Pletykafészek - avagy hírek, híresztelések és Jós Jónás otthona

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

HéricsBáró, drixon, szemike50 és 4 más kedveli ezt.
  2. Habocska740816

Habocska740816 Utánpótlás-írogató

Ez nagyon szép!!!! Én már alig várom... Lehet tudni,hogy kb mikorra várható??? :)

csopke1 és Kukackukac kedveli ezt.
  3. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Rendkívüli kis minievent lesz:);)

drixon, szemike50, csopke1 és 8 más kedveli ezt.
  4. JósJónás

Szia!

A szokásos időpontban: telihold környékén:)

Megjegyzés:

Utoljára szerkesztett: 21.4.15
    drixon, szemike50, kekmaci75 és 7 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Köszönöm szépen a választ, akkor felkötjük a felkötni valókat.
    Egyszerre várhatjuk a borzongást és állhatunk a vasútállomáson is?:)

HéricsBáró, .barbi1., drixon és 8 más kedveli ezt.
  6. JósJónás

Arra nem terem a gaz :DxD

HéricsBáró, genka53, drixon és 12 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Ha jók a közterület fenntartói, akkor tényleg nemxDxD. Legalább nem fogunk unatkozni amíg beérik a borzongás:D. Köszönöm.:)

HéricsBáró, drixon, szemike50 és 5 más kedveli ezt.
  8. dereret

dereret Fórumőrült

kicsit bővebben ?
    Miért lenne szokásos az időpont egy új terményes jöttéhez teliholdkor ?:oops:
    Nem arról szólt eddig a pletyka, hogy a vonat hozza ?:oops::cry:
    Lehet, hogy nálam keverednek a dolgok, de itt meg most az jön át,:mad: hogy a horroros rendkívül rövid minievent nyereménye lesz a pillangós terményese .?

drixon, szemike50, csopke1 és 4 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Szerintem félreérted. A farmon teli holdas növényeket termelünk, az ólakat meg közben vonatoztatjuk, és a többi farmterületre ki is rakhatjuk, hogy meg tudjuk, hogy mit hozott nekünk a vonat az ólakért cserében. Ha jól értem a két esemény kb. egy időben lesz, de egymástól függetlenül. Remélem jól értettem a jóslatot:).

HéricsBáró, patakvera, macsek. és 8 más kedveli ezt.
  10. dereret

dereret Fórumőrült

Habocska a pillangósra kérdezett rá és Jónás arra adta a "szokásos időpontban várható" választ.
    Azért a vonat eddig nem volt "szokásos" szerintem, ezért van a képzavar nálam.:oops:

drixon, szemike50, kekmaci75 és 5 más kedveli ezt.
  11. JósJónás

Szia!

Nagyon összekevered a dolgokat, és nagyon hideg.
    Nem tett jó neked az a kis pihenő s kispadon :D Az erdő szele akit egyszer megcsapott xD;)

genka53, livia775, .barbi1. és 20 más kedveli ezt.
  12. JósJónás

Szia!

Bizony ez is hideg:oops:

drixon, szemike50, mimi és 5 más kedveli ezt.
  13. JósJónás

Ááááá, most olvastam vissza a korábbiakat... én saram a vakvágány nálatok.
    Két kérdés volt egymás után, és én mindkettőt a rémségeshez csatoltam... a másodikat tévesen.

Kárpótlás is jár természetesen ezért a bakiért: a második kérdésre a gazdakörben idő előtt megjelent küldetés körül van a legnagyobb esélyünk.8)

HéricsBáró, Dyny, drixon és 12 más kedveli ezt.
  14. dereret

dereret Fórumőrült

Azért majd 1-1 póttyóst is kérnénk, a nagy ijedelemrexD kárpótlásul.xD

HéricsBáró, Dyny, drixon és 7 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Én a teli holdra kérdeztem rá először, de most megadom magam és megyek az erdőbe, mert.... :cry:
    Amit talán jól értettem az az, hogy a borzongás a megszokott ideig fog tartani, de már ebben sem vagyok teljesen biztos:), gondolom most kapunk egy új gazdakörit, ha a képen eventmatrica van...[​IMG]bár erre még talán megkaptam a választ, ha jól értettem: egy napos lesz amilyen máskor is szokott lenni:)
    Közben kiderült, hogy hosszabb lesz, event jellegű valószínűleg egy állandó gazdaköri kapcsolódik majd hozzá.

Utoljára szerkesztett: 21.4.15
    HéricsBáró, Dyny, drixon és 2 más kedveli ezt.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Mindig mondtam hogy ne tévesszük meg az ellenséget mert azzal saját magunkat is megtévesztjük xD A horrorost amikor bevezetik az új növényt, az 2 napos szokott lenni hogy legyen időnk felszaporítani. Most meg nem tudom hogy állunk?

drixon, szemike50, dereret és 4 más kedveli ezt.
  17. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Én úgy értelmeztem, hogy többnapos lesz, kb. 4 napos.

drixon, szemike50, dereret és 3 más kedveli ezt.
  18. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia Gyöngy!
    Nekem az jött le, hogy a borzongás a valódi telihold környékére várható, 24 óránál tovább fog tartani, (ha a mostanában szokásos minieventeket nézzük, talán péntek 18:00-tól vasárnap 22:00-ig, de lehet, hogy csütörtöktől vasárnapig), az új ólgőzös sajnos nem ezzel együtt jön és a pillangó terményesét sem hozza, mert a véletlenül bekerült új gazdakörihez fog kapcsolódni ;)

Dyny, genka53, drixon és 7 más kedveli ezt.
  19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Most már majdnem minden tiszta csak még az nem, hogy a teliholdashoz fog-e tartozni gazdaköri, ha igen ( gondolom igen) az állandó v ideiglenes lesz:music:

20. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Én úgy emlékszem állandó gazdaköri lesz.