Pletykafészek - avagy hírek, híresztelések és Jós Jónás otthona

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. gyfa

gyfa Fórum hercege

Szia!
    Légyszíves írd meg bagolyban, hogy milyen ólakra és fákra lenne szükséged, megnézem, hátha akad a pajtámban olyan, amit tudnál hasznosítani, ha másként nem, hát cserealapként ;).
    Farmnevem: gyfa.

2. joco540

joco540 Járnitanuló

tudod vannak még csodák mert ahogy ezt ide írtam egy csomó játékos jelentkezett és felajánlót olyan ólakat amik hiányoznak nekem kenguru medve tatu bagoly teknős citrancs nektarin berkenye ringló ezekre még nem tudom hogy lesznek e a többit már letudtam beszélni és nagyon elégedett vagyok ha csak a fele jön össze már az is isteni mindenkinek ez uton külön még 1x köszönöm

3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szerintem Renzo új kocsikat vásárolt. ;) :D

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!:)
    Nekem a szabad napról valamiért mindig a cseresznye jut az eszemben ugye nem vagyok vele nagyon egyedül? Álmodjam még tovább egy kicsit, vagy ébredjek fel? Magam sem tudom, de nagyon örülnék, ha a szabad napot ezzel töltenék ki:D:D

5. kukac.1234

kukac.1234 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,

Korábban volt szó róla, hogy az előző Baby-boom nem hozta azokat a tenyésztési arányokat, mint korábban. Valamelyik Moderátor írta is, hogy az észrevételeket eljuttatják a fejlesztőkhöz, de azóta semmi újdonságot nem olvastam ezzel kapcsolatosan. Erről nincs valami friss pletykátok?

Köszi

Meellcc, wiktorka17, [Lacko] és 8 más kedveli ezt.
  6. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!
    Nem vagy vele egyedül...már rég volt cseresznyeérés:D engem meggyőztél.

Majd holnap kiderül élesben;)

7. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Pletyka éppen lenne, de a puding próbája az evés.8)

8. Szamóca

Szamóca Utánpótlás-írogató

A mangosztánfa termése mért nincs jelen a piacon? Ha valaki tudja,írja már meg!

9. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia!
    Ott van az mint mangófa gyümölcs!

10. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

De jelen van!
    Mangófa gyümölcs néven keresd!

wiktorka17, OJani, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  11. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok!
    Ott van csak elírták és még nem javították ki. Pedig a mangó és a mangosztán teljesen más gyümölcs. Talán eljön a javítás ideje...

12. monsterfarm

monsterfarm Utánpótlás-írogató

13. JósJónás

Üdvözletem Kedves Barátaim!

index30.png index31.png index32.png index33.png

index35.png index36.png

index37.png index38.png index39.png

index40.png

index41.png

index42.png

14. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!

Szép képeket hoztál!:) A bal felső kép az talán egy horgász nyíl?! ;)
    A gangra próbáltam pár képet vinni, de valami gubanc van:oops: Lehetséges hogy mikor megjavul, akkor több hsz-em is lesz egymás után:music:abban az esetben a többszörösek törlését kérném:D Köszönöm:)

hydra73, Coff66, hóóvirág és 19 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

Szia!

Ha utólag bedobálja amit korábban nem küldött el, akkor nekem is lesz pár :D:D:D

16. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Khmm...az enyém miatt aggódom... szerintem még tripláztam is

17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás, nagyon szép hétvégét és ugrásokkal teli tenyésztést kívánok Neked és mindenkinek:)
    Lehet hogy valamit a múltkor a pecázással kapcsolatban félreértettem, ezért szeretném megkérdezni, hogy az ott elnyerhető dekorok ugyan azok lesznek, mint amiket az elsőben nyertünk, vagy esetleg bővülni fog a kínálat? Jobban örülnék, ha újak lennének... Örülhetek?:)

HéricsBáró, heureca3, Gio és 10 más kedveli ezt.
  18. JósJónás

Szia!

Ha visszanézed, akkor majd más fog lejönni második olvasásra:)8)

19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Örülhetsz, sok képet láttunk már az új kitehetőkről, Jónás is a 3 új kitehetőt hozta.:)

Szia Jónás!

Ha nagyon szépen kérlek, nem válaszolsz a piacosban a gangon feltett kérdésünkre?:)
    Remélem, hamar megjavítják a fórumot - látom, másoknak is hiányérzetük van - de még a boom alatt szeretnénk tudni, hogy mit tenyésszünk előre... már ha erre szükség van.

20. zali1111

zali1111 Fórumprofi

sziasztok!
    LEnne kedves valaki két horgászos kérdésben segíteni?
    a múltkori pecázásnál a felhő mellett csak egy kitehetőt tudtam összepecázni, pedig pecáztam éjjel-nappal...most lehet ezt is pótolni, vagy már csak az újak lesznek?
    illetve a másik kérdés: a pecázásoshoz szerintetek kell szupertáp, mennyit kellene tartalékolni? Nem emlékszem...
    Köszi előre is:
    zali1111

heureca3, barbi021951, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.