Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha ez téged megnyugtat, én is cseréltem és küldtem el párat. Nem gyűjtöm, mert simán kipörgetem a keréken szerintem az elkövetkező akciókban. A %-os hatása elméletileg összeadódik (?) és szépen emeli növények aratásakor a tp-t (?).
    Olyan mértékű nullázást nem tervezek, hogy ezt a hatást ki is tudjam aknázni, használni, tehát számomra nem fontos, hogy gyűjtsem nagy mennyiségben, mert nem a dekoron áll vagy bukik a játékom, hanem a szupertrágya mennyiségem és a malacperselyem is véges ahhoz, hogy ezt a hatást meg is érzzem..
    PS: Ez csak a saját véleményem, lehet, hogy jön valaki más és mást az enyémmel ellentétes véleményt fog írni neked.

HéricsBáró és Namiamano kedveli ezt.
  2. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Szia!

Köszi a választ!

Hasonlóképpen látom a játékban a fontossági sorrendet, csak ha egy üzlet túl jó számomra, akkor felteszek magamnak - és itt a fórumon másnak - pár kérdést.

A farmom hosszú távon, némi befektetéssel - közel, - önfenntartóvá alakításához több segítséget nyújt majd a beharangozott kerekék dekorvásár.

Üdv: Nami.

PZoli64, HéricsBáró és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

Úgy legyen, érd el a célodat, azt kívánom Neked :D

PZoli64, HéricsBáró és Namiamano kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Most komolyan, itt nem lehet csere csevejt folytatni? Most tudatosodott bennem. :D Olyan topik kellene még az Aktuális témák közé. 8)

Hahacska, Namiamano és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Lehet beszélgetni, csak Máriusz törölni fogja, tehát aki a lájkokra vadászik vagy a hozzászólásainak száma izgatja, ő jobb, ha nem ír :D
    Egyéb iránt teljesen igazad van, jó lenne egy hely ahol beszélni is lehet büntetlenül róla.

HéricsBáró kedveli ezt.
  6. zsani_apja

Nem hiszem, hogy pont én lennék, aki vadászni akar. Csak maradandót akarok írni. :D Annyira nem zavar ám, csak gondoltam megemlítem. Esetleg vissza lehetne hozni Zsut erre az időre. Létezik az alakalmi munkavállaló.. ;)
    Ezzel zárom is a mondandómat, mielőtt még kokit is kapok. :D

kovacstne, anci0915, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  7. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Szia!

Ha nekem valami "mindenféle" kérdésem, felvetésem, bizonytalanságom van, akkor ide dobom be.

Ahogy olvastam Máriusz Topic-nyitó ideológiáját, pont ez volt a szándéka a Sámlival.

Kell egy mindenes fórum, részemről ez bevált.

Nem mintha lenne jelentősége, akár más főkategória alá is mehet, csak ha valami már működik, akkor minek megpiszkálni.

Üdv: Nami.

8. -gyöngy-581

Én elég gyenge matekos vagyok: Ezeket a számokat hány darázzsal akarod elérni?

Namiamano és HéricsBáró kedveli ezt.
  9. zsani_apja

Ez mégsem az. Most rájöttem. Vissza is mentem az első oldal, első hsz- hoz. Ott van a 8. bekezdésben, hogy olyan témák lehetnek, amik a pletykákról szólnak. Nem teljesen így van megfogalmazva, de ez a lényege. :)

Namiamano és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Így van, igazad van és Jancsikának is igaza van, hogy ez a téma a fejlődési taktika topikba bőven belefér :)

zsani_apja, HéricsBáró és Namiamano kedveli ezt.
  11. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

"Tehát ebben a topikban lehetőleg olyan témák legyenek, amik a pletykákkal foglalkoznak, vagy amiknek nincs máshol helyük, de "másokat" is érdekelhetnek. "
    A mondat vége eléggé tág teret adhat. De ebbe nem tartoznak bele a sci-fi kategóriájú, mi lenne ha átküldenék 2milió pannit a kisfarmomra stilusú hsz-ek.
    :D

Már írtam, hogy lehet csere csevejt folytatni bizonyos keretek között. A cserenap végéig.
    Mivel az új fák, ólak, stb játékelemek miatt mindig változik , hogy mikor mit miért érdemes cserélni, így elég a csere eventek alatt ezekről diskurálni.
    :)

Félő, hogyha ilyen topik lenne, akkor megjelennének a nagyon értelmes viták.
    -Szerintem simán megér annyit.
    -Szerintem nem.
    -Pedig de.
    -De nem.
    -Miért nem?
    -Mert csak.
    -Hát te hüle vagy!
    -Aki mondja másra, gondoljon magára!

:D

vihence, maszilva, rozo52 és 9 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Sajnos valószínűleg igazad van.

zsani_apja és HéricsBáró kedveli ezt.
  13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Jósunk!
    Azért nem biztos. Ha csak addig lenne nyitva egy ilyen topik, ameddig csere van, az is jó lenne. Ott szabadabban lehetne beszélni a cserékről, s nem offolnánk szét itt a sámlit. Olyan lenne mint a teliholdas csevegő. Ameddig nyitva van, a csevegő is nyitva... :)

14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

276 db Mikulásos láda

ladislaw11, barbi021951 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

A reggeli kávém mellé mosolyt hoztatok;) Jancsika agymenése a több millió tp-s amarántos 0 percről... 8)

Máriusz útmutatása:inlove:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.8.21
    zsani_apja kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Szia
    A felhő napi 4 db Sörfesztiválos ládát ad . Ez egy év alatt 1460 db láda .

329 db Sördefsztiválos láda I

maszilva, ladislaw11 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. JövendölőMáriusz

Szia!
    Elvileg ez kivételesen nem lehetetlen, csak nagyon költséges.
    :)

ursa11, HéricsBáró és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Mau , darázs , valamilyen event kosara amiben van valamilyen nagy bónusz , mega tp nap , szezon boltja , szintszorzós kosár , dupla növény tp nap , tojás terület , felhők , rekeszek , komfort , növénynemesítés , pörgetés , stb .

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Szia kedves Máriusz :)
    Pondosan ezt írtam le én is, hogy ezért nem gyűjtöm különösebben a darazsakat :)
    Szerinted hány darabot kéne bespájzolnia annak aki élvezni szeretné a hatását? 600? 800? 1000?
    Jancsika rád is kíváncsi lennék, hogy hányat szeretnél?

HéricsBáró kedveli ezt.
  20. JövendölőMáriusz

Nem is tudom érdemes-e egyáltalán rajta gondolkodni. Aki most a hiba miatt nem spajzolt be belőlük a cserenapokon, az már csak kipörgetni tudja. Amikor játékba került a darázs, volt amikor nekem 100pörgetésből 1-et adott, volt amikor 3-at.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.