Pletykafészek - avagy hírek, híresztelések és Jós Jónás otthona

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Ha jónás favorizálja akkor meg kell szerezni biztos sok baha tp ad ;)

babahalak, macska49, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Van ami csak szimplán tetszik. Esetleg akkor is, ha csak dekor elem, és nem ad semmit sem.8)

livia775, genka53, Esztike9809 és 9 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Persze, igazad van:), ha csak jól néz ki és nincs, akkor a farmer általában szeretné a birtokába tudni akkor is, ha nem ad semmit, de azért mégis.... jobb lenne ha adna is valamit:);)

HéricsBáró, genka53, Baby72 és 6 más kedveli ezt.
  4. JósJónás

Légy nyugodt, fog:)
    Ez csak egy példa volt.;)

genka53, énvagyok64, babahalak és 10 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Köszönöm, sejtettem, hiszen már beszéltünk róla pár nappal ezelőtt, hogy farmos tp-t fog adni, de soha sem lehet tudni, hogy mi és hogy változik menet közben:)

HéricsBáró, genka53, babahalak és 6 más kedveli ezt.
  6. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Úgy látom, hogy majd hétvégén meglátjuk.

genka53, babahalak és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. Borosgazda

Borosgazda Haladó

Sziasztok Gazdatársak! Én nem igazán írogatok, mert valaki mindig szívemből szól, de most egy kéréssel fordulnék felétek. 9.-én kórházba kellett befeküdnöm, így lemaradtam sok mindenről......most pedig influenzásan fekszem /láz, fejfájás stb./ ezért nincs kedvem visszaolvasni....Megtenné nekem valaki, hogy összefoglalja a karneváli event lényegét, mit lehet róla tudni? Előre is köszönöm!!!!!

babahalak és csio70 kedveli ezt.
  8. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia!

birkagyapjú, ékszer, papagájtoll, ananász, cseresznye, eper, görögdinnye, tehén, pulyka, disznó, papagáj (?), páva vagy strucc, banán. Vásárlás - szokás szerint - csak saját felelősségre!

genka53, babahalak, csio70 és 9 más kedveli ezt.
  9. Borosgazda

Borosgazda Haladó

Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!!!!
    Üdv. Anna

livia775, genka53, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Páva, hal, tehén, disznó, ló, pulyka kell és valamennyi termény (papagájtoll). Semmiből nem kell sok, de ma lesz ismertető is.

genka53, babahalak, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  11. Bernadetti

Bernadetti Aktív író

Kedves Jónás!

Engem ugyan nem zavar, ha többen visszakérdeznek, hogy melyik eventhez mi fog kelleni a jóslataid alapján, de arra gondoltam, hogy nem lehetne-e esetleg csinálni egy olyan helyet, ahova össze lehetne gyűjteni, illetve ki lehetne írni vagy feltölteni a megfejtéseket amikre kockát dobtál, és persze hangsúlyozni, hogy ez csak jóslat. Talán akkor nem lenne ennyi visszakérdezés, meg ha az ember elfelejti közben, hogy mik is voltak amikről szó volt, akkor vissza tudja nézni könnyebben. :)
    Mit gondolsz erről? :)

genka53, babahalak, he1951 és 3 más kedveli ezt.
  12. JósJónás

Szia!

Elmondom: rossz ötlet.
    Ezzel csak felhívnád rám illetve ránk a figyelmet, ami teljesen felesleges. Időnként így is olyan magasságban járunk, ahol már túl sok vadász szeme előtt vagyunk, ami cseppet sem kívánatos - féltem a tollaimat :D

Az ember már csak ilyen: amikor meglát egy morzsát, könnyedén átlép rajta. De amikor egy hegy mászik bele az orcájába...

13. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Ne félj, a vadászok inkább a hízott libára mennek:) A Te húsod már túl kemény sokáig kéne főzni:)

14. Bernadetti

Bernadetti Aktív író

Ez igaz, erre nem gondoltam. Azért egy gondolatot megért :p
    Egyébként meg ha fogynának a tollaid, most aktuális a papagájtoll, legalább karneváli hangulatba kerülsz xD:music:

HéricsBáró, Numiz, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  15. marutea

marutea Törzsjátékos

xD
    ÁÁÁÁ, én is szeretném látni Jónást színesben! xD No, de nem az eredeti tollainak elvesztése miatt...
    Jónás, egy kis varázsceruza (photoshop) és könnyedén karneváli hangulatba kerülsz;)

livia775, genka53, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  16. mamszi70

mamszi70 Haladó

Igaz, hogy nem ad semmit, de a kis tökhintásom, még mindíg ott billeg az egyik farmomon, pedig nem most került játékba,ha ez még adni is fog, akkor kell.

Jónás elárulnád vásárolni, vagy event során lehet megszerezni ezt a madárijesztő kalózt ?

genka53, babahalak, macska49 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Ha jól emlékszem kerék nyeremény lesz.

18. mamszi70

mamszi70 Haladó

Akkor nincs sok reményem hozzá, mivel a virágok közül is csak 3 van , abból is 2 egyforma, a cserenap pedig valahová elszambázott. Köszi a választ.

Numiz, genka53, babahalak és még 1 ember kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Sziasztok, én is úgy emlékszem, hogy a kerék nyereményeként került szóba, mint egy sorozat első darabja. A virágok a jelenlegi lista alapján sajnos nem cserélhetőek.

HéricsBáró, Numiz, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  20. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Szia! Hol van az a lista? :D
    Nekem csak 1 virágom van, szóval erre sem megyek rá nagyon, úgysem lesz meg. :S