Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Jocó04

Jocó04 Utánpótlás-írogató

A teliholdas farm vetőmag tárolóban,még üres de akkor ez egy későbbi történet lesz.Köszönöm a válasz.

jutka190226 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Nahát... megtelt az ajándék fogadási kereted... Jó sok rém tököd lett:music:

jutka190226 és zsani_apja kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kinyitottam az eventnyeremény ládákat, íme az eredményük:

Ebből szerintem felhőről is kapok azért lett ennyi:)

Szia Jancsika:)
    https://board-hu.farmerama.com/threads/retró-házi-kedvencek-vására-2021-október.21611/
    A padlizsán tojást meg tudom venni ennek örülök, de kíváncsi leszek rá, hogy mi jelenik meg holnap ténylegesen ezekből nálam, azt hiszem a varázsteve is megjelenik, amit viszont hiába is próbálnak rám sózni nem veszem meg :(

Utoljára szerkesztett: 7.10.21
  4. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

Nahát, nahát ez a retro tojás vásár... mondjuk úgy lehetett volna csábítóbb is;)
    Még holnapig megálmodom mi kell a felbukkanó kínálatból:music:

jutka190226 kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Olvasva titeket arra jutottam , ha csinálok egy friss farmot , honnan szedek annyi tápot , hogy megcsináljak egy tenyésztős eventet ?
    Utána meg egy friss farmon hogyan rodeózzzak a virágfestésekkel ?
    Egyáltalán honnan szedek egy friss farmon 5 virágfestést , mert ha még 4 is lenne , ahhoz kéne felhő , vagy miasszösz ?
    Egyáltalán ha rodeózok , honnan szedek egy kosár pisztráng tápot egy csettintésre ?

Egyébként szép az avád . :D:inlove:

6. -gyöngy-581

Szia Jancsika :)
    A válaszom az, hogy ez kivitelezhetetlen. Óriási szerencse kéne már csak a virágfestéshez is nem hogy a többihez.. Egyedül a tápra van ötletem, mert a gkör kimeríthetetlen.. de aztán a többi?:music::oops:
    Jogosítványom az nincsen és nem tudok rodeózni evvel a hiányosságommal sajnos. Virágfestésem is csak 5 van a gyöngyön..
    Szilvásváradon lehet kapni egy kosár pisztrángot, persze nem ingyen, megkérik az árát, de finom :D

"Egyébként szép az avád": már az első pillanatban beleszerettem ebbe az aranyos vízköpő figurába :) Örülök, hogy Neked is tetszik :inlove::D:inlove:

PZoli64, EthanWinters, jutka190226 és 3 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Akkor jó , megnyugodtam , vagyis nem . :D

8. -Holdfeny-.

Jancsika!
    Aki a farmon éli az életét az előtt itt a farmon semmi sem lehetetlen;)
    Amúgy elég érdekes megközelítése egy kis farm létszükségessének:wuerg: De egy ötletnek jó volt;)

jutka190226 kedveli ezt.
  9. furia028

furia028 Utánpótlás-írogató

Szia Gyöngy.
    Milyen ötletre gondoltál táp szerzésre? :)

10. -gyöngy-581

Szia!
    Jancsika itt a szupertápra gondolt amire a tenyésztéshez szüksége lenne. Ebből pedig egy új farmon rengeteget ki lehet venni a gazdakörből :) A pisztráng tápja már nehezebb dió, főleg a mandulafenyő miatt amit ha jól emlékszem csak aranyért lehet megvenni a piros kosárból [​IMG] Nem túl drága, meglehet venni a rendszer adta aranyból is. Viszont nem tudom, hogy mikor, hányadik szinten jelenik meg a boltban.
    De Jancsika ötlete annyira vad, hogy ennél többet nem igazán van értelme vele foglalkozni :) Nincs is rá szükség, nem kérik még a pisztrángot sehol sem, semmilyen feladatban sem és egy kisfarmon 5 vagy 4 virágfestés kivitelezhetetlenül messze van.

HéricsBáró, Fatther és jutka190226 kedveli ezt.
  11. furia028

furia028 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ, egyet értek :)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

Ez a retro tojás vásár.... nálam meg sem jelent:music: Szóval nem kell gondolkoznom mit kellene, megvennixDxDxD

jutka190226 kedveli ezt.
  13. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Nálam itt lenne az éjjeli frász denevértojás, de amilyen paraméterei vannak, azok számomra továbbra is kevesek az árához képest.
    Amúgy is biztos, hogy nem figyelgetném az aratását, hogy utána 8 órán át kapja egy plusz növényt.
    Ahhoz épp elég egy szerencsésebb normál pörgetés is.
    Az ugyan csak 6 órás, de nem is 149 arany.

14. -gyöngy-581

Szia!
    Első körben amikor meg lehetett venni én is ezt mondtam, azán pedig megbántam, hogy nem vettem meg, pont a hosszú érése miatt.
    Tehát most megvettem, mert nem pörgetek 6 óránkén minden aratáskor a rémligethez. Számold ki, ha akcióban veszed a pörit akkor is 24,8 pöri ára. és még ládát is ad. Igaz, hogy a denevérekkel nem megyek semmire, és a PP pörihez is lehet olcsóbban jutni, mint a 6 arany, de ettől kezdve nem kell figyelnem rá, aratom a többivel, hat amikor aktív.
    A normál pöriből növényes bónuszt pörgetni pedig elég nehéz dió, Te is panaszkodtál a pörgetések eredményére.
    Szóval ezen lehet vitatkozni, de nem érdemes:)

jutka190226 és HéricsBáró kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Figyelgetni én sem figyelgetem, ahogy mást sem;)
    De mikor először volt megvehető, cukinak találtam... megvettem;) Hasznát akkor látom amikor éppen sikerül a reggeli nagy aratásra megérnie;)

jutka190226 és maszilva kedveli ezt.
  16. Sagittarius69

Szia!

Amilyen gyakran van telihold, simán lehet pörgetni plusz egyet, akár többször is.
    A dekor áltak adott ládából igen ritkán lehet szerintem pörgetést kapni, tehát amiatt is felesleges a megvásárlása.
    PP-t, ha nem szükséges, nem akciókor veszünk, hanem szomszédajándékozáskor, főleg, ha 4 FA.

17. -gyöngy-581

xD OK meggyőztél, de már megvettem és a jövő héttől használni is fogom... nem kérem vissza az árát, örülök neki, hogy megvan, már régóta vártam rá :)
    A Várázsteve viszont vissza fog kerülni most is a feladónak, mert arra nincs szükségem. A sárkánytojást viszont szívesen megvettem volna, ha ad rá lehetőséget a rendszer, még egyszer is.

18. Sagittarius69

Igen, olvastam tőled, hogy a felhők aratása is úgy történik, hogy learatod, ami éppen beérett és kész is a stratégia, de én meg szeretek úgy játszani, hogy ha egy dekor nem olyan szép, mint amennyire hasznos, akkor is ügyelek az aratására, míg ha nagyon szép egy dekor, de számomra semmi plusszal nem jár, akkor ott hagyom a bp-nál és még örülni is tudok ezen döntésemnek.
    Találomra játszani, hogy valami beérjen a reggeli aratásra, az inkább tűnik nekem szerencsejátéknak, mint taktikainak, ez meg itt, ugye, mégsem a lottó.

19. -Holdfeny-.

Nálam a taktikai játék a való világban élesben működik;) Itt csak lottózom;)
    Meg is van az eredménye az odafigyelésednek;) Hiszen az első 10 között szerepelsz hosszú idő óta, előkelő helyen!8)
    Van egy két ötlet amit olvastam itt a fórumon... és próbálom alkalmazni.. :music: - látod miután leírtad a dekor nevét én is kipakoltam;) Addig azt sem tudtam hogy vanxD:cry:

jutka190226 és Sagittarius69 kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Most nyugodt vagy?
    Mutatok valamit :)Meggyógyult a dekoros eszköztár és tudok beállításokat is csinálni benne. A TP-hozamra volt még a békeidőkben állítva, most is arra a szűrőre állítottam be és találtam 23 titkozatos tojást, kiraktam, kíváncsi leszek rá, hogy mit kapok, majd hozom az eredményét is.
    Emlékszem rá, hogy Te azt mondtad, hogy még gyűjtöd, nem rakod ki. Most is gyűjtöd még?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.