Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Valóban jó lenne vonatozni;) Talán néhány barkóca xxl reményében indítok is néhányat... de igazából hanyagolható sajnos:(

2. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Zúzmarás jegenyefenyő XXL
    Barkócafa XXL ezekért talán megéri vonatozni:)

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hali!
    Nem pont a megérés miatt, de örülök, hogy betették újra. Biztos látták, hogy cserenapon nem tudtam szerezni. :D ;)
    Biztos elküldök egy-két járatot. Viszont nem tudom, mikor rakom ki a farmra a csemetéket, remélem fejlődik majd ki belőle az is.

PalMa, Domos52, -gyöngy-581 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Nahát, nahát, tényleg nincs belőle túl sok a menüben... akkor mégis indulhat néhány vagyon;)

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika!
    Röviden és tömören nincs sajnos.

HéricsBáró kedveli ezt.
  6. sasszem82

sasszem82 Fórum-zöldfülű

Szia!

Ha utánam dobnák, elugranék előle.

S69

Kuzdern és achmed1122 kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Pedig tehetnének már valami izgalmasat bele vagy vele . :cry::inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Sziasztok!
    Csak kíváncsi voltam tetszenek-e a játékosoknak ezek a karakterek.
    Ők lettek volna a Top-ban. De miután hoztam őket a fórumra és más országokban is így megjelentek, kilátásba került, hogy inkább megváltoztatják őket. A grafikus szerintem jó munkát végzet és jól modernizálta a karaktereket, de inkább a régieket találták a farmhoz illőnek. Röviden ennyi a történet.

Sali~*.*, PalMa, jutka190226 és 7 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Köszönöm szépen a magyarázatot. Nem mondom, hogy engem elbűvöltek az újítások, lehet, hogy maradi vagyok, nem tudom, a bárány színe nem igazán sikeredett, de azért érdekes és főleg feltűnő lett kicsit meg is döbbentem rajta azonnal amikor megláttam.:)

HéricsBáró és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. zsani_apja

Szia!
    Akkor azért integettek, mert elköszöntek tőlünk. :D

PalMa, jutka190226, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

xDxDxD Ezért szép ez a játék;)
    Sok módon játszható;)

semmirevaló és achmed1122 kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Szia Apja!
    Megmondom én előre, bár nekem nincsen a jövőbe látó teleszkópom: XXL cukorjuhar, XXL fenyő, XXL dió.. és még folytathatnám a csapból is folyó fák felsorolását...

13. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Bizony:)

semmirevaló és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  14. zsani_apja

Kb., ha 100- at elküldök, persze ha lesz türelmem. Egy darabot csak ad abból is. Csak azért kell, mert van. :D .., már mint a játékban. ;)

15. -gyöngy-581

Legyen hozzá szerencséd, én már kinőttem ebből a korszakból, de átestem rajta én is... aztán elmúlott. Már nem izgat, ha nekem nincs meg egy fejlesztés, ha a játékom szempontjából lényegtelen, mert nem segíti a a haladásomat.

16. HéricsBáró

Sziasztok
    Ha tippelnem kéne , amit itt kell megtennem , akkor a tippem az , hogy azt tippelem , hogy a növények hamarabb ébrednek fel .

PalMa, semmirevaló és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szia Jancsika:)
    Van már annyi érésgyorsító termékünk, felhőnk, hogy az nem lenne nagy durranás szerintem. Ha a Felhő kivált egy Gyepek urát, akkor viszont ez a dekor reményeim szerint kiválthat egy Jack ajándékát.:inlove::D:inlove:

18. HéricsBáró

Én a növények ébredésére szavazok , te duplán szeretnél látni . Van valaki aki a zöld csíkra tippel? :inlove:

PalMa, semmirevaló és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. csi48

csi48 Fórummogul

Visszajelzés-Karneválkirálynő-nél a 229-es hozzászólást, amit Havasi_Gyopár írt, most olvastam vissza, és szerettem volna rá válaszolni, de oda már nem írhatok. Azt a két számsort, amit idézett, a Gazdakörben a Kommunikációs nehézségek-ben a feladat szövegében találtam. Baba Mau a fénylő gombafákkal akart beszélgetni, és onnan hoztam. Jó lett volna megérteni, csak nem sikerült. :music:

20. -gyöngy-581

Áruld el minek akarod megvenni, hiszen tudunk nullázni a tenyészterepben is.. azt még jobban csökkentenéd és ha igen akkor hová ?
    Ha létezik felesleges kiadás itt a játékban az a tenyésztési időcsökkentéséért kiadott pénz.. nem értem a logikádat, egy picit sem :oops:

zsani_apja kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.