Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Lenny lepus event

[​IMG][​IMG][​IMG]
    Szerintem az alkimista event novemberben lesz, de lehet hogy időútvesztőben bolyongok :D

HéricsBáró kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Akkor itt lesz az a hatalmas bolt kínálat , de jó . :inlove:
    Remélem a bahamás királynő is elhalmoz minket mindennel . Csak győzzük kapkodni . :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

Lenny Lepus, sok mindennel megtölti nekünk

a boltját, a főjutalmaknál.

:)

HéricsBáró kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

Ezt értem , csak azt nem tudjuk még , hogy hányszor lehet kiváltani őket . :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Jancsika én egyszer sem akarom kiváltani ezeket a dekorokat, nem hogy többszörxD:cry:xD szerintem már írtam ma ide neked :)

HéricsBáró kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Igen , de most már tudjuk , hogy ezen a héten nem akarod kiváltani majd a dekorokat . :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. krajnyakjozsefne

krajnyakjozsefne Járnitanuló

Sziasztok én még emlékszem arra mikor a bájitalfát gyüjtötte és mondta hogy lesz még 500 farnpengö is daradja a bájitalnak és milyen igaza lett!:D

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Szia!
    Én arra is emlékszem, hogy bájitallal akartak TOP-ot nyerni sokan mert valaki elhintette, hogy beadható lesz majd.:oops::music:
    A bájital azóta sem került fel a beadhatóak listájára...
    Sőt a jövő héten sem és utána sem

HéricsBáró és Kuzdern kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Azóta korlátlanul vehető a piroskosárból:music:s a piacon a kutyának sem kell, mert a ládákból folyik... 8)
    Ez a hét viccexDxDxD erre nem emlékszem;) De nagggyon jó:music:

10. -gyöngy-581

Szerintem ez nem annyira volt vicces annak a sok farmnak akik a csp-készletük jó részét beleölték a bájitalba.. És szembesültek azzal, hogy van egy raklap bájitaluk, de nincs mit beadniuk.
    Tudod mit szeretnék ezen a héten? Pörgetni az új PP-s főnyereményt, bár nem az állatokra ható bónusz miatt, hanem a testvéreik miatt inkább.
    Elfelejtettem, hogy mi is lesz a neve:music:. Te emlékszel még rá? Volt egyáltalán szó róla, vagy nem is hangzott el?

Utoljára szerkesztett: 25.10.21
    HéricsBáró kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

És ha már bepörgünk tőle , fel tudjuk rakni a felhőre , vagy várni kell e még egy kicsit ?:inlove:

És akkor még mindg egy kezes lesz a bónusz az állatokra ?:inlove:

Nem tudom a nevét . :cry:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Eddig még nem változott a beadandó dolgok listája:( sajnos... :music:

A bájital felvásárlásból kimaradtam.. :music: bár azt gondolom, sokszor sok olyan pletyka keringett ami csak az eladóknak volt jó:wuerg:
    S a forrás is legtöbbször ugyanaz a társaság volt.... Szóval ők tuti jól szórakoztak és megtollasodtak...
    Én mostanság visszasírom a régi pletykákat... :eek:
    Jelenleg nem zörög a haraszt.... de nem csak szél hiányzik hanem a haraszt is:wuerg:
    A Fórum haldoklik... már csak nem is árnyéka önmagának:wuerg:
    Persze itt írhatunk sokszor a semmiről... szaporíthatjuk a hozzászólásokat... koptathatjuk a billentyűket.. de hiányzik a régi társaság...:music: - még azok is akiktől kirázott a hideg:wuerg:
    Őszintén remélem csak a fórum haldoklik csak.. és nem a játék;) Hiszen játszani jó:inlove:
    Talán a Top játék hoz egy kis új színt! Talán ott lesznek a hiányolt nevek...:music:

Lillapilla73 és mcsikos kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

4700 db Teliholdas láda

[​IMG] [​IMG]

^^Ayumi^^ és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Csak sajnos ez a játék néha átlépi a "játék" fogalommeghatározását. Meg nagyon le is van maradva. :) Sok más ingyenes játék van, azok ráadásul stabilan futnak és/vagy figyelnek a játékosaikra, hiszen azok tartják el. Játszani jó, de azért elég merész dolog folyamatosan a játékosokat hibázatni olyan dolgok miatt, amikről nem ők tehetnek.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  15. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Gratulálok! Én már 20 db után nem nagyon tudok várni a ládabontással :D

magdi06, Kuzdern és HéricsBáró kedveli ezt.
  16. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

még nem dobtam ki mindet:D maradt még 40 db a nehezebb időkre:D

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Szia
    Nekem meg arra nincsen időm , hogy napi szinten kiboncsak minden ládát . :D:inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Volt egy 2500 körüli teliholdas ládám is, de véletlenül bontás után bezártam az eredményt, nem mentettem el...

19. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Nekem se, de mondjuk egy hétnél tovább szerintem nem ülök a ládákon :) Meg nyilván - legalábbis van egy ilyen érzésem - eltérő mennyiségű ládát szüretelünk, bár én pontos számot nem tudnék mondani. :D

20. -gyöngy-581

Szerintem a felhőre még várnunk kell egy picit, nem lesz most, de ez csak az én érzésem, nincs mögötte semmi pletykaalap.
    Kevés még a dekorok száma amik ehhez a sorozathoz tartoznak.

HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.