipszben mert újra csavarozták... a 2 lábammal együtt:music: És ráadásul baromi lusta is vagyok8)
    Komolyan jó lenne egy hangos fórum;) Egyéni hangokkal:p

Jancsikát a lüke kérdéseivel együtt is szeretjük;)

jutka190226, barbi021951 és tandem6 kedveli ezt.
  2. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Ez nagyon szomorú! Jobbulást!
    De szólni kellene a sebészeknek, hogy vagy lazítsanak a csavarokon, vagy még 2 menetet húzzanak rajta, mert az írás az kiválóan megy, csak a kattintással vannak még gondok!
    ;)

3. -Holdfeny-.

:inlove: Köszönöm;)

Nagyobb csavarokat kaptam a stabilitás növeléséért;) Kattogni meg majd kattogok.... ha sikerül;)
    Tudod, hogy Pozitív vagyok... 8) Jobb kezem ép... a fejem sem sérült;) - nem lett ütődöttebb mint a baleset előtt volt
    A gerincem is rendben... a többi meg majd rendbe jön;)
    Betegtologatóval jól kitárgyaltuk a sámlit és a Padot isxDxDxD De nem árulta el, milyen névvel ír:wuerg: Pedig rutinos.... olvasó az biztos;)

jutka190226 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Előre hoztam nektek az októberi tenyésztésről a tudnivalókat, hátha valakinek elkerülte a figyelmét és még nem tud róla:
    Nem maradhat el a Tenyésztős event .

Jelvényes eseménynek ígérkezik.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Jelvények ITT.

Két meglévő állat kap majd narancs fejlesztést.

És lesz egy új ól nyeremény a Szívárvány pisztráng

Ezt fog enni elméletileg

Matricák

[​IMG] [​IMG][​IMG]

A képek és az összefoglaló Máriusz súgása alapján készültek :)
    Még egy nagyon jó hír azoknak akik szupertápot szeretnének megtakarítani Friss ropogós mai pletyi Máriusztól:
    Sziasztok!
    Körülbelül egy hét múlva várható 1 tápos tenyésztés.
    Jelenleg úgy látom, hogy rövid ideig tart majd az esemény (12 óra).

:)
    Azt, hogy lesz-e boom amikor az egytápos lesz, arról sajnos nincs hírünk, de majd a hivatalosból megtudjuk, addig szurkoljunk neki , mert tenyészteni nagyon jó :D:inlove::inlove::inlove:
    PS: Linkeket illesztettem be.

Utoljára szerkesztett: 3.10.21
    jutka190226, PalMa, barbi021951 és 6 más kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Több hete játszom már a játékot és azt vettem észre, hogy olyan, mint a boomeráng, minden tenyésztős eventnél is visszatér. ;)

6. -gyöngy-581

Tudod apja nem mindegy hogy a bumeráng eltalálja-e az egy tápos tenyészést, méghozzá telibe vagy sem.. és volt itt az utóbbi időben olyan tenyésztői event amikor nem volt boom nem is olyan régen.. Az elmúlt hónapban megtalálod, csak már fáradt vagyok a keresgéléshez :) Pontosítottam amit írtam, mert igazad van nem igazán volt nyerő :D

7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Utolsó pillanatban is hozzácsaphatnak mellé egy tálca bon bont , és még néha az eventismertető is szokott változni . :D

jutka190226 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Szia!
    Igen, ebben igazad van, de akkor viszont rosszul tetted fel a kérdést helyesen ez így lett volna: Láttál bármi változást a retro kínálatában? (nekem sem sikerül mindig jól feltenni a kérdéseimet, de próbálkozom aztán vagy összejön, vagy nem, néha sajnos nem...:oops::music:)

jutka190226 és HéricsBáró kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Meg tudnád helyesen kérdezni Máriusztól , hogy lesz e benne valami új dolog , amit ha beleraknának , reménnyel telibben várnánk ? :inlove:

jutka190226 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Mondtam már, hogy szeretlek?
    Kedves Máriusz Jancsika kíváncsi rá, hogy látsz-e változás a rmegvásárolható tojásokban bármi változást? Kérjük szépen nézd meg nekünk, mert nagyon örülnénk neki, ha lenne benne valami hűha :inlove: Örülhetünk, vagy minden marad a régiben?

jutka190226 és HéricsBáró kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Jó reggelt ;) Látod látod... Ügyes vagy Te;) Ugyanarról írsz még mindig xDxDxD a sokadik hozzászólásban;)
    Most már cirkusz van....8) kenyér azaz információ is kellene;) És elégedett lenne a nép:music:

Micsoda szupertáp akció figyel a hírek felületén... 8) nem rossz... de lesz majd jobb is;)

jutka190226 kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Mindig is tudni akartam , mennyi állat lapulhat 20.001 db Vidám állatos ládában .:inlove:

zsu34a, maszilva, jutka190226 és 17 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Már rég láttam ilyen szép láda nyitást!;)

14. -gyöngy-581

15. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Gratulálok ehhez a nyitáshoz! Egy darabig nem kell kergetni ezeket a állatkákat!

16. -Holdfeny-.

Sok olyan állat jön a ládákból amiket nem szükséges kint tartani a területen... ládából kapva, nem foglal helyet, nem eszik tápot... de mégis szaporodik;)

jutka190226, semmirevaló és levi5 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szia!
    Most már tudom mitől nem lesz üres a gköröm, ha ez az állat bejön a játékban. Ilyen rondáért én nem vagyok hajlandó pénzt kiadni.xD:cry:xD (elfér van bőven hely a feladatnak.)
    Ha valahonnét beesik akkor lesz, de egyébként nem. Kéretik vissza a feladónak..olyan, mint egy patkány szegényke... El nem tudom képzelni, hogy kirakjam a bahámra és még fizessek is érte...

Utoljára szerkesztett: 4.10.21
  18. -Holdfeny-.

Ettől az állattól nem csak koboldos, de lidérces álmaink is lesznek;)
    Finoman szólva nem szép...:wuerg: de azért egy kell belőle;)

jutka190226 kedveli ezt.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Miből jött össze ennyi ládád?
    Ajajj, közben megtaláltam. :D ;)

20. HéricsBáró

Szia
    Hajókirándulás dekorból , asszem van kb 70 darab belőle , és naponta aratom .

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.