Pletykafészek - avagy hírek, híresztelések és Jós Jónás otthona

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!:)
    Nagyon keveset tudtam köztetek lenni az elmúlt pár napban és ennek a válasznak nagyon örülök, köszönöm szépen:D:D

HéricsBáró, Gio, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Igen, a régi kitehetőket is meg lehet szerezni. Most nem a szerencsétől függ a kitehetők megszerzése, mi válthatjuk ki a horgászboltból.
    Szupertápra nincs szükség, csak akkor ha az ólak érését azzal akarod gyorsítani.
    A csali készítéshez használt egyik kitehető az ólak aratása során röppen fel, a másik 2 fák és növények aratásából.

3. zali1111

zali1111 Fórumprofi

Köszönöm, megnyugtató volt a váalszod, minden téren, kedves Cygnus!

Gio, -orgona-, Csöpi02 és 5 más kedveli ezt.
  4. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

:sleepy:eh...a multkori pecás event se volt a kedvencem! Pláne ha most a kardhalat majd nyillal kell becélozni!xD amugy oké, hogy a Medve, meg a vakondok, és a szupererös macska is besegit Renzonak, de a féllábu, kaloz malac...az mit keres ott? Illetve nem ö lesz lecserélve? És talán továb alakitják majd a kincses szigenél is egy hasonlo kincskeresős játékelemmel, majd késöbb ha végre jön majdan a korral? :music:

heureca3, barbi021951 és Csöpi02 kedveli ezt.
  5. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

A közeljövőben nincs semmilyen speciális igény, amire most rá lehetne ugrani:oops:

6. gery26

gery26 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sajna a múltkori pecázós eventet még csak nem is láttam, nem hogy játszottam volna, de ezt most akarom. Valaki megtenné hogy egy Baglyot küld nekem , nagyjából mire számíthatok, kell rá komolyabban készülni? A múltkori leírását megtaláltam itt a fórumon, gyorsan el is mentettem magamnak, majd este átolvasom valamikor. A mostani eventre is majd 2 hónapig tenyésztettem az állatokat, és sikerült is megcsinálni. Igaz hogy csak az egyik felhősor lett meg, de a múltkor arról is lemaradtam.
    ha esetleg valaki küld egy madárkát megköszönöm :)

_Cygnus_ és sziszi1965 kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

Szia!

Itt van az előző event ismertetője:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyári-halfogócska.12730/

Hosszú érésidejű állatok tápjával készüljél, mert egy hétig mindenki ólakat tart majd a fél farmon, de sokan az egész farmon csak állatokat fogunk tartani a felröppenő miatt.

8. gery26

gery26 Utánpótlás-írogató

Szia! Köszönöm a segítséged! Igen, én is ezt mentettem le magamnak, ezt az event ismertetőt.
    Pöröghet a malom folyamatosan :)
    Szép hétvégét!

Gio, bindi5454, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  9. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Örülök,hogy ez a Topik működik! Ahová még járok az nem,de nekem nem tripla hsz-m lesz ott,hanem 10-szer tripla! Remélem azért nem fog járni bünti! :oops:
    Jónás! Nagyon jó képeket hoztál,nekem tetszett a pecás event,remélem most nem maradok hoppon! :)
    Még a Tenyésztős event nem is ért véget,de már várom a következőt! :)
    Legyen szép és jó hétvégétek!

10. marutea

marutea Törzsjátékos

Nóci, csak sima, állatos ólak és nem terményesek?
    Pár nappal ezelőtt gyorsolvasásban valakinél azt olvastam, terményesekkel célszerű várni az eventet... o_O

benedekbobe63, barbi021951, Gio és 4 más kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

Szia!

A pletyka szerint terményesekkel is lehet várni. Az előző horgászós eventet, ha jól emlékszem, én is terményesekkel és óriás ólakkal vártam, csak eventkezdés után cseréltem le őket 17-18 órás ólakra - ezek érésideje még lecsökkenthető annyira, hogy naponta kétszer arathatók. Ólakra/terményes ólakra ható termékeket is érdemes beszerezni: Valentin-napi cserép, Pünkösdi csokor, tojáspuncs, mézeskalács, sajtgolyó.

Lili060504, .Sookie69., mimi és 21 más kedveli ezt.
  12. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Szia! Nem az előző horgászósnál volt, hogy végül a terményesek nem adtak felröpit?:oops:

.barbi1., mimi, hóóvirág és 7 más kedveli ezt.
  13. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Szia!
    Jól emlékszel, kikerestem. Ha ez most is így lesz, tessék figyelni!

Ólak érésideje:
    Hód alap: Valentin napi cserép+Tojáspuncs, táppal és vízzel 10:23 óra.

genka53, meszimarsi, missuzy_53 és 19 más kedveli ezt.
  14. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

Szép képeket hoztál!:) A bal felső kép az talán egy horgász nyíl?! ;)
    A gangra próbáltam pár képet vinni, de valami gubanc van:oops: Lehetséges hogy mikor megjavul, akkor több hsz-em is lesz egymás után:music:abban az esetben a többszörösek törlését kérném:D Köszönöm:)[/QUOTE]

az egy piros fejű ásó lesz propellerrel a végén

15. LBetti

LBetti Fórumgróf

Nekem úgy rémlik, hogy hivatalosan nem adtak, de pl. a mogyorótaposó adott.

genka53, csio70, Shirkán53 és 11 más kedveli ezt.
  16. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Szia!
    Szerintem mint a múltkori eventnél is kiderült, nem a TP hanem az érésidő számít, így nem látom sok értelmét a TP növelő termékeknek.
    Egyrészt mert nem oszt, nem szoroz, másrészt a maga 50-110e árával egy kicsit sok, főleg hogy 144 órára kell venni/előállítani.
    A retró ólak viszont jó ötletnek tűnik, jöhetnek kedvenc óljaink: a retró hódvár ++!

genka53, mamszi5107, .Sookie69. és 16 más kedveli ezt.
  17. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Akkor te majd kiásod vele a halakat...mert Te ásóval is tudsz horgászni:p

genka53, meszimarsi, missuzy_53 és 13 más kedveli ezt.
  18. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Javaslom még a retró ólakat,azokat pedig húsvéti,meg tavaszival spékelheted. Azt kell megnézni,mi az az érték,amire már ólanként ad egy felrepit (mint pl a nullásnál)

Azért ha haladni is akarsz a szintekkel,ne spóróld ki azokat a bónuszokat;) Az érték nem mindíg a tp-re értendő....

19. _Cygnus_

Köszönöm a kiegészítést mindkettőtöknek!:)

Most utánanéztem egy kicsit: az ismertető megjelenése után mondta East a csevegőben, hogy a terményesek nem adnak felröppenőt, az óriás ólak viszont adnak. De akkor a pletykák is csak az ólakat említették.

A pletyka szerint a mostani csalitollat a varázsfa, az ólak és a terményes ólak adják.
    A tesztek után megmondja Jónás, hogy milyen ólakkal várjuk az eventet, aztán élesben jól meglepődünk.:D:D

Így van, a tp növelők nem számítanak, a Pannik annál inkább.
    Hogy én mennyire utálom a Pannikat cipelni.:cry:

genka53, Marika312, benedekbobe63 és 14 más kedveli ezt.
  20. Bigi2276

Bigi2276 Junior szaki

Sziasztok!

A Jónásné fóruma abszolut nem mükődik a hiba miatt? Az én képernyőm szerint tegnap délután 2 óta senki nem járt ott. Én is próbáltam oda írni de eltűnt a hsz-om:oops:

Amúgy csak azt akartam kerdezni hogy miért pakoltam annyi hód, kutya és méh ólat? o_O:D A szülinapi eventhez kell majd? Azt hiszem egy kicsit eltévedtem itt az ünnepek alatt-után:sleepy::)xD

Utoljára szerkesztett: 9.1.16
    genka53, Marika312, hóóvirág és 6 más kedveli ezt.